Erhvervslokaler i Odense

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Odense herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Odense, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Odense i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Odense.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
738 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Odense over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Odense på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Odense der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Odense der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. april 2024 837 9 5
19. april 2024 833 9 8
18. april 2024 832 2 3
17. april 2024 833 5 4
16. april 2024 832 2 4
15. april 2024 834 2 3
14. april 2024 835 5 4
13. april 2024 834 6 6
12. april 2024 834 16 13
11. april 2024 831 14 4
10. april 2024 821 7 20
9. april 2024 834 18 3
8. april 2024 819 5 12
7. april 2024 826 8 0
6. april 2024 818 5 12
5. april 2024 825 15 4
4. april 2024 814 6 24
3. april 2024 832 4 3
2. april 2024 831 4 2
1. april 2024 829 3 12
31. marts 2024 838 4 2
30. marts 2024 836 10 2
29. marts 2024 828 2 6
28. marts 2024 832 4 11
27. marts 2024 839 7 9
26. marts 2024 841 6 6
25. marts 2024 841 0 28
24. marts 2024 869 4 1
23. marts 2024 866 6 10
22. marts 2024 870 23 7
21. marts 2024 854 1 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Odense over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Odense over tid, samlet statistik over nye lokaler i Odense over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Odense over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Odense over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Odense over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Odense over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 734
Antal nye lokaler siden i går 9
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 5
Ledige m2 i alt 439.509
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.239
Højeste m2-pris 5.354,84
Laveste m2-pris 1

Erhvervslokaler til leje i Odense

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Odense, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Odense via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Odense

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Odense ved at trykke på linket.

Butik til leje i Odense

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Odense ved at trykke på linket.

Lager til leje i Odense

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Odense ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Odense

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Odense ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Odense

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Odense ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Odense

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Odense ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Odense

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Odense ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Odense

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Odense, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Odense med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Odense, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Odense

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Odense, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Odense til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Odense til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Odense eller søge lejere direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense

Odense er en af Danmarks største erhvervsbyer med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen er særligt kendt for sin stærke position inden for sundheds- og medicinalindustrien, der udgør en stor del af byens erhvervsliv. Odense er også hjemsted for en række store virksomheder inden for andre brancher, herunder fødevareindustrien, it-industrien og transportindustrien.

Odense er en af Danmarks største erhvervsbyer med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen er særligt kendt for sin stærke position inden for sundheds- og medicinalindustrien, der udgør en stor del af byens erhvervsliv. Odense er også hjemsted for en række store virksomheder inden for andre brancher, herunder fødevareindustrien, it-industrien og transportindustrien.

Bydele i Odense

Odense er en by med mange forskellige bydele, hver med sine egne karakteristika. Her er en kort oversigt over de 10 største bydele i Odense:

Odense C

 • Byens hjerte med kultur, shopping og historie
 • Odense Domkirke, H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Odense Teater

Find ledige erhvervslokaler i Odense C

Odense V

 • Livligt natteliv og kulturliv
 • Brandts Museum, Odense Koncerthus, Odense Teater

Find ledige erhvervslokaler i Odense V

Odense NV

 • Industri og erhverv
 • Danfoss, Novo Nordisk, Odense Havn

Find ledige erhvervslokaler i Odense NV

Odense SØ

 • Grønne områder og rekreative muligheder
 • Munkedammen, Bramstrupparken, Skovsøen, Odense Zoo

Find ledige erhvervslokaler i Odense SØ

Odense M

 • Blanding af boliger, erhverv og kultur
 • Odense Banegård, Odense Å, Odense Rådhus, Syddansk Universitet

Find ledige erhvervslokaler i Odense M

Odense NØ

 • Roligt og familievenligt miljø
 • Odense Å, Fruens Bøge, Munkebo

Find ledige erhvervslokaler i Odense NØ

Odense SV

 • Blanding af boliger, erhverv og kultur
 • Odense Å, Odense Havn, Odense Zoo, Syddansk Universitet

Find ledige erhvervslokaler i Odense SV

Odense S

 • Grønne områder og rekreative muligheder
 • Munkedammen, Bramstrupparken, Skovsøen, Odense Zoo

Find ledige erhvervslokaler i Odense S

Odense N

 • Grønne områder og rekreative muligheder
 • Stenløse Å, Odense Å, Munkebo

Find ledige erhvervslokaler i Odense N

Mere information om Odense som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Odense, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Odense som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Odense i denne guide: Odense: Byen med det voksende erhvervsliv