Her kommer lokalerne fra

Databasen med lokaler består primært af webadresser til ledige lokaler på Nettet.

Vi leverer en speciel service, hvor man som Lokalesøger kan få et meget stort overblik over ledige lokaler, og hvor man som Lokaleudbyder kan få et ret stort overblik over aktive Lokalesøgere.

En central delvis af servicen består af en lokalesøgemaskine, som dels skabes ved at lokaleudbydere annoncerer deres ledige lokaler, og dels skabes igennem robotcrawling og indeksering af mange hundrede hjemmesider med mange tusinde lokaler mange gange hver dag.

Igennem servicen leveres således en konstant opdateret oversigt over ledige lokaler, hvor betalende brugere får adgang til den samlede database. Derved spares brugerne for store mængder af tid, hvor de ellers skulle researche sig frem til samtlige relevante hjemmesider og konstant skulle lave søgninger på disse sider, for at identificere nye lokaler der bliver udbudt.

Det er vores naturlige mål at samle så mange lokaler som muligt og gøre søgemaskinen så komplet som muligt, for på den måde at give vores brugere et så stort overblik over ledige lokaler som muligt. Lokalerne i Søgemaskinen hentes fra i princippet alle kilder, som vi opfatter som lødige, herunder erhvervsmæglere, ejendomsselskaber, potentielt udvalgte lokaler fra andre lokaleportaler samt potentielt lokaler, der er postet på sociale medier. Det understreges, at der som regel ikke foreligger en aftale om crawling med de lokaleudbydere der henvises til. 

Det understreges at Servicen ikke har noget in-mail-system. Lokalesøgeren linkes enten direkte videre til det website, hvor lokalerne er fundet eller modtager Lokaleudbyderens direkte kontaktinfo (i de tilfælde hvor lokalerne er oprettet direkte af en bruger).

Det understreges, som beskrevet i vores vilkår, som er bekræftet ved oprettelsen, at der kan være fejl i søgemaskinen. Se beskrivelsen af baggrunden for fejl her. På alle lokalerne er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i lokalerne, eller hvis kilden der linkes til ikke fungerer.