Mødelokaler i Aarhus? Her er hvad du skal være opmærksom på

Er du på udkig efter mødelokaler i Aarhus? I så fald er du komme til det rette sted. Følgende blogindlæg har Lokaleportalen adresseret til netop dig, der måtte søge mødelokaler i Aarhus og vil give dig tips og tricks med på vejen, der sikrer dig det gode møde og kickstarter din lokalesøgning.
16. juni 2017 | Skrevet af: Leonora Jensen

Er du på udkig efter mødelokaler i Aarhus? I så fald er du komme til det rette sted.
Følgende blogindlæg har Lokaleportalen adresseret til netop dig, der måtte søge mødelokaler i Aarhus og vil give dig tips og tricks med på vejen, der sikrer dig det gode møde og kickstarter din lokalesøgning.

Der findes mange forskellige former for mødelokaler, så du har rig mulighed for at finde det rette match til dine behov og præferencer.
Er du på udkig efter et mindre mødelokale eller et større konferencelokale?
Har du behov for forplejning undervejs eller hotelovernatning?  
Mulighederne er mange og udbuddet stort.

 

En miniguide til hvordan du finder mødelokaler i Århus


Start med at definere dine ønsker til mødelokaler i Århus
Her kan du eksempelvis stille dig selv følgende spørgsmål: Hvor mange personer skal mødelokalerne kunne rumme? Skal mødelokalerne være særligt præsentable? Eller skal indretningen opfylde bestemte krav?

Har mødelokalerne den rette placering?
Hvor ønsker du dine mødelokaler i Aarhus skal være beliggende?
Aarhus er en skøn by med masser at byde på. Hvad enten du ønsker storbyliv eller fredelige naturomgivelser, så er Aarhus uden tvivl byen, der kan give dig det – og mere til. Aarhus huser flere af landets kulturinsistutioner herunder kunstmuseet Aros, Den gamle by og Tivoli Friheden, så du har rig mulighed for at få oplevelser med hjem i bagagen. Aarhus har deruover et charmerende byliv med imponerende butiksstrøg og fristende restauranter, der står klar med servering, så snart sulten melder sig.

Se her en oversigt over Århus’ bysider og få et overblik over ledige mødelokaler:

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus/aarhusc

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus/aarhusn

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus/aarhusV

Overvej hvorvidt de tekniske installationer matcher dit behov
Har du eksempelvis behov for storskærm, whiteboard, tavle eller lign? 
Rådfør dig med udbyderen om udvalget og stil krav, hvis dine ønsker ikke opfyldes

Undersøg de øvrige faciliteter på adressen

Er der gode parkeringsforhold, kantine eller andre forhold, der vil være særligt fordelagtige for dig?

Sidst, men ikke mindst.. Er mødelokalerne i Aarhus konkurrencedygtige?

Sørg for at undersøge markedet for mødelokaler i Aarhus. Der er mange forskellige løsningsmodeller også, når det gælder finanisering.
Ønsker du at tegne en fast aftale med et kontorfællesskab i Aarhus eller har du behov for frie rammer og drop in løsninger? Kan udbyderen tilbyde dig den rigtige løsning eller må du gå til en konkurrent for at finde det ideelle match?

 

 

 

De klassiske hv-spørgsmål: De gode råd før mødet

Hvem?

Gør dig grundige overvejelser om hvem der skal deltage ved mødet. Mange begår den fejl, at de

inviterer for mange deltagere. Dette kan blandt andet medvirke, at nogle af mødets deltagere får en passiv rolle, fordi de måske til at starte med slet ikke skulle have været indbudt.
Det kan også komme til at trække mødet i langdrag, hvis alle deltagere har idéer/ønsker, der skal høres. Overvej hver enkelt mødedeltagers rolle nøje inden du trykker afsend på mødeinvitationen

Hvad?

Sørg for at få formuleret en dagsorden for mødet. Gør det eventuelt som en indledende introduktion til jeres møde eller lav en forfat en dagsorden med punktopstilling som I kan læne jer op ad undervejs. Sørg samtidig for at formulere klart og tydeligt hvad du forventer af de andre mødedeltagere eksempelvis om de skal have forberedt noget hjemmefra eller hvis  de skal løse opgaver i teams undervejs 

Hvor?

Du kan nemt og effektivt starte din søgning efter mødelokaler i Århus. 
På Lokaleportalen.dk kan du, som det eneste sted i landet, få et samlet overblik over markedet.
Definerer du dine ønsker i en lokalesøgning, kan du få direkte besked, når der kommer ledige mødelokaler i Aarhus til leje.