Gør din søgen efter butikslokaler nemt og smertefrit

Hvis du er på udkig efter et butikslokale, har du sikkert en masse spørgsmål i hovedet lige nu, ”Hvordan sikrer jeg de bedste rammer for mit butikslokale” ”Hvad skal jeg særlig tænke på?” ”Hvor finder jeg en bedste hjælp til at søge butikslokaler”. I Lokaleportalen har vi netop besluttet, at vi i denne omgang skal skrive et blogindlæg om butikslokaler. Det er ikke nemt at finde et butikslokale og for mange butiksdrivende kan søgningen byde på en række tilbalg og fravalg, der kan have stor betydning for din butiks fremtid.
18. august 2017 | Skrevet af: Ludvig Kofoed

Hvis du er på udkig efter et butikslokale, har du sikkert en masse spørgsmål i hovedet lige nu, ”Hvordan sikrer jeg de bedste rammer for mit butikslokale” ”Hvad skal jeg særlig tænke på?” ”Hvor finder jeg en bedste hjælp til at søge butikslokaler”. I Lokaleportalen har vi netop besluttet, at vi i denne omgang skal skrive et blogindlæg om butikslokaler. Det er ikke nemt at finde et butikslokale og for mange butiksdrivende kan søgningen byde på en række tilbalg og fravalg, der kan have stor betydning for din butiks fremtid. Med den rette information og en god indsigt i butikkens behov, kan du finde det bedste butikslokale. Noget af det absolut vigtigt i sin søgning efter butikslokale, er hvor butikken skal have placering - hvor er der ledige butikslokaler og hvor ligger de mest optimalt i forhold til netop dine ambitioner og forretning. Den primære præmis for succes er ”beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” – som man siger. Søgning på butikslokaler skal altså være målrettet og grundigt overvejet. Med mindre dit produkt er eftertragtet og konkurrencedygtigt i sådan en grad, at salget nærmest kommer af sig selv. Jo bedre beliggenhed, desto dyre er butikslokalet.

Find et hurtigt overblik over alle ledige butikslokaler!

I din søgen efter det perfekte butikslokale, er det en god ide, at finde det samlede overblik over markedet for butikslokaler, så du uden besvær kan frasortere butikslokaler, der ikke ligger i din interesse. Endvidere er det tilrådeligt, at tænke over hvor stort dit butikslokale skal være, især hvis du på forhånd ved hvor meget der skal være i din butik. Nogle butikker skal bruge mere plads end andre, hvorfor det er værd at tænke over hvor stort det skal være. På Lokaleportalen.dk kan du nemt finde et overblik over ledige butikslokaler og via disse links kan du nemt navigere rundt i markedet for butikslokaler:

Butikslokaler i København
Butikslokaler i Århus
Butikslokaler i Odense
Butikslokaler i Nordjylland

Tag ikke den endelige beslutning, før du har udforsket alle dine muligheder. Vær åben i din jagt efter et butikslokale og overvej hvilke fordele, der er i de forskellige geografiske placeringer. Det er sjældent at finde butikslokaler, som lever 100% op til de krav og ønsker man har som butiksdrivende. Gør det klart for dig selv, hvad du lægger mest vægt på og så er du helt sikkert godt på vej til dit drømme butikslokale.

Husk også dette, når du søger butikslokaler:

 

  • Butikslokalets interiør og exteriør
  • De tekniske installationer
  • Transportmuligheder til og fra butikken (parkering, gågader, busser, togstationer m.m)
  • Omkringliggende butikker – Det er f.eks. mindre smart at lægge et chocolatier ved siden af Peter Beier Chokolade
  • Byens miljø – hensynstagen til om der bor unge, ældre og/eller familier i byen. En flippet ungdomsbutik vil få det svært i den ældre konservative del af Frederiksberg. Lige som at en garnbutik sandsynligvis vil blive forbigået, hvis den lå mellem en Adidas og en BR legetøjsbutik.