Find fejl og få belønning

Hvis du som bruger finder en væsentlig forskel mellem et søgeresultat, der præsenteres i vores søgemaskine, og den annonce der findes på den endelige kilde, får du en belønning i form af en uges gratis adgang til alle vores betalingsbruger-services. En væsentlig forskel kan for eksempel være: postnummer, størrelse og pris.

Send en mail til os hvor du:
A: Lægger et link til vores søgeresultat.
B: Lægger et link til annoncen der linkes hen til.
C: Forklarer hvad fejlen er.

Så vender vi lynhurtigt tilbage.

Som beskrevet i vores vilkår, kan fejl i søgemaskinen ikke elimineres fuldstændigt. Udfordringen med at eliminere fejl fuldstændigt kan sammenlignes med supermarkedet, der konstant kæmper for at fjerne udløbne varer fra hylderne. Og på samme måde som et supermarked, der belønner sine kunder, hvis de finder udløbne varer, belønner vi vores brugere, hvis de finder en fejl i søgemaskinen. Vi tager ansvar for eventuelle fejl og sikrer at de ikke går ud over vores brugere.

Vores søgerobot crawler hundreder af sites med mange tusinde annoncer mange gange hver dag. Dermed kan vi give vores betalende brugere en konstant opdateret søgemaskine, bestående af webadresser til de steder på nettet hvor de relevante annoncer ligger. Vores mål er at 99-100 procent af de søgeresultater, der fremgår i vores søgemaskine, er korrekte i forhold til den annonce der linkes hen til. Og det mål opfylder vi.

Der kan dog opstå forskellige fejl, fx følgende:
1: De websites, som vi crawler, kan have lavet tastefejl og fx være kommet til at skrive et forkert postnummer eller en forkert størrelse i deres annonce. Denne fejl reproducerer vi så over i vores søgemaskine.
2: En annonce på en hjemmeside, som vi crawler, kan være taget ned mellem 2 besøg fra vores crawlerrobot. Hvis vores crawlerrobot fx tjekker en hjemmeside klokken 12.00 og klokken 13.00, hvor annoncen tages ned 12.42, vil der i det tilfælde være 18 minutter, hvor vi linker til en annonce, der ikke findes.
3: Der kan opstå en fejl i vores crawler, hvis en side vi crawler får nyt design. Fejlen er der indtil vi har rettet crawleren.

Vi har udviklet en række systemer og kvalitetskontroller der gør, at vi næsten altid selv opdager disse fejl meget hurtigt, men det vil være umuligt at opdage alle fejl med det samme.