København kontorlokaler: Hvor og hvordan du finder dem

Er du på udkig efter kontorlokaler i København, så er du kommet til det rette sted. I følgende blogindlæg sætter vi fokus på netop dette tema og vil gennemgå nogle af de væsentligste områder du bør have for øje, når du søger København kontorlokaler.
22. august 2017 | Skrevet af: Leonora Jensen
København kontorlokaler: Hvor og hvordan du finder dem

Er du på udkig efter kontorlokaler i København, så er du kommet til det rette sted. 

I følgende blogindlæg sætter vi fokus på netop dette tema og vil gennemgå nogle af de væsentligste områder du bør have for øje, når du søger København kontorlokaler.

København kontorlokaler: Start din søgning

Indledningsvis bør du stille dig selv en række spørgsmål for at fastsætte dine lokalekriterier.
Start med at spørge dig selv hvor mange rum og kvadratmeter din virksomhed har behov for.
Skal alle lokalerne have samme størrelse eller vil det måske være en idé, at I placerer jer i kontorlokaler af varierende størrelse?

Dernæst bør du overveje hvor kontorlokalerne skal være placerede? Skal det være kontorlokaler i københavn centrum med lukseriøse omgivelser, så I kan fremstå præsentable overfor potentielle kunder? Eller er en beliggenhed tæt på motorvejen mere attraktiv for jer, så I kan imødekomme kunder og medarbejdere, der kommer langvejsfra?

Fordelen ved en central byplacering er ofte de mange offentlige transportmuligheder og den attraktive beliggenhed. Dette medfører dog sommetider en noget dyrere husleje, men er du og din virksomhed interesserede i eksempelvis i at leje jer ind i kontorfællesskaber eller kontorhoteller, burde dette sagtens kunne lade sig gøre til en fornuftig pris. Parkeringsforholdene København er dog begrænsede og biltrafikken langsommelig i myldretiden.

 

Fastsæt et budget for københavn kontorlokaler

Placering og størrelse er en afgørende faktor, når huslejen for kontorlokaler i København skal fastsættes, men der også andre parametre, der spiller ind på hvor meget du og din virksomhed kommer til at sidde for på månedlig basis. Søger I selvstændige kontorlokaler i København uden nogle andre former for services, så er det traditionelle kontorlokaler i skal være på udkig efter. Søger I derimod mulighed for booking af mødelokaler, kantineordning og vil i gerne være fri for bøvl med vedligeholdelse, internetopkoblinger og printertoner, så er det et kontorhotel eller et kontorfællesskab I bør indstille jagten efter.

Kontorhotel eller kontorfællesskab i København?  

At leje din virksomhed ind i et kontorhotel eller kontorfællesskab er ofte en god løsning, da du ved denne løsning slipper ansvaret for praktiske forhold og vedligeholdelse og istedet kan fokusere på dét, der virkelig betyder noget. Mange virksomheder får stor gavn af de øvrige lejere i kontorfællesskabet både i form af professionel sparring og netværk, men også i form af socialt samvær i frokostpausen og hyggesnakke efter arbejde.

Lyder det som noget for dig? Så læs evt. vores tidligere blogartikel her, der har netop kontorfællesskaber i København som omdrejningspunkt.

 

Søger du kontorlokaler i København, men er i tvivl om den eksakte placering -  Vi giver dig her tre bud

  1. Kontorlokaler i København K

I indre by er der et bredt udvalg af kontorfælleskaber, der står klar til at finde en løsning, der matcher dig og din virksomheds behov. Kontorfællesskaberne er placeret i både nye og ældre bygninger tæt beliggende med Københavns unikke stræder og seværdigheder.

Leder du efter kontorkaler i København K, kan du se udvalget lige her:
https://www.lokaleportalen.dk/koebenhavn-kontor/koebenhavnk

  1. Kontorlokaler i København V

Udbuddet af kontorfællesskab på Vesterbro er særdeles stort og består af både kreative og innovative af slagsen. Vesterbro udgør københavns største bydel med flest kontorvirksomheder registreret på populære adresser såsom Vesterport, Kalvebod brygge, H.C.Andersens Boulevard og Havneholmen.

Drømmer du om kontorlokaler på vesterbro, kan du finde det lige her:
https://www.lokaleportalen.dk/koebenhavn-kontor/koebenhavnvesterbro

  1. Kontorlokaler i København S

I København S kan du både finde kontorlokaler med gode tansport- og indkøbsmuligheder samt kontorer i grønne naturområder. Søger du ud mod Amager Strandpark eller ud på Islands Brygge kan du få den skønneste udsigt ikke blot som screensaver på din arbejdscomputer, men som realtime udsigt fra dit arbejdsvindue. Søger du kontorlokaler i de tættere bebyggelsesområder udgør København S en attraktiv adresse for mange kontorvirkosmheder og er du på udkig efter noget tilsvarende, så se Lokaleportalens udvalg, der rummer et et hav af forskellige muligheder
https://www.lokaleportalen.dk/koebenhavn-kontor/koebenhavns