Blog posts fra august 2023

Her finder du interessante nyheder, analyser mv. om hvad der rører sig på markedet for erhvervslokaler.

 


 

 • Flytteguide: Tjekliste til flytning af værksted Flytteguide: Tjekliste til flytning af værksted 23. august 2023

  En vellykket flytning af dit værksted kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne optimerede guide kan du sikre, at din værkstedsflytning sker så problemfrit som muligt.

  Læs mere
 • Indretning af autoværksted: Guide til et effektivt og sikkert autoværksted Indretning af autoværksted: Guide til et effektivt og sikkert autoværksted 23. august 2023

  Det er vigtigt at du indretter dit autoværksted korrekt, hvis du vil have den højeste effektivitet, den største sikkerhed og den mest behagelige arbejdsatmosfære for dit mekanikerteam. Uanset om du har et lille autoværksted eller en større mekanisk virksomhed kan du optimere dit autoværksted med nedenstående punkter.

  Læs mere
 • 10 simple trin til succesfuld udlejning af erhvervslokaler og erhvervslejemål 10 simple trin til succesfuld udlejning af erhvervslokaler og erhvervslejemål 23. august 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige erhvervslokaler eller erhvervslejemål, er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine ledige erhvervslokaler eller erhvervslejemål, så du ikke taber en masse penge på huslejen.

  Læs mere
 • Leje af værksted: Sådan lejer du et værksted – de 8 vigtigste trin Leje af værksted: Sådan lejer du et værksted – de 8 vigtigste trin 22. august 2023

  Når du skal leje et værksted, er det vigtigt, at du følger en struktureret proces, så du kan finde det bedst mulige lokale hurtigst muligt – og undgå at spilde din tid og energi. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan finde det rigtige sted uden at spilde unødig tid og energi.

  Læs mere
 • Udlejning af værksted: Udlej dit værksted med 10 enkle trin Udlejning af værksted: Udlej dit værksted med 10 enkle trin 22. august 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, erhvervsmægler, administrator, privat udlejer eller virksomhed ønsker at udleje dit ledige værksted, er det afgørende at gå struktureret til værks, så du ikke spilder din tid og så du ikke ender i en situation, hvor dit værksted står tomme i en kortere eller længere periode. Vi har lavet denne guide til dig om hvordan du udlejer dit værksted.

  Læs mere
 • Indretning af værksted: Optimér dit værksted med disse trin Indretning af værksted: Optimér dit værksted med disse trin 22. august 2023

  At skabe et velorganiseret og funktionelt værksted kræver omhyggelig planlægning og hensyntagen til både arbejdsflow og sikkerhed. Her er et idekatalog til, hvordan du kan optimere dit at optimere dit værksted via forskellige indretningselementer.

  Læs mere
 • Tjekliste til flytning af kontorlokale Tjekliste til flytning af kontorlokale 19. august 2023

  En vellykket flytning af dit kontorlokale kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne guide kan du sikre, at din kontorflytning sker så problemfrit som muligt.

  Læs mere
 • 10 trin til indretning af dit kontor - Skab en produktiv og behagelig arbejdsplads 10 trin til indretning af dit kontor - Skab en produktiv og behagelig arbejdsplads 19. august 2023

  At skabe det optimale arbejdsmiljø på kontoret handler ikke kun om at placere skriveborde og stole. Kontorindretning spiller en afgørende rolle i at fremme produktivitet, trivsel og samarbejde blandt medarbejderne.

  Læs mere
 • Sådan lejer du et kontor – de 8 vigtigste trin Sådan lejer du et kontor – de 8 vigtigste trin 19. august 2023

  Står du foran at skulle leje et nyt kontor er det vigtigt at du har en struktureret proces, så du ikke spilder din egene energi. Husk at du har en forretning ved siden af som du ikke må defokusere fra. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan komme sikkert i mål med et nyt sted uden at spilde unødig tid og energi.

  Læs mere
 • Udlej dit kontor via 10 simple trin Udlej dit kontor via 10 simple trin 19. august 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige kontorlokaler eller kontorlejemål, er det vigtigt, at du arbejder meget struktureret og tager højde for en række forhold.

  Læs mere
 • Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale Flytteguide: Tjekliste til flytning af lagerlokale 19. august 2023

  En vellykket flytning af dit lagerlokale kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Ved at følge denne optimerede guide kan du sikre, at din lagerflytning sker så problemfrit som muligt.

  Læs mere
 • Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit lagerlokale med disse 12 trin Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit lagerlokale med disse 12 trin 19. august 2023

  Når du leder efter et lager til leje, skal du naturligvis vurdere, hvor stort et lager du skal leje. Her er det meget vigtigt at du er opmærksom på, hvordan du får mest ud af lageret og hvordan du kan udnytte pladsen bedst muligt, så du ikke ender med at leje et lager der enten er for stort eller for lille.

  Læs mere
 • Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin Sådan lejer du et lager – de 8 vigtigste trin 19. august 2023

  Når du lejer et lager, er det afgørende at du følger en struktureret proces, hvor du kommer hele vejen rundt. Dermed sikrer du, at du ikke spilder tid og energi på din søgen. Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan navigere sikkert gennem processen med at leje et lager, så processen er så effektiv som muligt.

  Læs mere
 • Udlej dine lagerlokaler med 10 enkle trin Udlej dine lagerlokaler med 10 enkle trin 19. august 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, erhvervsmægler, administrator, privat udlejer eller virksomhed ønsker at udleje dine ledige lagerlokaler, er det afgørende at gå struktureret til værks, så du ikke spilder din tid og så du ikke ender i en situation, hvor dine lagerlokaler står tomme i en kortere eller længere periode. Vi har lavet denne guide til dig om hvordan du udlejer dine lagerlokaler.

  Læs mere
 • 10 simple trin til et succesfuldt salg af butik 10 simple trin til et succesfuldt salg af butik 8. august 2023

  Hvis du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed agter at sælge dine butikslokaler eller butikslejemål, er det afgørende, at du håndterer processen struktureret og med omhu for forskellige forhold. Dette vil sikre, at du undgår at stå i en situation, hvor du ikke kan få dine butikslokaler solgt og risikere økonomiske tab som følge af manglende salg.

  Læs mere
 • Sådan køber du en butik – de 8 vigtigste trin Sådan køber du en butik – de 8 vigtigste trin 7. august 2023

  Drømmer du om at blive butiksejer eller udvide din nuværende forretning ved at købe en ny butik? Vi har udviklet denne guide til dig, så du kan gøre din butiksdrøm til virkelighed uden at spilde unødig tid og energi.

  Læs mere