Betalingsbruger-fordele for lokalesøgeren

Når du opgraderer til betalingsbruger får du tre fordele, som beskrives herunder.

Fordel 1: Din lokalesøgerannonce opgraderes
Som betalingsbruger får du en opgraderet lokalesøgerannonce, som dels er fremhævet, dels er placeret i den øverste del af af søgeresultaterne og dels er frikøbt, således at alle de lokaleudbydere, der er oprettet, kan kontakte dig, uden at de skal betale for det. Den opgraderede lokalesøgerannonce er et meget stærkt redskab til lokalejagten, da brugeren via lokalesøgerannoncen får langt flere henvendelser om erhvervslokaler direkte fra lokaleudbyderne. Med en opgraderet lokalesøgerannonce får man også tilbudt langt flere unikke lokaler, der ellers aldrig udbydes offentligt, da mange lokaleudbydere helst bare vil finde deres kommende lejer direkte. Lokalesøgerannoncen kan direkte sammenlignes med indrykning af en lokalesøgerannonce i en avis, hvilket mange gjorde tidligere og mange rent faktisk stadig gør.

Fordel 2: Du får adgang til den samlede lokalesøgemaskine
Som betalingsbruger får du adgang til alle lokalerne i søgemaskinen, bestående af lokaler oprettet af oprettede lokaleudbydere samt webadresser til de ledige lokaler på Nettet som søgerobotterne har fundet. Lokalerne i Søgemaskinen hentes fra mange kilder, herunder erhvervsmæglere, ejendomsselskaber, potentielt udvalgte lokaler fra andre portaler samt potentielt lokaler der er postet på sociale medier. Der kan forekomme videre-linking til kilder, der kan kræve betaling og/eller oprettelse for at få adgang til lokalet. Lokalerne i søgemaskinen omfatter næsten alle offentligt udbudte lokaler i Danmark. Som gratisbruger har du kun adgang til cirka 30 procent af lokalerne i databasen. 

Fordel 3: Du får hurtigere besked om nye lokaler
Som betalingsbruger får du hurtigere besked, når der kommer nye lokaler ind i databasen. Dermed får du mulighed for at kontakte lokaleudbyderne hurtigere, hvilket kan være en væsentlig parameter ifht. at få de allerbedste lokaler.