Når du søger butikker til salg..

Når du kigger efter butikker til salg, er der en del elementer, det kan anbefales at inddrage i overvejelserne. I denne guide giver Lokaleportalen et par eksempler på, hvad du skal overveje inden du starter din oficielle søgning efter butikker til salg i København. På Lokaleportalen kan du få et komplet overblik over hele markedet for butikker til salg. På samme side kan du også skræddersye din egen søgning efter butikker til salg, så dine søgeresultater matcher præcis virksomheds ønsker og kriterier.
9. juni 2017 | Skrevet af: Ludvig Kofoed
Når du søger butikker til salg..

Når du kigger efter butikker til salg, er der en del elementer, det kan anbefales at inddrage i overvejelserne. I denne guide giver Lokaleportalen et par eksempler på, hvad du skal overveje inden du starter din oficielle søgning efter butikker til salg i København.  

Få nemt overblik over mulighederne

På Lokaleportalen kan du få et komplet overblik over hele markedet for butikker til salg. På siden kan du skræddersye din egen søgning efter butikker til salg, så dine søgeresultater matcher din virksomheds ønsker og kriterier. Når du har foretaget en søgning og fundet flere potentielle butikker kan du nemmere sammenligne butikkerne så du derved kan indkredse din søgning endnu mere. Så undgår du også en lang og uoverskuelig process og kommer hurtigere i mål.

Få en hurtigere indgang til de forskellige butikker til salg via disse links:
- Butikker til salg i København K
- Butikker til salg på Nørrebro
- Butikker til salg på Vesterbro
- Butikker til salg på Østerbro
- Butikker til salg på Frederiksberg
- Butikker til salg i Valby
- Butikker til salg i Vanløse
- Butikker til salg i Hellerup
- Butikker til salg i Lyngby

Inden søgningen efter butikker til salg

Det er rigtig vigtigt, at du er grundig forberedt inden du går i gang med at danne dig et overblik over de mange butikker til salg. Herunder er der en række gode tips:

  • Få styr på virksomhedens krav og ønsker til butikker til salg.
  • Vær klar med hvor I vil have jeres butik, så beliggenheden matcher jeres produks målgruppe. Hvor mange kommer forbi det pågældende sted? Og færdes netop din målgruppe i området? Der er naturligvis stor forskel på butikker på en gågade, en større trafikeret vej eller en stille villavej. Har du eksempelvis en yngre målgruppe, kan det være ideelt at vælge en butik til leje i et kvarter med mange studerende, for eksempel i nærheden af et universitet.
  • Tænk på standen af butikken/bygningen og de tekniske installationer – det kan blive en dyr omgang hvis det ikke er ordnet rigtigt.
  • Det er også væsentligt for din kommende forretning, hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe? Når du skal købe en butik, er det også vigtigt, hvordan selve ejendommen og nabobutikkerne ser ud. Er der tomme butikker til salg? Ser facaderne indbydende ud for netop dine kunder? Ofte kan det herudover være en fordel, hvis der ligger butikker tæt på med et andet sortiment end dit eget, men som appellerer til den samme målgruppe. Dermed kan I trække kunder til hinanden. Alt dette skal inddrages i overvejelserne i din søgning efter butikker til salg.
  • Læs lokalplanen, så du har indblik i byen du ønsker at have butik i så du ikke bliver overrasket fx. metrobyggeri, nye veje, nyt center eller lignende, som kan have en betydning for din butik.
  • Jo grundigere du er i din søgning, jo større sikkerhed har du for en gunstig investering.

Tag dig god tid, når du søger butikker til salg

Ovenstående punkter er alt sammen aspekter, der samlet set kan få væsentlig indflydelse på den daglige drift af din kommende butik. I din søgning efter butikker til slag, er det derfor en god idé at tage sig god tid til at undersøge disse områder.
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål eller søger du butikslokaler til leje i landet, kan du læse alt om butik til leje i et af Lokaleportalens tidligere blogindlæg:

Ledige butikslokaler i København – hvor og hvordan finder du dem?
Ny guide til at infe den rette butik til leje