Ledte du med lys og lygte – et kontorfællesskab i Odense var det du søgte!

Søger du rammerne, hvor du kan yde dit absolut maksimale i proffesionel sammenhæng? Et sted, hvor du det ene øjeblik kan søge væk, finde ro og dyb koncentration og hvor du det næste øjeblik har fuld tilladelse til at stikke hovedet ud på gangen, juble over din virksomheds nye resultater og forvente intet mindre end et bifald tilbage, jamen så lyder det meget vel som et kontorfællesskab i Odense du er på udkig efter.
20. juli 2017 | Skrevet af: Sara Petersen
Ledte du med lys og lygte – et kontorfællesskab i Odense var det du søgte!

Søger du rammerne, hvor du kan yde dit absolut maksimale i proffesionel sammenhæng?
Et sted, hvor du det ene øjeblik kan søge væk, finde ro og dyb koncentration og hvor du det næste øjeblik har fuld tilladelse til at stikke hovedet ud på gangen, juble over din virksomheds nye resultater og forvente intet mindre end et  bifald tilbage, jamen så lyder det meget vel som et kontorfællesskab i Odense du er på udkig efter.

Hvad et kontorfællesskab i Odense har at tilbyde

Odense er hjembyen for en af danmarks største sucesser. Gå i H.C.Andersens fodspor og skab din egen succes fra den skønne by Odense. Odense er en charmerende by med en bred palette af forskellige tilbud både af gastronomisk, historisk og kulturel karakter.

Odense er naturligvis særligt kendt for H.C.Andersen, hvilket betyder, at du kan opleve både barndomshjem, byvandring og parade til ære for den danske forfatter, men Odense er som fyns hovedstad også attraktiv af mange andre årsager. Odense rummer biografer, teatre, spillesteder, øl- vinbarer og meget meget mere, der hver dag tiltrækker masser af besøgende.

Odense er med på de nyeste toner indenfor den gastronomiske verden og har noget for enhver smag og budget. Odense rummer blandt andet det urbane madmarked i Pakhus med lækkerier fra både nære og fjerne himmelstrøg. Derudover finder du massevis af bistroer og gourmetrestauranter, der tager udgangspunkt i friske lokale råvarer.

Odense rummer derudover mange grønne oaser heriblandt den smukke kulturbotaniske have, der er ideel til en eftermiddagstur eller et skønt afbræk i løbet af arbejdsdagen i kontorfællesskabet i Odense.

Se her et lille udsnit over kontorfællesskaber i Odense:

https://www.lokaleportalen.dk/odense-kontorfaellesskab/

 

 

kontorfællesskabodense

 

Fordele ved at leje dig ind i et kontorfællesskab

Der er både professionelle, sociale såvel som økonomiske fordele ved at være en del af et kontorfællesskab i Odense. I nedenstående afsnit har Lokaleportalen samlet nogle af de væsentligste fordele du kan glæde dig over snart at skulle gøre brug af.

  1. Du har rig mulighed for sparring og networking i professionel sammenhæng.
    Mange kontorfællesskaber opfordrer lejerne til at sætte deres kompetencer i spil på tværs af kontorhuset

  2. Med det sagt kan du enrådigt bestemme hvordan du ønsker din rolle skal være i kontorfællesskabet. Ønsker du privathed, så får du det. Ønsker du smalltalk ved kaffemaskinen, jamen så finder du en at dele glæden med. Der er frie tøjler på de fleste kontorfællesskaber, så du kan selv skabe den arbejdsplads du ønsker

  3.  Du har rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer

  4. Du har som udgangspunkt fri råderet over faciliteteterne i kontorfællesskabet i Odense. De fleste kontorfællesskaber benytter sig af bookingsystemer til deres møde- og konferencelokaler, men du har alt hvad hjertet begærer indenfor rækkevidde, så det eneste, der kræves er en smule koordinering

 

odensekontorfællesskab

 Ingen kvaler – kontorfællesskabet betaler

Sidst, men  ikke mindst er der en klar økonomisk fordel ved at leje sig ind i et kontorfællesskab.

  • Indbetaling af depositum og indskud er som oftest slet ikke en ting du skal forholde dig til og i de tilfælde, hvor der kræves betaling, drejer det som om meget små beløb

  • Du deles om huslejen med kontorfællesskabets øvrige lejere, hvilket betyder, at du som oftest kan ehrverve dig din ideelle kontorplads for blot et par tusind kroner

  • Du skal ikke spekulere over udgifter til rengøring, it-support eller frokostordning. Størstedelen af kontorfællesskaberne i Odense er allerede fuldt funktionsdygtige og har sørget for alle praktiske forhold, så du kan bare koble din computer til den hurtige bredbåndsforbindelse og nyde, at du nu har fundet dig arbejdsplads med servicen i højsæde

 

Kickstart din søgning efter kontorfællesskaber i Odense – Giv dine ønsker til kende og få tilsendt interessante matches allerede idag!