Kontorfællesskaber i hele Danmark

Se kontorpladser, arbejdspladser og kontorfællesskaber i hele Danmark herunder. Hvis du leder efter en kontorplads, en arbejdsplads, coworking eller et kontorfællesskab, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorfællesskaber i vores database. Find dit nye kontorfællesskab her. God fornøjelse. Mere info om kontorfællesskab.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorfællesskaber over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorfællesskaber over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorfællesskaber på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorfællesskaber der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorfællesskaber der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg over tid, samlet statistik over solgte over tid.

Dato Alle udbudte kontorfællesskaber Nye udbudte kontorfællesskaber Udlejede og solgte kontorfællesskaber
24. april 2024 366 2 0
23. april 2024 364 1 0
22. april 2024 363 1 0
21. april 2024 362 2 2
20. april 2024 362 2 0
19. april 2024 360 2 2
18. april 2024 360 3 2
17. april 2024 359 4 0
16. april 2024 355 1 2
15. april 2024 356 1 0
14. april 2024 355 0 0
13. april 2024 355 4 5
12. april 2024 356 3 0
11. april 2024 353 1 2
10. april 2024 354 3 9
9. april 2024 360 3 0
8. april 2024 357 0 2
7. april 2024 359 0 0
6. april 2024 359 1 1
5. april 2024 359 2 2
4. april 2024 359 1 0
3. april 2024 358 2 2
2. april 2024 358 0 0
1. april 2024 358 0 2
31. marts 2024 360 1 1
30. marts 2024 360 0 0
29. marts 2024 360 1 1
28. marts 2024 360 1 0
27. marts 2024 359 1 0
26. marts 2024 358 2 3
25. marts 2024 359 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorfællesskaber

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorfællesskaber over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg over tid, samlet statistik over solgte over tid.

Kontorfællesskaber
Antal ledige lokaler 366
Antal nye lokaler siden i går 2
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 64.463
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.363
Højeste m2-pris 10.000
Laveste m2-pris 1,62

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab er et fællesskab af virksomheder, som slutter sig sammen om at dele et fælles kontorlejemål. Et kontorfællesskab kan være en god måde at spare penge og tid på, da man ikke behøver at betale for et stort kontorlejemål, men deler udgifter til husleje, drift, indretning mv. med andre.

Der er mange fordele ved at være medlem af et kontorfællesskab. Du får adgang til et professionelt miljø, hvor du kan netværke med andre iværksættere og virksomheder. Der er fælles faciliteter, såsom mødelokaler, bredbånd mv. Og du har mulighed for at dele viden og erfaringer med andre medlemmer af kontorfællesskabet.

Stor stigning i interessen for kontorfællesskaber

Kontorfællesskaber bliver en mere og mere attraktiv løsning for mange iværksættere og selvstændige, som efterspørger fleksibilitet og service, når de skal leje kontorlokaler til deres virksomhed. Interessen for at leje kontor i kontorfællesskaber er dramatisk stigende i disse år.

Coworking giver mulighed for networking

Mange vælger kontorfællesskab frem for eget kontor for at få en daglig muligheden for social interaktion og networking med andre selvstændige. At dele kontorlokaler med ligesindede giver en unik chance for dagligt at netværke og sparre med ligesindede iværksættere og kan bidrage med inspiration og hjælp. Der er naturligvis stor forskel på kontorfællesskaber, og det er derfor centralt at du finder et kontorfællesskab med et miljø der passer til dig.

Det kan være billigt at leje kontorplads i kontorfællesskab

Der kan være store besparelser at hente ved at leje kontor eller kontorplads i et kontorfællesskab, fremfor at leje dit eget kontor. Medlemmerne af kontorfællesskabet deler fællesudgifter til mødelokaler, køkken, internet, strøm, erhvervsaffald og meget andet. Der kræves ofte også lavere depositum og en kortere bindingsperiode i et kontorfællesskab, end hvis man lejer sit eget kontorlejemål hos et ejendomsselskab.

Kontorfællesskaber tilbyder fleksibilitet

Når du lejer kontor, kontorplads eller arbejdsplads i et kontorfællesskab, vil du ofte have mulighed for at din virksomhed vokser med flere medarbejdere, uden at du behøver at flytte. Du aftaler blot med dit kontorfællesskab at du lejer noget mere plads. På samme måde er det som regel let at nedskalere din virksomhed, hvis der er behov for færre medarbejdere. Opsig blot den del af dit lejemål som du ikke længere har brug for.

Der findes kontorfællesskaber for enhver smag

Der er mange kontorfællesskaber der er målrettet en specifik virksomhedstype. Der findes eksempelvis kontorfællesskaber for kreative, kontofællesskaber for advokater, kontorfællesskaber for jurister, kontorfællesskaber for grafikere, kontorfællesskaber for marketingvirksomheder og meget andet. Andre kontorfællesskaber har en mere generel profil og henvender sig til alle typer startups eller iværksættere.

På samme måde findes der kontorfællesskaber i alle størrelser – fra de helt små med 3-4 freelancere, til store kontorfællesskaber med flere hundrede beboere.

Hvis du overvejer at leje dit eget kontorlejemål i stedet for at leje plads i et kontorfællesskab, så kan du få overblik på vores side for kontor til leje.

Hvis du søger et serviceret kontor i et coworking miljø der drives af en professionel udbyder, så kan du få et samlet overblik på vores søgeside for kontorhoteller.

Hvordan finder man et kontorfællesskab?

Før du kan finde det ideelle kontorfællesskab for dig, bør du først klarlægge dine præcise behov. Undersøg derefter markedet for tilgængelige pladser og muligheder indenfor kontorfællesskaber.

Når du har identificeret egnede kontorfællesskaber, er det tid til at tage kontakt og arrangere et besøg. Kontakt lederen af kontorfællesskabet og aftal en tid. Ved besigtigelsen skal du vurdere, om stedet matcher dine arbejdsmæssige behov og ønsker til et socialt fællesskab.

Du kan få flere gode råd om hvordan du finder et godt kontorfællesskab der passer til dig i vores guide: Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin.

Find kontorfællesskaber og ledige kontorpladser online

Det vigtigste trin i søgeprocessen er at få skabt et overblik over hvilke kontorfællesskaber der har ledige pladser og kontorer lige nu. Dette overblik kan du få via Lokaleportalen.dk.

Uanset om du søger kontorfællesskab i København eller kontorfællesskab i Aarhus eller andre steder, kan du bruge Lokaleportalen.dk til at finde det rette match ud fra kriterier som størrelse, pris og beliggenhed. Du finder et stort udvalg af kontorfællesskaber med ledige pladser i hele landet. Uanset om du vil have et skrivebord i et åbent rum eller dit eget lille kontor, kan du finde det her.

Hvis du opretter automatiske søgeagenter for kontorfællesskaber, får du besked om kontorfællesskaber med nye ledige kontorpladser eller kontorlokaler, der passer til dine kriterier.

Find en billig kontorplads til leje

Hvis du vil finde en billig arbejdsplads eller kontorplads til leje, så tag kontakt til adskillige kontorfællesskaber, besøg dem og start herefter din prisforhandling. Sammenlign lejepriserne hos de forskellige kontorfællesskaber og brug den billigste pris når du taler med andre udbydere. Læg mærke til om kontorfællesskaberne har mange ledige pladser. Hvis kontorfællesskabet mangler lejere, kan du ofte forhandle en bedre pris og fordelagtige vilkår.

Vælg et veldrevet kontorfællesskab

Din arbejdsplads er det sted hvor du skal yde dit bedste som professionel virksomhed. Så rammerne skal være i orden. Inden du underskriver en lejekontrakt, så tjek at alle faciliteter i kontorfællesskabet såsom varme, ventilation og VVS fungerer, og at der er et ordentligt og behageligt miljø. Der skal være et højt serviceniveau og et godt arbejdsmiljø i kontorfællesskabet, hvor du skal tilbringe mange timer.

Find det rette kontorfællesskab mht størrelse og design

Når du søger et kontorfællesskab, bør det matche dine aktuelle og fremtidige behov. Stedet skal kunne rumme dig selv, dine nuværende medarbejdere og dem du evt. planlægger at ansætte i den nærmeste fremtid. Overvej om kontorfællesskabet er stort nok til at du kan vokse, hvis det er det du har brug for-

Indretningen af kontorfællesskabet har også stor betydning - ikke bare for arbejdsmiljøet og det sociale fællesskab, men også når dine kunder besøger dig. Det er vigtigt at give et professionelt indtryk når du vil sælge dine produkter eller fremlægge dine løsninger overfor dine kunder.

Du skal naturligvis også undersøge om dit fremtidige kontorfællesskab har alle nødvendige faciliteter: mødelokaler, bredbånd, køkken, evt frokostordning osv.

Kontorfællesskabets miljø og indretning kan drastisk påvirke din trivsel og produktivitet. Nogle af de vigtigste faktorer, når du vælger dit kontorfællesskab, er disse:

  • Tilgængelighed: Vælg et sted som er lettilgængeligt fra offentlige transport, så du ikke skal bruge stressende tid på pendling og transport. Det kan også være relevant at tjekke om der er gode parkeringsforhold for dig selv, dine medarbejdere og dine kunder
  • Belysning: Sørg for godt naturligt lys og tilstrækkelig kunstig belysning for at forhindre træthed.
  • Ventilation: Vær opmærksom på god ventilation; dårlig luftkvalitet kan dræne energien.
  • Støj: Mange glemmer at tænke på støjniveauet. Vær opmærksom på at støj og larm kan virke forstyrrende på dit arbejde.
  • Sikkerhed: Glem ikke sikkerheden. Er adgangen til lokalerne sikret ordentligt?

Læs vores guide: 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø.

Leje af arbejdsplads

Når du lejer en arbejdsplads, får du adgang til et komplet indrettet kontor, der er klar til at tage imod dine medarbejdere og dine kunder.

Det er en stor fordel, at man ikke selv skal bruge tid og energi på at indrette et kontor, når man lejer en arbejdsplads.

Coworking

Coworking  er et andet udtryk for at dele kontor med ligesinde i kontorfællesskab eller kontorhotel. Co-working bliver stadig mere populært, da det tilbyder en række klare fordele. En af hovedgevinsterne ved at vælge en coworking-plads er, at du slipper for besværet med vedligeholdelse og rengøring. Det frigiver tid, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din forretning.

Med en coworking-plads, behøver du ikke tænke på at skaffe møbler og udstyr til kontoret – det hele er allerede på plads.

Flytning til kontorfællesskab

Når du flytter til et nyt kontor i kontorfællesskab, er det vigtigt at overveje hele flytteprocessen. Vores guide kan være en hjælp: Guide til dig der skal flytte i kontorfællesskab.

Har du ledige pladser i dit kontorfællesskab?

Lokaleportalen.dk har en database med mere end 200.000 brugere og bliver hver dag besøgt af mange hundrede nye virksomheder, der leder efter kontorfællesskab. Når du annoncerer dine ledige kontorpladser på Lokaleportalen.dk kan du dermed være sikker på at disse eksponeres for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra nystartede virksomheder, startups og iværksætter og mindre firmaer til veletablerede virksomheder og virksomhedskæder, der søger nye steder at etablere sig.

Hvis du har et ledigt kontor i dit kontorfællesskab, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for en hurtig dialog. Vi er også klar til at assistere dig med strategiske råd, f.eks. vedrørende prissætning og krav til kommende lejere.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Guide til udlejning af kontorfællesskab.

Kontorfællesskab i andre lande

Leder du efter kontor til leje i andre lande? Så kan du søge direkte på lokale portaler i de pågældende områder. Se fx kontorfællesskab i Sverige (svensk), kontorfællesskab i Tyskland, kontorfællesskab til leje i Hollandkontorfællesskab i Norge og kontorfællesskab i hele Europa her.