Find din restaurant til salg og giv andre en kulinarisk oplevelse

Drømmer du om at give andre en kulinarisk oplevelse og derfor søger restaurant til salg? I dag handler et restaurantbesøg ikke blot om at blive mæt – kunderne forventer en oplevelse de kan tage med fra restauranten. Der findes derfor mange forskellige og spændende måder at drive restaurant på. Denne vejledning af Lokaleportalen.dk giver dig gode råd og ideer til, hvad du skal være opmærksom på når du skal igennem et restaurant salg.
11. maj 2017 | Skrevet af: Sara Petersen
Find din restaurant til salg og giv andre en kulinarisk oplevelse

Drømmer du om at give andre en kulinarisk oplevelse og derfor søger restaurant til salg? I dag handler et restaurantbesøg ikke blot om at blive mæt – kunderne forventer en oplevelse de kan tage med fra restauranten. Der findes derfor mange forskellige og spændende måder at drive restaurant på. Denne vejledning af Lokaleportalen.dk giver dig gode råd og ideer til, hvad du skal være opmærksom på når du skal igennem et restaurant salg.

For at din drøm om at starte en restaurant kan blive til virkelighed, skal der være styr på en række ting:

1: Start med at lave et budget for at få et overblik over din økonomi. Undersøg også priser hos leverandører, for at budgettet kan blive så solidt som muligt. Skal du låne penge, så find frem til, hvor mange penge du skal låne og hvor længe. Få også en snak med banken om muligheden for at låne.

2: Undersøg markedet for restauranter til salg – fx. kan du få et nemt og hurtigt få et overblik over ledige restauranter til salg via dette link fra Lokaleportalen: https://www.lokaleportalen.dk/restaurant-til-salg.aspx

3: Beliggenheden af din restaurant er alfa og omega. Hvis restauranten ligger rigtigt, er den en reklamesøjle for sig selv. Du må derfor ikke gå på kompromis når du skal søge restaurant til salg.

4: Har du fundet en restaurant til salg efter din drøm, så undersøg da om prisen er realistisk og sammenlign med andre restauranter. Husk, at restauranter som ligger godt, som regel er dyrere, men her kan der også tjenes mere. Besøg forskellige restauranter, som ligner din og kom godt fra start af i din forhandling.   

Restaurant salg: Skal du starte op fra bunden?

Det er en god ide, at lave et etableringsbudget, hvis du skal starte din restaurant op fra bunden. Overvej nøje følgende punkter – det er nemlig de her ting og sager, der skal bruges penge på. Nogle vælger at købe brugt inventar og udstyr, og sparer derved en del penge.  

 • At bygge om og renovere
 • Borde, stole, belysning, kasseapparat, diske, pynt, service
 • Komfurer, udsugning, køl, opvaskemaskiner, redskaber
 • Få styr på attester og godkendelser
 • Professionel hjælp iform af en advokat og revisor

Ofte stillet spørgsmål, når du søger restauranter til salg

Der er mange valg, der skal træffes med et restaurant salg – især hvis du ønsker at starte fra bunden. Det er derfor vigtigt at overveje følgende spørgsmål nøje:

 • Hvad vil du have på menuen? Overvej grundigt, hvilken slags mad du ønsker at have i din restaurant.
 • Hvilke oplevelser vil du sælge? Skal det være en stille restaurant eller en livlig restaurant med mange aktiviteter?  
 • Hvem er dine kunder? Undersøg, hvilket segment din restaurant henvender sig til og find så en beliggenhed der passer til.
 • Hvem er dine konkurrenter? Altid en god ide, at undersøge markedet for restauranter – find ud af hvem dine konkurrenter er og foretag en analyse, der skal hjælpe din restaurant.
 • Hvor skal restauranten ligge? Brug Lokaleportalen og få et overblik over alle ledige restauranter til salg, så du derved kan få et godt indtryk af, hvad der fungerer godt og mindre godt.
 • Har du registreret din restaurant? Her er det især vigtigt, at du har fået de nødvendige tilladelser og forsikringer, til fx. at arbejde i køkkenet, bruge de forskellige rum osv.

Find ledig restaurant til salg hvor som helst i Danmark: 

Restaurant til salg eller leje i København
Restaurant til salg eller leje i Århus
Restaurant til salg eller leje i Odense
Restaurant til salg eller leje i Ålborg
Restaurant til salg eller leje i Roskilde
Restaurant til salg eller leje i Kolding
Restaurant til salg eller leje i Vejle
Restaurant til salg eller leje i Randers
Restaurant til salg eller leje i Esbjerg