Find fejl og få belønning

Som beskrevet i vores vilkår, kan fejl i søgemaskinen ikke elimineres fuldstændigt. Udfordringen med at eliminere fejl fuldstændigt fra søgemaskinen svarer lidt til, at supermarkeder konstant kæmper for at fjerne udløbne varer fra hylderne. Og på samme måde som et supermarked, der belønner sine kunder,  hvis de finder udløbne varer, belønner vi vores brugere, hvis de finder en fejl i søgemaskinen.

Vores søgerobot crawler hundreder af sites med erhvervslokaler mange gange hver dag. Dermed kan vi give vores betalende brugere en konstant opdateret database med lokaler, bestående af webadresser til de steder på nettet hvor de ledige lokaler ligger.

Vores mål er at 99-100 procent af de lokaler, der fremgår i vores søgemaskine er korrekte ifht det lokale der linkes hen til.

Der kan dog opstå forskellige fejl, fx følgende:
1: Den lokaleudbyder, der lægger lokalet op på sin hjemmeside, kan komme til at lave en tastefejl og fx komme til at skrive et forkert postnummer eller en forkert størrelse. Denne fejl reproducerer vi så over i vores søgemaskine.
2: Et lokale kan tages ned på en ekstern hjemmeside imellem 2 besøg fra vores crawlerrobot. Hvis vores crawlerrobot fx tjekker en hjemmeside klokken 12.00 og klokken 13.00, hvor annoncen for et lokale tages ned 12.42, vil der i det tilfælde være 18 minutter, hvor vi linker til et lokale der ikke findes.
3: Der kan opstå en fejl i vores crawler, hvis en lokaleudbyder lancerer en ny hjemmeside. Fejlen er der indtil vi har rettet crawleren.

Vi har udviklet en række systemer og kvalitetskontroller der gør, at vi næsten altid selv opdager disse fejl meget hurtigt, men det vil være umuligt at opdage alle fejl med det samme.

Hvis du som bruger finder en væsentlig forskel mellem det lokale der præsenteres i vores søgeresultat og det lokale der findes på den endelige kilde, får du en belønning i form af en uges gratis adgang til alle vores betalingsbruger-services. En væsentlig forskel kan for eksempel være: postnummer, størrelse og pris.

Send en mail til os hvor du A: Lægger et link til lokalet hos os, B: Lægger et link til lokalet der linkes hen til og C: Forklarer hvori uoverenstemmelsen består. Så vender vi tilbage lynhurtigt.