Kontorhotel i Randers – For dig, der ønsker at spare penge og besvær, men vinde netværk og fordele

Randers er en skøn by med masser at tilbyde. Randers er en alsidig by og rummer både industri og byliv samt historie og natur. Byen er en oplagt kandidat til at danne rammerne for din fremtidige arbejdsplads og vælger du et kontorhotel i Randers er der masser af aktiviteter du og dine nærmeste kan få glæde af.
7. august 2017 | Skrevet af: Leonora Jensen
Kontorhotel i Randers – For dig, der ønsker at spare penge og besvær, men vinde netværk og fordele

Randers er en skøn by med masser at tilbyde. Randers er en alsidig by og rummer både industri og byliv samt historie og natur. 

Byen er en oplagt kandidat til at danne rammerne for din fremtidige arbejdsplads og vælger du et kontorhotel i Randers er der masser af aktiviteter du og dine nærmeste kan få glæde af.

I kan blandt andet nyde afslappende shoppingture efter en endt arbejdsdag og lægge vej forbi Houmeden, der er Danmarks ældste gågade.
Området heromkring byder på skæve bindingsværkshuse og brostensbelagte gader og kan trække historisk oprindelse helt tilbage fra middelaldertiden. Hver lørdag formiddag vækkes gamle handelstraditioner til live, når der handles fra boder og stande på det hyggelige torvemarked i Houmeden.  

Der findes dog også mange nyanlagte hyggelige caféer og spændende butikker i dette område, så du kan sætte dig til rette og  nyde en moderne caffé latte til trods for du befinder dig midt i et historisk centrum.

Randers byder også på mange grønne naturomåder, der tillader dig at søge væk fra en travl hverdag. Her kan du blandt andet finde Danmarks eneste flod, Gudenåen samt naturparker såsom Vejrups have og den anerkendte Randers Regnskov.

Se her en oversigt over attraktive kontorhoteller i Randers:

https://www.lokaleportalen.dk/regionmidtjylland-kontorhotel/randersc

https://www.lokaleportalen.dk/regionmidtjylland-kontorhotel/randersnv

https://www.lokaleportalen.dk/regionmidtjylland-kontorhotel/randersnoe

https://www.lokaleportalen.dk/regionmidtjylland-kontorhotel/randerssv

 

kontorhotelranders

Hvad har et kontorhotel i Randers at tilbyde? 

Et kontorhotel i Randers og et kontorfællesskab har mange lighedspunkter, men varierer  dog også en smule fra hinanden. I kontorhoteller udbydes en række faciliteter og services til kontorhotellets forskellige virksomheder. Udvalget af disse services kan variere fra kontorhotel til kontorhotel, men indeholder som oftest internetforbindelse, mødelokale, rengøring samt kantineordning. Kontorhoteller er som oftest indrettede med lukkede kontorlokaler, hvorfor de er særligt attraktive for virksomheder, der har større behov for selvstændighed og privatliv. Du mister ikke fællesskabet og netværket i kontorhotellet i randers ved ikke at omgås dine kollegaer på tæt hold i arbejdstiden. Dette giver dig blot mulighed for at lukke din dør og stå distancen, når du skal afholde vigtige møder eller lignende.

 

kontorhotellerranders

Vælg den kontorform, der matcher din virksomheds profil

De fleste kontorhoteller i Randers er udstyret med forskellige kontorfaciliteter. Mange udbyder mulighederne: åben kontorplads, lukket kontor og flyverplads.

Et åbent kontor dækker over en selvstændig kontorplads i et åbent kontorfællesskab. Nogle kontorhoteller har virksomhederne adskilt og operationaliserer dette i praksis ved at arrangere kontorpladserne hver for sig. Andre kontorhoteller har derimod skrivebordene placeret side om side med blot en skillevægs adskillelse. Ved en sådan konstellation kommer du virkelig dine kollegaer ved og  dette kan have en stor indvirking på både din virksomheds kampgejst og motivation.

Dernæst eksisterer også kontorformen ”lukkede kontorer”, som er den kontortype, der oftest optræder i kontorhoteller. Her kan du som førnævnt lukke døren, men har stadig mulighed for at deltage i frokosten og sociale arrangementer på lige fod med alle andre.

Sidst men ikke mindst, forekommer også kontorformen ”flyverplads”, der er ideel for dig, der har brug for at lande et sted på vejen og slå dig ned.
Især enkeltmandsvirksomheder anvender sig af denne kontorform, hvis de har bopæl i en anden landsdel og ikke er på udkig efter et permanent kontor.
Med en flyverplads får du en ny virksomhedsadresse, din virksomhed kommer til at syne af mere og du har stadig adgang til alle kontorhotellets faciliteter til en fast pris.

Generelt set afregnes der for alle kontorformer månedligt og der betales for ”hele pakkeløsningen”.  Dette inkluderer husleje, skatter, lys, varme, møbler, aircondition, bredbånd, service, vedligeholdelse, forsikring samt adgang til køkken- og toiletfaciliteter.