Blog posts fra april 2017

Her finder du interessante nyheder, analyser mv. om hvad der rører sig på markedet for erhvervslokaler.

 


 

 • Find kontor til leje, der matcher din virksomhed 27. april 2017 | Kontorleje, Kontor til leje, Kontor leje

  Arbejder du hjemme er undskyldninger for overspringshandlinger mange. Derfor råder vi i Lokaleportalen til, at der er god grund til at finde et kontor til leje, så du kan fokusere 100 % på din forretning. Hertil er det vigtigt, hvilke lokaler du vælger til at drive din virksomhed. Når man som virksomhed leder efter nye kontorlejemål, skal man være opmærksom på, at gå fokuseret, koncentreret og målrettet til værks. For at du kan finde de bedste og billigste kontorlokaler er det en god start, hvis du finder en kanal, der giver dig et fuldt overblik over ledige kontor til leje, der er på markedet lige nu og her.

  Læs mere
 • Investeringsejendomme på vej mod rekord i 2017 Investeringsejendomme på vej mod rekord i 2017 18. april 2017 | Investeringsejendom, Investeringsejendomme

  Ifølge rådgivningsvirksomheden, Newsec, er der positivt nyt om investeringsejendomme – de spår nemlig et attraktivt markedet for investeringsejendomme de kommende år. Med gode finansieringsmuligheder og en lille tomgang er investeringsejendomme det segment, der har lavest risiko i forhold til investeringsejendomme. Den lave rente, som lige nu hersker i Danmark vil gøre markedet i 2017 attraktivt for investorer. Det lysner især i hovedstadsområdet, hvor de positive takter afspejles i en faldende såkaldt tomgangsprocent.

  Læs mere
 • Her er alt hvad du skal vide om kontorfællesskaber Her er alt hvad du skal vide om kontorfællesskaber 7. april 2017 | Kontorfællesskab, Kontorfællesskaber

  Står valget mellem et kontor og et kontorfællesskab, er der helt sikkert en stor økonomisk fordel ved at vælge at leje en kontorplads i et kontorfællesskab. Der oprettes flere og flere kontorfællesskaber med meget specifikke kontorpladser, fx. er der kontorfællesskaber udelukkende med fokus på et kreativt miljø eller fokus på helt nystartede virksomheder – eller noget helt tredje. Derfor er kontorfællesskaber blevet en mere og mere populær løsning for iværksættere, der er i hastig udvikling.

  Læs mere