Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
LEJE OG/ELLER KØB
Vælg lokaletype

FAQ

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os på support@lokaleportalen.dk. (Vi svarer som regel hurtigt - typisk indenfor 24 timer).

1. Hvilke slags lokaler findes på Lokaleportalen.dk?
På Lokaleportalen.dk arbejder vi på at samle alle ledige lokaler på markedet, således at du som bruger kun behøver at søge efter lokaler ét sted. Der findes alt fra ledige kontorer, både eget kontor og kontorhotel, butikslokaler, showrooms, restauranter, klinikker, lager og produktion/værksteder. Du finder også kommercielle erhvervsgrunde til salg, såsom boligejendomme, hoteller og landbrugsgrunde.

2. Hvor finder Lokaleportalen.dk alle lokalerne?
Vi samler lokalerne ind på mange forskellige måder. Mange ejendomsselskaber og mæglere beder os om at crawle lokaler og ejendomme direkte fra deres side, således at de markedsføres hos os. Derudover har vi også intelligente robotter, som flere gange om dagen automatisk leder efter nye, ledige lokaleannoncer, samt opdaterer de allerede eksisterende annoncer - alt dette sørger for at lokaleregisteret er så aktuelt som muligt. 

3. Hvad gør jeg, hvis jeg modtager fejlagtige lokaler eller lokalesøgende via. jeres mailservice?
Tryk på "Din profil", som du kan se i menuen i bunden af Lokaleportalen.dk, når du er logget ind. Klik på fanen 'Mine søgeagenter', som du ser i menuen til venstre. Her kan du præcisere, ændre eller slette din søgeagent, som definerer hvilke lokaler eller lokalesøgende virksomheder du modtager mail om. Hvis der allerede findes en automatisk oprettet en søgeagent, kan du vælge at slette denne, inden du opretter en ny.

4. Hvad er forskellen på en søgeannonce og en søgeagent?
Søgeagenten bestemmer hvilke lokaler/ejendomme du får tilsendt. I søgeannoncen angiver du, hvilke ønsker du har til det lokale du søger, såsom lokaletype, størrelse og geografisk placering. Derefter sendes denne ud til relevante udlejere og sælgere, som så kan kontakte dig, hvis de har et relevant lokale. 

5. Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit brugernavn/kodeord?
Dit brugernavn er altid den mailadresse, som du har registreret dig med. Hvis du har glemt dit kodeord, klik da på "Glemt kodeord?" på lokaleportalen.dk,  så tilsender vi dig en mail med et login-link.

6. Hvor afmelder jeg mig?
Tryk på "Din profil", som du kan se i menuen i bunden af Lokaleportalen.dk, når du er logget ind. Klik på fanen 'Mailindstillinger' som du ser i menuen til venstre, når du logger ind på Lokaleportalen.dk. Følg herefter den enkle vejledning.

7. Skal jeg betale for at anvende Lokaleportalen.dk?
Det er helt gratis at registrere sig hos os. Det er også gratis at oprette en søgeagent, samt søgeannonce. For udlejere og sælgere er det gratis at oprette annoncer. Som lejer kan du gratis kontakte alle de udlejere/sælgere, som har frikøbt deres annoncer.  Der findes dog en række fordele ved at blive Guldbruger.

8. Hvilke fordele findes der ved at blive Guldbruger?
Med Guldbruger-adgangen får du en række fordele. Som lokalesøgende virksomhed får du bl.a. besked om lokaler før andre, du får adgang til at rekvirere på yderligere information på alle lokaler, samt kontakte alle udlejere/sælgere, du får også en fremhævet søgeannonce m.m.
Som udlejer/sælger har du mulighed for at kontakte alle lokalesøgende virksomheder i vores register, og du får en fremhævet lokaleannonce, hvilket øger chancerne for at få lokalet udlejet/solgt m.m.

9. Er det sikkert at betale på  Lokaleportalen?
Betalingen udføres med en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste betalingskort. Lokaleportalen.dk har aldrig tilgang til dine kortoplysninger i noget som helst tilfælde.

10. Hvor finder jeg et samlet overblik over mine fakturaer?
Tryk på "Din profil", som du kan se i menuen i bunden af Lokaleportalen.dk, når du er logget ind. Tryk så  på fanen 'Fakturaer m.v.', som du ser i menuen til venstre. Hvis du vil hente en faktura til din computer, skal du trykke på 'Link til faktura ". Højreklik derefter med musen, og tryk på "gem som". 

11. Jeg vil oprette/ændre en lokaleannonce - hvordan gør jeg? 
Tryk på "Din profil", som du kan se i menuen i bunden af Lokaleportalen.dk, når du er logget ind. Hereftertrykker du på fanen 'Mine annoncer', som du ser i menuen til venstre. Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du vil oprette en annonce, skal du trykke på 'Opret ny annonce' øverst på siden. Hvis du vil redigere en annonce som allerede er oprettet tidligere, skal du trykke på annoncens adresse. Når du er færdig med at redigere annoncen, skal du rulle ned på siden, og trykke på 'Gem'.

12: Hvordan afmelder jeg en GuldBruger?
GuldBrugerabonnementet  kan slås fra på siden ”Adgangsprogram”, som ses når brugeren er logget ind på sin konto. Tryk på linket "Din profil" øverst på Lokaleportalen.dk, tryk herefter på "Fakturaer mv." i menuen til venstre, tryk herefter på knappen "Adgangsprogram" i bunden af siden, hvorefter du kommer til den side hvor GuldBrugerabonnementet kan slås fra eller til.

13. Hvor finder jeg lokaleannoncerne?
Du kan se alle lokaler som er offentligt annoncerede her: https://www.lokaleportalen.dk/avanceret.aspx

14. Hvor finder jeg de lokalesøgende virksomheder?
Du kan se alle aktive lokalesøgende virksomheder her: https://www.lokaleportalen.dk/search-tenant.aspx