Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Kontorfællesskab i Århus

Se alle kontorpladser, arbejdspladser og kontorfællesskaber i Århus herunder. Hvis du leder efter en kontorplads, arbejdsplads eller et kontorfællesskab i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorfællesskaber i Århus i vores database. Find dit nye kontorfællesskab i Århus her. God fornøjelse. Mere info om kontorfællesskab i Århus.

Få besked om nye kontorfællesskaber i Århus

39 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5

Statistik over udviklingen i ledige kontorfællesskaber i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorfællesskaber i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorfællesskaber i Århus der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorfællesskaber i Århus der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Århus over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Århus over tid, samlet statistik over solgte i Århus over tid.

Dato Alle udbudte kontorfællesskaber Nye udbudte kontorfællesskaber Udlejede og solgte kontorfællesskaber
24. september 2023 39 0 0
23. september 2023 39 0 0
22. september 2023 39 0 3
21. september 2023 42 0 1
20. september 2023 43 0 0
19. september 2023 43 0 1
18. september 2023 44 0 0
17. september 2023 44 0 0
16. september 2023 44 0 0
15. september 2023 44 1 1
14. september 2023 44 1 0
13. september 2023 43 1 1
12. september 2023 43 3 2
11. september 2023 42 1 0
10. september 2023 41 0 0
9. september 2023 41 0 0
8. september 2023 41 0 0
7. september 2023 41 0 0
6. september 2023 41 0 0
5. september 2023 41 0 0
4. september 2023 41 0 0
3. september 2023 41 0 0
2. september 2023 41 0 0
1. september 2023 41 0 0
31. august 2023 41 0 0
30. august 2023 41 0 1
29. august 2023 42 0 0
28. august 2023 42 0 0
27. august 2023 42 0 0
26. august 2023 42 0 0
25. august 2023 42 0 0

Statistik over udbuddet af kontorfællesskaber i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Århus over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Århus over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Århus over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Århus over tid, samlet statistik over solgte i Århus over tid.

Kontorfællesskaber
Antal ledige lokaler 39
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 5.028
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.127
Højeste m2-pris 1.214,28
Laveste m2-pris 1.040,59

Ofte stillede spørgsmål

Kontorfællesskab i Århus

Et kontorfællesskab er et fællesskab af virksomheder, som slutter sig sammen om at dele et fælles kontorlejemål. Et kontorfællesskab kan være en god måde at spare penge og tid på, da man ikke behøver at betale for et stort kontorlejemål, men deler udgifter til husleje, drift, indretning mv. med andre.

En plads i et kontorfællesskab i Århus kan give dig adgang til et coworking-miljø, hvor du kan arbejde side om side med andre ligesindede, holde møder og netværke. Kontorfællesskaber kan være meget forskellige, så det er

For at finde et kontorfællesskab med ledige pladser i Århus, skal du igennem en række trin. Du kan få inspiration til din søgeproces i vores guide: Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye kontorfællesskab. Derefter skal du undersøge markedet for kontorfællesskaber der har ledige pladser lige nu.

Du kan få overblik over kontorfællesskaber i Århus via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i hele Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for kontorpladser til leje i Århus, der informerer dig om nye ledige kontorpladser hos kontorfællesskaber, der matcher dine kriterier.

Find et kontorfællesskab i Århus med den rette størrelse og indretning

Når du søger en kontorplads, arbejdsplads eller kontor i et kontorfællesskab i København, er første skridt at definere dine behov. Ønsker du et lukket kontor, eller er det fint med en åben arbejdsplads? Hvad er dit budget? Hvilke krav har du til faciliteter i kontorfællesskabet – skal der være mødelokale, adresseservice, virtuelt kontor, frokostordning, andet? Hvor mange medlemmer skal kontorfællesskabet optimalt set have? Skal du have plads til medarbejdere og samarbejdspartnere, eller er du bare dig selv?

Størrelsen og indretningen af kontorpladserne kan variere: Nogle kontorpladser er beregnet til enkeltpersoner, mens andre kontorfællesskaber tilbyder egentlige kontorlokaler, hvor du kan have plads til dig selv og flere medarbejdere hvis du ønsker det.

Når du har fundet et interessante kontorfællesskab, som du synes passer til dig, så aftal en besigtigelse med udlejeren, som typisk selv vil være en del af kontorfællesskabet.

Du kan læse mere om indretning i kontorfællesskaber i denne guide: 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø.

Flytning til dit nye kontorfællesskab i Århus

Når du har valgt det kontorfællesskab du vil flytte ind i, skal du tænke på indflytningen. Forbered hele processen – nedpakning, transport af dine remedier, udpakning, indretning, ibrugtagning, og kommunikation til kunder og samarbejdspartnere om den nye adresse.

Brug vores Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab, så du er sikker på at du husker det hele.

Har du ledige kontorpladser til leje i Århus?

Hvis du har et kontorfællesskab med ledige pladser i Århus, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk. Vi anvendes af et stort antal kontorfællesskaber og kontorhoteller til udlejning af ledige kontorpladser og kontorlejemål.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger kontorlokaler og kontorpladser til leje, kan du ved at annonce dine ledige kontorpladser nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dit kontorfællesskab i Århus eller søge lejere der søger kontorfællesskab direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om udlejning af pladser i kontorfællesskab i denne guide: Udlejning af pladser i kontorfællesskab – en 10-trins guide.

Kontorplads i Århus

Flere og flere vælger at leje en kontorplads, fordi det giver en lang række fordele.

En af de store fordele ved at leje en kontorplads er, at man ikke selv skal bekymre sig om vedligeholdelse og rengøring. Dette er naturligvis en stor fordel, fordi det giver dig mere tid til at fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Derudover er det også en stor fordel, at man ikke selv skal bekymre sig om at finde de rette møbler og inventar til kontoret.

Coworking i Århus

Coworking bliver stadig mere populært, da det tilbyder en række klare fordele. En af hovedgevinsterne ved at vælge en coworking-plads er, at du slipper for besværet med vedligeholdelse og rengøring. Det frigiver tid, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din forretning.

Med en coworking-plads, behøver du ikke tænke på at skaffe møbler og udstyr til kontoret – det hele er allerede på plads.

Arbejdsplads i Århus

Når du lejer en arbejdsplads, får du adgang til et komplet indrettet kontor, der er klar til at tage imod dine medarbejdere og dine kunder.

Det er en stor fordel, at man ikke selv skal bruge tid og energi på at indrette et kontor, når man lejer en arbejdsplads.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej kontorfællesskab i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje kontorfællesskab i Aarhus Midtby.

Lej kontorfællesskab i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje kontorfællesskab i Latinerkvarteret.

Lej kontorfællesskab i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer kontorfællesskab i Øgadekvarteret.

Lej kontorfællesskab i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se kontorfællesskab der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej kontorfællesskab ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje kontorfællesskab i Aarhus Ø.

Lej kontorfællesskab i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje kontorfællesskab i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus