Større efterspørgsel på butik til salg i København

Er du på udkig efter butik til salg i København? Så læs Lokaleportalens seneste blogindlæg, der sætter fingeren på pulsen. Som konsekvens af finanskrisen måtte mange butikker dreje nøglen om både i og udenfor Danmark. Selv efter krisen er stilnet af og økonomien så småt er kommet på fode igen, lukker flere fysiske butikker fortsat. Mange peger på den stigende aktivitet indenfor e-handel som værende en afgørende faktor, mens andre mener dette blot er en skrøne. Butikslokaler i Storkøbenhavn hitter og bliver revet væk, specielt fordi man indenfor detailhandlen spår om et stigende forbrug i København. Beliggenhed er uden tvivl afgørende for detailhandelen og du kan også læse mere om, hvordan du finder den rette butik for din forretning her.
11. juli 2017 | Skrevet af: Leonora Jensen
Større efterspørgsel på butik til salg i København

Er du på udkig efter butik til salg i København? Så læs Lokaleportalens seneste blogindlæg, der sætter fingeren på pulsen.

Som konsekvens af finanskrisen måtte mange butikker dreje nøglen om både i og udenfor Danmark. 
Selv efter krisen er stilnet af og økonomien så småt er kommet på fode igen, lukker flere fysiske butikker fortsat. Mange peger på den stigende aktivitet indenfor e-handel som værende en afgørende faktor, mens andre mener dette blot er en skrøne. 
Butikslokaler i Storkøbenhavn hitter og bliver revet væk, specielt fordi man indenfor detailhandlen spår om et stigende forbrug i København. Beliggenhed er uden tvivl afgørende for detailhandelen og du kan også læse mere om, hvordan du finder den rette butik for din forretning her.

 

Butik til salg - Lokaleportalen sætter fingeren på pulsen

Dertil kommer, at indbyggertallet og beskæftigelsen er stigende. Flere foretager vel at mærke deres shopping på nettet, men de butikskæder, som ligger og søger ind mod København, er tit både synlig som fysisk butik og online og det er ikke kun butikskæder, som optager butikslokaler i København
At der er langt mellem tomme butikslokaler skyldes også, at der er optages flere butikslokaler til eget brug i form af uafhængige butikker, der drives af mindre og private virksomheder. Det lader til, at den tiltagende e-handel ikke påvirker i København, hvor der er flere butikker til salg end i Jylland. 
Og der er mange fordele ved den fysiske handelsform. Ved shopping i en fysisk butik er der større mulighed for at skabe mersalg og kunderne har den fordel, at de kan få personlig betjening og deres varer med hjem med det samme. Forbrugerundersøgelser tegner et billede af, at den danske befolkning fortsat hellere vil foretage fysiske køb for størstedelen af deres indkøb. 
Det stigende antal butikslukninger kan muligvis kobles sammen med den voksende e-handel, men det skyldes til dels også, at lejepriserne og købspriserne på butikker til salg er steget. I København er priserne for at leje butik næsten fordoblet på fire år. Igen tegnes der et billede af, at beliggenhed er den helt store katalysator for en forretning og derfor kan de dyrere udgifter godt betale sig, hvis det sikrer at der kommer kunder i butikken.

Udover København er priserne i Aarhus, Roskilde og Køge også i den høje ende, hvor det er noget billigere at have butik på Syd- og Vestsjælland samt i Sydjylland.

Hvis man ønsker at åbne en butik til trods for, at priserne kan virke overvældende, skal man dog ikke lade sig afskrække. Husholdningers forbrugsmønster og virksomheders vækst varsler om, at folk er villige til at bruge flere penge i butikkerne. Det vil i sidste ende gøre op for en højere priser og med man som butiksejer er sikret et vist basissalg ved at ligge i et område med meget liv

Du kan kickstarte din søgning efter butik til salg  nemt og effektivt på Lokaleportalen. 

 

Se her et udsnit af ledige butikslokaler i København:

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavnk

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavnsv

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavns

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavnvesterbro

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavnoesterbro

https://www.lokaleportalen.dk/storkoebenhavn-butiktilegetbrug/koebenhavnnoerrebro

Popup shops - den nyeste trend på markedet 

En tendens som ses inden for udlejning af butikslokaler skyldes implementeringen af forretningsmodellen pop-up shops. Det er blevet populært for større mærker såvel som for nye iværksættere, der skal måle markedets temperatur før de springer ud i det. Tomme butikslokaler i København udlejes i en kortere periode til forskellige lejere istedet for at binde sig til en permanent kontrakt. Det kan være både modebutikker, caféer, restauranter og interiørbutikker som ”popper up”.

Er du ikke på udkig efter butikker til salg, men til gengæld intereseret i butikker til leje, så læs vores tidligere blogindlæg her, der sætter netop dette tema i fokus.