kontorfællesskabiaarhus, kontorfællesskaberiaarhus, kontorpladsaarhus, kontorhotelaarhus, kontorlejemålaarhus, kontortilleje, søgerkontor, findkontor, søgkontorfællesskab

Hvorfor du skal vælge kontorfællesskab i Aarhus

Er du på udkig efter et kontorfællesskab i Aarhus, men har brug for råd og vejledning i din lokalesøgning, så læs med! I følgende blogindlæg vil Lokaleportalen præsentere dig for nogle af de mange fordele, der er ved at vælge kontorfællesskab i Aarhus.
2. juni 2017 | Skrevet af: Sara Petersen
Hvorfor du skal vælge kontorfællesskab i Aarhus

Er du på udkig efter et kontorfællesskab i Aarhus, men har brug for råd og vejledning i din lokalesøgning, så læs med! I følgende blogindlæg vil Lokaleportalen præsentere dig for nogle af de mange fordele, der er ved at vælge kontorfællesskab i Aarhus.

Hvorfor skal jeg søge kontorfælleskab?

Hvis du endnu ikke er helt solgt på idéen, så lad os starte med at liste nogle af fordelene op ved at vælge et kontorfællesskab frem for et selvstændigt kontorlejemål:

  1. Som det fremgår af termen, kontorfællesskab, er der tale om et fællesskab, hviket har den betydning, at ansvar og udgifter er noget du deles om med andre.
    Dette betyder, at du ikke behøver at spekulere over rengøringen, at der ofte er fælles kantine eller frokostordning samt, at du sidder til en billig husleje, fordi den splittes mellem dig og kontorfællesskabets øvrige medarbejdere.

  2. Størstedelen af kontorfællesskaberne i Arhus er fuldt funktionsdygtige allerede ved indflytning, hvilket at kontorfællesskabet allerede er fuldt møbleret og du bare kan sætte din laptop til og koble dig på internettet i kontorfællesskabet.

  3. De fleste kontorfællesskaber er indrettede med både lukkede og åbne kontorer, så du vælger selv efter egne præferencer, hvor meget du ønsker at inddrage dine kollegaer i din arbejdsdag.

  4. Kontorpladser kan oftest lejes for kortere tidsperioder og der er sjældent indskud, depositum eller lang ospigelse.

  5. Du har kompetente fagfolk inden for rækkevidde, hvilket giver god mulighed for networking, sparring og vidensdeling.

  6. Er du til sociale arrangementer, kan du godt regne med dit kalenderår bliver fyldt med begivenhedsrige sommerfester og julefrokoster

 

kontorfællesskabaarhus

Hvor skal jeg søge kontorfællesskab i Aarhus?

Aarhus er en by med mange fordele og kan tilbyde noget for enhver smag. Aarhus har et charmerende byliv og byder på masser af indbydende restauranter og fristende butikker.
Byen huser derudover flere kulturelle seværdigheder heriblandt Aros, Den gamle by, musikhuset Aarhus og Tivoli Friheden, så der er rig mulighed for at invitere kollegaer, venner eller familie på udflugt efter en endt arbejdsdag.
Se en oversigt over Aarhus’ forskellige bydele her:

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aarhusc

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aarhusv

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aarhusn

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/risskov

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/aabyhoej

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/vibyj

https://www.lokaleportalen.dk/aarhus-kontorfaellesskab/hoejbjerg

 

kontorfællesskaberiaarhus

Hvor skal jeg spise i Aarhus - Uden mad og drikke, dur helten ikke


Som tidligere nævnt byder Aarhus også på en masse kulinariske oplevelser. Her finder du blandt andet Aarhus Street Food, der byder på smagsoplevelser fra mere end 30 gadekøkkener.
Her kan smage dansk smørrebrød, mexikanske tacos, amerikansk soul-food,  franske crepes, vietnamesiske bahn mi’s og meget meget mere – og dette helt uden du behøver at gøre dig bekymringer om  regnignen. Aarhus Street food stiller nemlig krav om, at hver enkelt bod som minimum skal udbyde en ret på menukortet til den nette sum af 50 kr.

Ved Skt. Knuds Torv i Aarhus midtby finder du Aarhus Central Food market, der er aarhusianerne hippe madmekka. Her kan du ligeledes nyde mad fra alle verdenshjørner, men også gå på indkøb i markeders indbydende boder og fylde din indkøbskurv med lækre råvarer og delikatesser.
Det attraktive madmarked har en central placering kun to minutter fra Aarhus banegård og er et oplagt sted at tage en pause fra en travl arbejdsdag. Du kan jo eventuelt foreslå kollegaerne fra dit kontorfællesskab i Aarhus at rykke frokosten derhen.

Kickstart din søgning efter kontorfællesskab i Aarhus - Opret en søgning efter kontorfællesskab her