Sådan finder du en butik til salg

Går du og drømmer om at åbne din egen butik, står du overfor en jungle af forskellige muligheder i form af forskellige former for butikker. En af dem er at købe en butik.
23. oktober 2017 | Skrevet af: Leonora Jensen
Sådan finder du en butik til salg

Går du og drømmer om at åbne din egen butik, står du overfor en jungle af forskellige muligheder i form af forskellige former for butikker. En af dem er at købe en butik. Butikker der er til salg, er i stigende grad blevet populære nemlig fordi de sikre en vis kvalitet. Ofte når man køber en butik til salg, betaler man for det der hedder afståelse. Dette er en kompensation for at overtage den kundekreds som den tidligere ejer har opbygget igennem tiden. Ved at købe en butik med afståelse, sikrer du dig derfor at der allerede er en mængde kunder som kommer ind af døren.

Ting du skal være opmærksom på ved køb af en butik

Når du betaler afståelse til en butik, betaler du for ejerens nuværende kundekreds. Derfor skal du ofte være opmærksom på butiksejerens nuværende foretagende. Har du ikke tænkt dig at træde ind i den samme branche som den tidligere ejer befandt sig i, vil det sjældent være pengene værd at betale afståelsen. Vil man derfor etablere sig i en anden branche end den tidligere ejer af butikken, skal man sjældent regne med at beholde den samme kundekreds, men derimod vil man sandsynligvis være nødt til at opbygge sin egen kundekreds.

På www.Lokaleportalen.dk kan du altid gå ind og se hvilke butikker der er til salg i hele landet lige nu. Dér bliver lokalerne konstant opdateret, lige så snart de kommer på markedet.