Udlejning af 13.669 m2 lager og kontor i Ishøj

Efter at hjemmeleveringstjenesten blev lukket tidligere på året, har Salling Group nu besluttet at udleje deres ejendom på Industribuen 2 i Ishøj.
12. juni 2023 | Skrevet af: Redaktionen
Udlejning af 13.669 m2 lager og kontor i Ishøj

Efter at hjemmeleveringstjenesten blev lukket tidligere på året, har Salling Group nu besluttet at udleje deres ejendom på Industribuen 2 i Ishøj. Ejendommen, der tidligere fungerede som base for hjemmeleveringstilbud, indeholder en omfattende lagerdel på 13.105 m2 og en velindrettet kontor- og administrationsdel på 564 m2.

En repræsentant for Salling Group udtalte, "I begyndelsen af året lukkede hjemmelevering til supermarkedets kunder. Omstruktureingen betød, at vi stod med ejendommen på Industribuen 2, som skulle tjene et nyt formål. Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud."

Ejendommen ligger i et eftertragtet industriområde i Ishøj, som er kendt for at huse mange kompetente virksomheder inden for forskellige brancher og industrier. Beliggenheden, tæt på både København, Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen, er nærmest optimal og gør ejendommen til et attraktivt lejemål.

En repræsentant, der skal formidle udlejningen af ejendommen, forklarer, "Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås meget bedre. Den højloftede lagerdel vil være eftertragtet for mange virksomheder."

Lagerdelen er imponerende med 7.099 m² højloftet (10 meter) lager, heraf 2.897 m² med køl, 5.503 m² (5,5 meter) lager, heraf 1.600 m² med køl, 221 m² frost og 277 m² lavloftet lager under administration. Lageret er forsynet med sprinkling og opvarmes med kalorifere (fjernvarme). Lagerdelen har 6 porte med ramper på den side med 5,5 meter til loftet og har 33 porte med ramper til varevogne på den side med 10,0 meter til loftet.

Kontordelen er beskrevet som i New-Yorker stil med høje, rå lofter og glasvægge. De er beliggende på 1. og 2. sal med 282 m² på hver etage. Desuden er der ca. 9.500 m² udenomsareal til oplag og parkering, og der er også mulighed for at leje 273, 426 eller 700 m² kontor i en nærliggende bygning.

"I et marked med stor efterspørgsel efter denne type lager- og produktionsejendomme, ser vi frem til at hjælpe med at finde den rette lejer," slutter repræsentanten.