Revolution indenfor hjemmekontor og multifunktionel indretning

Ori Living satte sig for at skabe en ny bevægelse inden for urban boligindretning. Vores mål er at give folk mulighed for at bo, hvor de ønsker, uden at ofre den plads og funktionalitet, de har brug for. Rum skal udvide og tilpasse sig vores liv, ikke omvendt.
11. juni 2023 | Skrevet af: Redaktionen
Revolution indenfor hjemmekontor og multifunktionel indretning

 

Ori Living satte sig for at skabe en ny bevægelse inden for urban boligindretning. Vores mål er at give folk mulighed for at bo, hvor de ønsker, uden at ofre den plads og funktionalitet, de har brug for. Rum skal udvide og tilpasse sig vores liv, ikke omvendt.

Ori, leverandøren af multifunktionelle, robot-drevne pladsbesparende løsninger, præsenterede i dag et helt nyt produkt, Pocket Office, en forvandlingsbar hjemmekontorplads-løsning. Det nye design bygger videre på virksomhedens etablerede smart space-teknologi, som imødekommer de skiftende behov hos lejere af lejligheder og ejere af ejerlejligheder og i stigende grad omfatter fleksible løsninger for den fremherskende arbejde-hjemme-fra-bevægelse.

Pocket Office giver brugerne mulighed for at forvandle ethvert rum til et dedikeret arbejdsrum med et enkelt tryk på en knap. Udstyret med et underholdningscenter på ydersiden, åbner Pocket Office op for at afsløre en naturlig, tekstureret arbejdsstation, der indgyder komfort, elegance og varme. Designet med maksimal produktivitet og fleksibilitet i tankerne, indeholder interiøret to skrivebordsmuligheder - en til at stå og en til at sidde - samt opbevarings- og strømkilder, og plads til en standardkontorstol og ekstra skærme. Når en bruger er færdig med arbejdet for dagen, lukker Pocket Office og forvandles til et smalt underholdningscenter, hvilket giver brugerne mulighed for at skabe mental og følelsesmæssig adskillelse fra dagens arbejde.

"For de millioner af os, der brat er skiftet til at arbejde hjemmefra og homeschooling, ønskede vi at skabe en rumløsning, der var elegant, fleksibel og praktisk. At arbejde hjemmefra ser ud til at være kommet for at blive, hvilket betyder, at vi alle vil kræve mere af vores rum," sagde Hasier Larrea, grundlægger og CEO af Ori. "Vi ønsker, at folk skal føle sig godt tilpas i deres hjem og hjælpe dem med at opnå uovertruffen funktionalitet med deres rum. Midlertidige kontoropsætninger kan føles som om, de 'låner plads' fra en anden funktion i lejligheden og få os til at føle, at vi ikke kan komme væk fra vores arbejde. Pocket Office blev skabt for at være en produktivitetshelligdom, der giver os dedikeret plads til at fokusere og få arbejdet gjort, men også giver os mulighed for fysisk, mentalt og følelsesmæssigt at 'lukke butikken' for dagen, hvilket giver os alle vores personlige tid og plads tilbage."

Ori omdanner standard enkeltbrugs indvendige rum til dynamiske multifunktionelle rum gennem senge, der flyder, flytbare vægge og glidegarderober, der udvides og trækker sig sammen. Pocket Office blev udviklet for at tilbyde alle funktionerne ved et drømmehjørnekontor, der kan gemmes væk uden besvær for at give plads til en meget nødvendig adskillelse mellem arbejde og liv. Efterhånden som vores hjem tilpasser sig til at fungere som kontorer og for nogle også klasselokaler, vil Pocket Office forbedre produktiviteten og forbedre den følelsesmæssige trivsel ved at tilbyde både en tilflugt i løbet af dagen og et sted at slappe af, når dagen er forbi.

Ori samarbejder med ejendomsudviklere og designere for at skabe bygningsinteriører, der maksimerer potentialet for brugbar plads. Ori's smart space-løsninger frigør ekstra kvadratmeter ved at transformere møbler med en simpel kommando. Dets nuværende produkter inkluderer: Studio Suite, en modulær møbelløsning, der simulerer funktionaliteten af flere rum i et enkelt, effektivt rum; Pocket Closet, en reol, underholdningskonsol, klapsbord og rumdeler, der udvider sig til en walk-in-garderobe; og Cloud Bed (sofa-udgaven), en King eller Queen-size seng, der falder ned fra loftet efter kommando, men fungerer som en sofa/stue under daglig brug.

Indtil videre har Ori indsamlet mere end $27 millioner i finansiering, herunder fra Khosla Ventures, Sidewalk Labs (Alphabet), Ingka Group (IKEA) og Geolo Capital. Virksomheden er til stede på 20+ markeder i hele USA og Canada.