Betalingsbruger-fordele for lokalesøgeren

Når du opgraderer til betalingsbruger, som er et løbende abonnement, får du følgende fordele.

1: Din lokalesøgerannonce opgraderes
Som betalingsbruger får du en opgraderet Lokalesøgerannonce, som dels er placeret i den øverste del af søgeresultaterne, og som dels er frikøbt, således at alle de lokaleudbydere, der er oprettet, kan kontakte dig, uden at de skal betale for det. Den opgraderede Lokalesøgerannonce er et rigtigt stærkt redskab til lokalejagten, da mange private lokaleudbydere ikke ønsker at annoncere deres lokale, men hellere selv vil finde deres kommende lokalesøger via lokalesøger-søgemaskinen. Lokalesøgerannoncen kan sammenlignes med indrykning af en lokalesøgerannonce i en avis, men er naturligvis meget billigere.

2: Du får adgang til den samlede lokalesøgemaskine
Som betalingsbruger får du adgang til alle lokaler i søgemaskinen, hvilket betyder at du kan klikke dig videre fra søgeresultaterne til alle originalkilderne eller – hvis lokalerne er oprettet direkte af brugere – modtage kontaktinformationen til alle oprettede lokaleudbydere.

3: Du får hurtigere besked om nye lokaler
Som betalingsbruger får du hurtigere besked, når der kommer nye lokaler ind i databasen. Dermed får du mulighed for at kontakte lokaleudbyderne hurtigere, hvilket kan være en væsentlig parameter ifht. at få lokalerne. En Lokaleudbyder med et attraktivt lokale bliver normalt kontaktet af et stort antal lokalesøgere og kører derfor ofte meget hurtigt træt i de mange henvendelser. Hvis man er blandt de første, der kontakter lokaleudbyderen, kan man nå at gøre et indtryk, mens lokaleudbyderen stadig har overskud.