Erhverv til leje

Lokaleportalen er Danmarks største uafhængige annonceportal for erhverv til leje.

Søg erhverv til leje i hele Danmark

Klik her for at få tilsendt alle relevante
erhvervslejemål...

Klik her for at se de virksomheder der søger erhvervslejemål lige nu...

Vi bruges fast af cirka 5.000 erhvervsmæglere, ejendomsselskaber, administratorer, kontorfællesskaber, kontorhoteller, klinikfællesskaber og andre der tilbyder erhvervsudlejning. Årligt søger cirka 20.000 virksomheder erhverv til leje igennem os.

Vi har udarbejdet en vejledning i hvordan du bedst muligt tilrettelægger din søgeproces, når du søger efter erhverv til leje. Du kan se den her: Sådan finder dine nye erhvervslokaler

Sådan finder du erhverv til leje på Lokaleportalen.dk

Du kan finde erhverv til leje i hele Danmark på Lokaleportalen.dk. Det kan du gøre på flere måder:
1. Søg erhverv til leje via kort...
2. Avanceret søgning efter erhverv til leje... (definer dine nøjagtige kriterier)
3. Vælg et af nedenstående links til de mest populære kategorier på Lokaleportalen.dk

Mest populære byer:

Mest populære kategorier:

Se også:

- Annoncering af erhvervslokaler
- Erhvervsejendomme
- Salg af investeringsejendom

Ledige erhvervslokaler

På Lokaleportalen.dk finder du tusindvis af ledige erhvervslokaler til leje og erhvervslokaler til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter kontorlokaler, kontorhoteller, kontorfælleskaber, kliniklokaler, showrooms, restaurantlokaler, butikslokaler, lager, produktion mv. i København, Århus, Odense og Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som lokalesøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye erhvervslokaler til leje og erhvervslokaler til salg der matcher din søgning. Opret en lokalesøgerannonce og beskriv hvilket lokale du søger, så lokaleudbydere der er oprettet på Lokaleportalen kan kontakte dig med tilbud på lokaler der matcher dine behov. Start din lokalesøgning på Lokaleportalen.dk!

Find ledige lokaler til leje

Leder du efter et lokale til leje? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorer og butikker leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes et lokale til leje der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle lokaler til leje - kontor, butik, lager, klinik og værksted til leje og til fremleje - på vores søgeside. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler til leje, eller andre lokaler, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, leje og om lokalet udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lokaler til leje

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje der matcher dine søgekriterier.