Restaurant til salg i København - se vores miniguide til opstart af restaurant

Er du en af mange, der drømmer om at drive din egen restaurant i København? Mange undersøgelser viser, at mange danskere drømmer om at blive deres egen chef. Hvis du drømmer om at give andre en kulinarisk oplevelse og derfor søger restaurant til salg, er du kommet til rette blog. I dag handler et restaurantbesøg ikke blot om at blive mæt – kunderne forventer en oplevelse de kan tage med fra restauranten. Der findes derfor mange forskellige og spændende måder at drive restaurant på. Denne vejledning af Lokaleportalen.dk giver dig gode råd og ideer til, hvad du skal være opmærksom på når du skal igennem et restaurant salg I København. Her kan du finde alle restauranter til salg i København.
21. juni 2017 | Skrevet af: Sara Petersen
Restaurant til salg i København - se vores miniguide til opstart af restaurant

Er du en af mange, der drømmer om at drive din egen restaurant i København? Mange undersøgelser viser, at mange danskere drømmer om at blive deres egen chef. Hvis du drømmer om at give andre en kulinarisk oplevelse og derfor søger restaurant til salg, er du kommet til rette blog.  I dag handler et restaurantbesøg ikke blot om at blive mæt – kunderne forventer en oplevelse de kan tage med fra restauranten. Der findes derfor mange forskellige og spændende måder at drive restaurant på. Denne vejledning af Lokaleportalen.dk giver dig gode råd og ideer til, hvad du skal være opmærksom på når du skal igennem et restaurant salg I København. Her kan du finde alle restauranter til salg i København.

1: Hvorfor er restauranten i København til salg?

Hvis du har fundet en restaurant til salg, bør du som det første overveje, hvorfor restauranten er til salg i København. Er der nogle særlige grunde, du bør være opmærksom på? Det er vigtigt, at foretage en grundig undersøgelse om potentielle risikofaktorer, der kan opstå. Er der kommet nye konkurrenter nær restauranten til salg? Er beliggenheden dårlig for din målgruppe? I så fald skal du være grundig i din søgning.

2: Har du besluttet dig at købe restauranten til salg i København?

Hvis du har besluttet dig for at købe en restaurant til salg i København, er det vigtigt at lokalet/lokalerne bliver undersøgt. Her er et godt råd, at få en byggekyndig indover, så vedkommende kan hjælpe med at løbe restauranten igennem med dig, så du på sigt undgår dyre omkostninger. Hvis det viser sig, at der er nogle værktøjer, maskiner eller lign. Ikke fungerer korrekt, er det vigtigt, at bestemme hvem der står for omkostningerne. Uanset hvad køber og sælger bliver enige om, skal det munde ud i en kontrakt.

3: Vær detaljegrundig

Viden er uvurderlig og det samme gælder for viden, før du beslutter dig for at købe en restaurant til salg i København. Sørg for at læse alle restaurantens rapporter, årsrapporer, mmaterialer, køkkenrapporter osv – jo mere viden du har, jo nemmere en beslutning bliver det. Undersøg også markedet for restauranter til salg – fx. kan du få et nemt og hurtigt få et overblik over ledige restauranter til salg i København via dette link fra Lokaleportalen: https://www.lokaleportalen.dk/Storkoebenhavn-restaurantegetbrug

Spørgsmål der ofte stilles i forbindelse med restauranter til salg:

Følgende spørgsmål du helt sikkert bør overveje, når du søger restauranter til salg:

  • Hvad vil du have på menuen? Overvej grundigt, hvilken slags mad du ønsker at have i din restaurant.
  • Hvilke oplevelser vil du sælge? Skal det være en stille restaurant eller en livlig restaurant med mange aktiviteter? 
  • Hvem er dine kunder? Undersøg, hvilket segment din restaurant henvender sig til og find så en beliggenhed der passer til.
  • Hvem er dine konkurrenter? Altid en god ide, at undersøge markedet for restauranter – find ud af hvem dine konkurrenter er og foretag en analyse, der skal hjælpe din restaurant.
  • Hvor skal restauranten ligge? Brug Lokaleportalen.dk og få et overblik over alle ledige restauranter til salg i København, så du derved kan få et godt indtryk af, hvad der fungerer godt og mindre godt.
  • Har du registreret din restaurant? Her er det især vigtigt, at du har fået de nødvendige tilladelser og forsikringer, til fx. at arbejde i køkkenet, bruge de forskellige rum osv.