Kontorlokaler i Fredericia

Se alle ledige kontorlokaler i Fredericia herunder. Hvis du leder efter et ledigt kontorlokale i Fredericia, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Fredericia i vores database. Find dit nye kontor i Fredericia her. God fornøjelse. Mere info om ledige kontorlokaler i Fredericia.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
49 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorlokaler i Fredericia over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorlokaler i Fredericia over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorlokaler i Fredericia på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorlokaler i Fredericia der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorlokaler i Fredericia der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Fredericia over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Fredericia over tid.

Dato Alle udbudte kontorlokaler Nye udbudte kontorlokaler Udlejede og solgte kontorlokaler
18. marts 2024 48 1 0
17. marts 2024 47 0 0
16. marts 2024 47 0 1
15. marts 2024 48 0 1
14. marts 2024 49 0 0
13. marts 2024 49 0 2
12. marts 2024 51 0 2
11. marts 2024 53 0 0
10. marts 2024 53 0 0
9. marts 2024 53 0 0
8. marts 2024 53 0 0
7. marts 2024 53 0 0
6. marts 2024 53 0 1
5. marts 2024 54 0 0
4. marts 2024 54 0 0
3. marts 2024 54 0 0
2. marts 2024 54 0 0
1. marts 2024 54 1 2
29. februar 2024 55 0 0
28. februar 2024 55 0 0
27. februar 2024 55 0 2
26. februar 2024 57 0 0
25. februar 2024 57 1 0
24. februar 2024 56 0 1
23. februar 2024 57 1 0
22. februar 2024 56 0 1
21. februar 2024 57 0 0
20. februar 2024 57 0 1
19. februar 2024 58 0 1
18. februar 2024 59 0 0
17. februar 2024 59 1 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorlokaler i Fredericia

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorlokaler i Fredericia over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Fredericia over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Fredericia over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Fredericia over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Fredericia over tid.

Kontorlokaler
Antal ledige lokaler 49
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 37.120
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 683
Højeste m2-pris 1.333
Laveste m2-pris 225

Få overblik over ledige kontorlokaler i Fredericia 

Når du leder efter dine nye kontorlokaler i Fredericia er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige kontorlokaler i Fredericia. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et kontorlokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se kontor til leje i Fredericia og kontor til salg i Fredericia direkte på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige kontorlokaler, uanset om du søger kontorlokaler til en stor eller lille virksomhed, møbleret eller umøbleret kontor, i en stor eller lille by osv.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over kontorlokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til kontorlokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye kontorlokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt kontorlokale.

Værd at vide når du søger kontor til leje i Fredericia

Fredericia er en erhvervsby med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen er kendt for sine stærke traditioner inden for industri, logistik og handel, men der er også en stigende interesse for virksomheder inden for bæredygtighed og teknologi.

Fredericia er hjemsted for en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. De største brancher er industri, logistik, handel og service.

Fredericia har stærke traditioner inden for industri, logistik og handel. Byen er hjemsted for en række større industrivirksomheder, herunder Danfoss, Linatex og Arla Foods. Fredericia er også et vigtigt logistikcenter, og byen er hjemsted for en række logistikvirksomheder, der servicerer både det lokale og det globale marked. Fredericia er også et vigtigt handelscentrum, og byen er hjemsted for en række virksomheder, der sælger varer og tjenester til det lokale marked.

Fredericia har gode transportforhold, der er vigtige for virksomheder. Byen er placeret tæt på motorvejen E45, der forbinder Fredericia med resten af Danmark og resten af Europa. Fredericia har også et godt udvalg af offentlig transport, der gør det nemt for medarbejdere at komme til og fra arbejde.

Motorvejen E45 er den vigtigste transportåre i Fredericia. Motorvejen forbinder Fredericia med København i nord og Århus i syd. Motorvejen er en vigtig forbindelse for virksomheder, der transporterer varer og tjenester til og fra Fredericia.

Fredericia har et godt udvalg af offentlig transport, der gør det nemt for medarbejdere at komme til og fra arbejde. Byen har et netværk af busser og tog, der forbinder Fredericia med de omkringliggende byer og landsbyer. Fredericia har også en færgeforbindelse til Strib, der ligger på den anden side af Lillebælt.

Bydele i Fredericia

Fredericia er inddelt i 11 bydele:

  • Midtbyen er den historiske bykerne, der er omgivet af Fredericia Vold. Her finder man bl.a. Fredericia Rådhus, Fredericia Domkirke, Østervold Torv og Vestervold Torv.
  • Vestbyen er et moderne boligområde, der er opført i 1970'erne og 1980'erne. Her finder man bl.a. Fredericia Gymnasium, Fredericia Idrætscenter og Fredericia Svømmehal.
  • Østbyen er et blandet område med både boliger, erhverv og kulturinstitutioner. Her finder man bl.a. Fredericia Museum, Fredericia Kunstmuseum og Fredericia Bibliotek.
  • Nørrebyen er et historisk område, der ligger nord for Fredericia Vold. Her finder man bl.a. Fredericia Kirke, Fredericia Friskole og Fredericia Borgvold.
  • Søndrebyen er et blandet område med både boliger, erhverv og natur. Her finder man bl.a. Fredericia Dyrehave, Fredericia Bypark og Fredericia Sportscenter.
  • Snoghøj er et forstadsområde, der ligger syd for Fredericia. Her finder man bl.a. Snoghøj Kirke, Snoghøj Skole og Snoghøj Centret.
  • Gammelby er et historisk område, der ligger syd for Fredericia Vold. Her finder man bl.a. Gammelby Mølle, Gammelby Kirke og Gammelbygård.
  • Højsand er et forstadsområde, der ligger vest for Fredericia. Her finder man bl.a. Højskolecenter Fredericia, Højskoleskoven og Højskolestranden.
  • Hakenør er et forstadsområde, der ligger nordvest for Fredericia. Her finder man bl.a. Hagenør Færgehavn, Hagenør Strand og Hagenør Skov.
  • Trelde Næs er et naturområde, der ligger syd for Fredericia. Her finder man bl.a. Trelde Næs Fyr, Trelde Næs Strand og Trelde Næs Plantage.

Kontorområder i Fredericia

Fredericia har en række vigtige kontorområder, der er hjemsted for en række store virksomheder og organisationer. Nogle af de vigtigste områder omfatter:

  • Fredericia Industripark er et stort erhvervs- og industriområde, der ligger nord for byen. Området er hjemsted for en række virksomheder, der opererer inden for forskellige sektorer, herunder produktion, teknologi og logistik.
  • Fredericia Midtby er hjemsted for en række kontorer, der er placeret i byens centrum. Området er også hjemsted for en række butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.
  • Fredericia Vestby er et nyt erhvervs- og industriområde, der ligger vest for byen. Området er under udvikling og er hjemsted for en række nye kontorer og virksomheder.

Mere information om Fredericia som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Fredericia, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Fredericia som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Fredericia i denne guide: Fredericia: Et erhvervsmæssigt kraftcenter i Danmark