Kontorfællesskab i Odense for selvstændige

Odense er en dansk storby, som bærer præg af både moderne og traditionel kultur, arkitektur og aktiviteter. Odense er den største by på Fyn og er særlig velkendt for at være hjemby for den internationale anerkendte forfatter H.C. Andersen. Med kontor i Odense er man placeret mellem f.eks. samarbejdespartnere og leverandører på Sjælland og i Jylland. Det er blot en af fordelene ved at være både selvstændig og ansat ved en virksomhed i Odense. Men for den selvstændige, hvad er da de mere specifikke fordele ved at have kontor og navnlig ved at indgå i et kontorfælleskab i Odense?
11. august 2017 | Skrevet af: Sara Petersen
Kontorfællesskab i Odense for selvstændige

Odense er en dansk storby, som bærer præg af både moderne og traditionel kultur, arkitektur og aktiviteter. Odense er den største by på Fyn og er særlig velkendt for at være hjemby for den internationale anerkendte forfatter H.C. Andersen. Det er en travl by, da Syddansk Universitet tiltrækker mange unge studerende fra andre lande og fra Danmark. Ligeledes er det attraktivt at have virksomhed i byen. Med kontor i Odense er man placeret mellem f.eks. samarbejdespartnere og leverandører på Sjælland og i Jylland. Det er blot en af fordelene ved at være både selvstændig og ansat ved en virksomhed i Odense. Men for den selvstændige, hvad er da de mere specifikke fordele ved at have kontor og navnlig ved at indgå i et kontorfælleskab i Odense?

Fordele ved et kontorfællesskab i Odense

Først og fremmest har et kontorfællesskab i Odense disse fordele for den selvstændige(vel at mærke også for ikke-selvstændige); Odense er en by i udvikling inden for mange områder. Det betyder ikke blot, at man med kontor i Odense er en del af væksten og har gode muligheder inden for mad, aktiviteter og boliger, men også at sandsynligheden for at ens produkt eller ydelse bliver efterspurgt i Odense er større. Med kontor i f.eks. København er der ofte andre virksomheder med et ligende produkt og derfor er konkurrencen i København og omegn større. I Odense har man altså en bedre chance for at komme godt fra start. Selvfølgelig med udbud og efterspørgsel taget i betragtning. Og som sagt er man tættere på eventuelle samarbejdspartnere og leverandører m.m. fra hele Danmark. 

Hvis man har eller ønsker at få internationalt samarbejde forekommer Odense også som en tiltrækkende by at tage til med den traditionelle danske kultur og de moderne indspark. Man kan altså kombinere arbejde og fornøjelse. Odense har mange af de samme fordele som København, men særligt er, at lejepriserne i Odense ikke er nær så høje som i hovedstaden.

Som selvstændig og start-up er man oftest økonomisk udfordret og derfor skal der spares mest muligt.
En rigtig god løsning er at indgå i et kontorfælleskab i Odense. Et kontorfælleskab vil sige, at flere virksomheder deler et stort lokal eller en bolig. At arbejde i et kontorfælleskab bliver stadigt mere populært. Udover at man sparer penge på husleje, er det gode ved kontorfælleskab, at man får flere kollegiale relationer. Det letter stemningen og vil til en vis grad, gøre en lang arbejdsdag bedre med de forskellige mennesker omkring sig. Endvidere er de andre virksomheder selvfølgelig også potentielle samarbejdspartenere.

Et kontorfællesskab er mere end blot en kontorplads. De forskellige virksomheder kan sparre med hinanden professionelt såvel som socialt, da man typisk arrangerer firmafester sammen.
Det kommer specielt selvstændige til gode, som ikke har megen økonomisk overskud til betale husleje eller ansætte folk med de nødvendige passende kompetencer. Man slår alt så flere fluer med ét smæk.


Få direkte til alle udbudte kontorfællesskaber i Odense med et enkelt klik:

Kontorfællesskab i Odense C 
Kontorfællesskab i Odense S 
Kontorfællesskab i Odense SØ