Find kontor til leje, der matcher din virksomhed

Arbejder du hjemme er undskyldninger for overspringshandlinger mange. Derfor råder vi i Lokaleportalen til, at der er god grund til at finde et kontor til leje, så du kan fokusere 100 % på din forretning. Hertil er det vigtigt, hvilke lokaler du vælger til at drive din virksomhed. Når man som virksomhed leder efter nye kontorlejemål, skal man være opmærksom på, at gå fokuseret, koncentreret og målrettet til værks. For at du kan finde de bedste og billigste kontorlokaler er det en god start, hvis du finder en kanal, der giver dig et fuldt overblik over ledige kontor til leje, der er på markedet lige nu og her.
27. april 2017 | Skrevet af: Ludvig Kofoed

Arbejder du hjemme er undskyldninger for overspringshandlinger mange. Derfor råder vi i Lokaleportalen til, at der er god grund til at finde et kontor til leje, så du kan fokusere 100 % på din forretning. Hertil er det vigtigt, hvilke lokaler du vælger til at drive din virksomhed. Når man som virksomhed leder efter nye kontorlejemål, skal man være opmærksom på, at gå fokuseret, koncentreret og målrettet til værks. For at du kan finde de bedste og billigste kontorlokaler er det en god start, hvis du finder en kanal, der giver dig et fuldt overblik over ledige kontor til leje, der er på markedet lige nu og her. I Danmark findes der kun ét medie, der samler alle ledige kontorlokaler i Danmark, nemlig Lokaleportalen.dk, hvor via dette link, nemt og effektivt kan søge kontorer i hele Danmark: https://www.lokaleportalen.dk/kontor.aspx
I nedenstående quickguide, vil vi opridse nogle forskellige aspekter, der er vigtigt at tage forbehold for, når du skal finde kontor til leje.

Kontor til leje til din virksomhed

Når du skal på jagt efter et nyt kontor til leje, er det vigtigt, at starte med at evaluere og definere din virksomheds behov for kontor til leje, herunder pladsmængde, indretning, beliggenhed osv. Har din virksomhed ofte kundebesøg, er det også godt at have in mente, at virksomheden er en del af din virksomheds brand, der kan have betydning for det overordnede indtryk af din virksomhed. I din søgning er beliggenhed rigtig betydningsfuld ting at overveje – kontorlokaler på en attraktiv adresse er i sig selv et godt signal at sende. Et andets vigtigt aspekt er, om kontorlejemålet matcher din virksomhed. I forhold til dette, er der fx. forskel på om kontorlokalet er i en klassisk bygningsjendom eller om den er nybygget med moderne træk. Når du evaluerer virksomhedens behov for kontor til leje, er det en god ide, at tænke fem år ud i fremtiden.

Tænk på arbejdsmiljø i kontorlejemålet

Hvad der også er vigtigt i din søgning efter kontor til leje, er arbejdsmiljøet – de fysiske rammer for arbejde er afgørende i forhold til arbejdet. Man finder næppe kontorlokaler, der lever hundrede procent til virksomhedens krav, hvorfor det er vigtigt, at du som lejer forhandler med udlejere om mulighederne for at få tilpasset/ombygget kontorlokalet efter jeres ønsker. Indretningen af møbler og udstyr har også en betydning på indeklimaet og de ergonomiske forhold, ligesom samspillet mellem indretningen og arbejdets organisering har betydning for det psykiske arbejdsmiljø. En vigtig størrelse i denne sammenhæng er naturligvis, hvad det efterfølgende vil koste at leje lokalerne. Herudover er det altafgørende, at det enkelte kontorlokale opfylder den gældende lovgivning inden for arbejdsmiljø. Når I har fundet den bedste løsning, indgår I en lejekontrakt med udlejeren.

Find et kontor til leje, der matcher din virksomhed

Det er vigtigt at finde et kontor til leje, som ikke alene ser perfekt ud, uden på, men også en arbejdsplads, der matcher din virksomheds egen identitet.

Drømmer du om at have kontor i Danmarks mest eftertagtede byer, så tryk på nedenstående: 

Kontor i København
Kontor i Århus
Kontor i Odense
Kontor i Ålborg
Kontor i Roskilde
Kontor i Kolding
Kontor i Vejle
Kontor i Esbjerg
Kontor i Randers