Blog posts fra juli 2023

Her finder du interessante nyheder, analyser mv. om hvad der rører sig på markedet for erhvervslokaler.

 


 

 • Sådan lejer du en butik – de vigtigste trin 8 trin Sådan lejer du en butik – de vigtigste trin 8 trin 23. juli 2023

  Drømmer du om at åbne din egen butik eller flytte din eksisterende forretning til et nyt og bedre sted? Men føler du dig overvældet af alle de trin, der er involveret i at leje et butikslokale? Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan komme sikkert i mål med et nyt uden at spilde unødig tid og energi.

  Læs mere
 • 10 simple trin til succesfuld udlejning af butik 10 simple trin til succesfuld udlejning af butik 23. juli 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige butikslokaler eller butikslejemål, er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine butikslokaler, butikslejemål eller ledige butikker, så du ikke taber en masse penge på huslejen.

  Læs mere
 • Tjekliste til flytning af butikslokale Tjekliste til flytning af butikslokale 22. juli 2023

  Flytningen af din butik til et nyt butikslokale kan være en spændende, men også udfordrende proces. Der er mange ting at tage hensyn til for at sikre en glidende overgang. I denne blogpost vil vi guide dig gennem de vigtigste trin, du skal følge for at flytte din butik så gnidningsløst som muligt.

  Læs mere
 • Guide til butiksindretning - Skab den perfekte atmosfære Guide til butiksindretning - Skab den perfekte atmosfære 22. juli 2023

  At finde det rigtige butikslokale, er kun det første skridt på din rejse som ejer af en butik. Indretningen af dit butikslokale spiller en afgørende rolle, for at du kan tiltrække kunder, skabe en behagelig shopping oplevelse og øge salget. At indrette din butik rigtigt kræver mere end blot at vælge et af de ledige butikslokaler på markedet. Herunder beskrives en række områder du skal være opmærksom på når du indretter din butik.

  Læs mere