Ny app giver dig besked om nye erhvervslokaler med det samme

Nu bliver det langt lettere at finde nye lokaler for danske virksomheder. Den nye app ”Erhvervslokaler i Danmark”, giver et samlet overblik over alle ledige lokaler på markedet samt besked om nye lokaler, der udbydes. Appen er udviklet af Lokaleportalen.dk, som er Danmark største portal for erhvervslokaler. Appen er den første og eneste app for erhvervslokaler i Danmark.
24. januar 2017 | Skrevet af: Redaktionen
Ny app giver dig besked om nye erhvervslokaler med det samme

Download den gratis app her.

Danmarks største og mest nytænkende lokalesøgemaskine, Lokaleportalen.dk kan i dag præsentere en ny app, ”Erhvervslokaler i Danmark” og opfordrerer sine mange brugere og daglige besøgende til straks at hente og downloade det nye digitale søgeværktøj i App Store og Google play.

Med appen ”Erhvervslokaler i Danmark” som indeholder de fleste ledige erhvervslokaler der officielt udbydes i Danmark, lancerer Lokaleportlaen.dk en ny mulighed for søgning hvor man, uanset hvor man er, kan få besked lige med det samme når der udbydes nye erhvervslokaler på markedet. Nu kan brugere på farten få endnu nemmere ved at søge kontor, lager- produktions-, restaurations,- klinik- og butikslokaler og dermed få et hurtigt mobilt overblik over ledige erhvervslokaler.

Den nye app kræver ikke oprettelse, er meget let at bruge og kan indstilles meget målrettet, så man kun får besked om lige præcis de erhvervslokaler, som man synes er interessante:

"Mange virksomheder bruger rigtig meget til på at finde nye erhvervslokaler, og vi håber at vi med den nye app, vil kunne spare rigtig mange for en masse tid ved at give dem et simpelt søgeværktøj. Appen passer således perfekt ind i vores generelle vision om at demokratisere al viden om lokalemarkedet, ved at gøre denne viden ligeligt tilgængelige for alle", siger Thomas Storm.

Appen som er blevet downloadet ca. 2.000 gange i løbet af den første dag giver de lokalesøgende danskere mulighed for at agere hurtigt, når der udbydes erhvervslokaler på markedet:

"Udbudet af ledige erhvervslokaler er steget inden for de seneste år – flere virksomheder holder godt øje med nyere og moderne erhvervslokaler og ikke mindst større lokaler, hvilket også betyder, at der er stor rift om gode erhvervslokaler. Så hvis man skal gøre sig håb om at leje eller købe erhvervslokaler, skal man reagere hurtigt, når de kommer på markedet” forklarer Thomas Storm fra Lokaleportalen.dk.

App’en er gratis og tilgængelig i App Store og Google Play.