Nem annoncering af erhvervslokaler

10. april 2014 | Skrevet af: Ludvig Kofoed
Nem annoncering af erhvervslokaler

Nu kan alle ejendomsselskaber få opdateret deres lejemål automatisk, perfekt og helt gratis to gange om dagen.

Dette sker via et banebrydende nyt program, der kan læse og forstå ejendomsselskabets hjemmeside og overføre data direkte til Lokaleportalen.dk, Ejendommeidanmark.dk eller Findkontorfællesskab.dk.

Det bliver helt gratis for brugere af Danske Ejendomsmedier A/S at komme på denne ordning:

"Dette er fremtiden, og vi har derfor taget en helt principiel beslutning om at alle vores kunder kan komme på denne ordning helt gratis", siger administrerende direktør Morten Nilsson og tilføjer:

"Det meget unikke ved denne ordning er, at vores kunder ikke skal gøre noget som helst i deres ende. De skal ikke udvikle eller ændre deres eget website på nogen som helst måde. Det eneste de skal gøre er at sige ja, hvorefter de aldrig længere skal tænke på opdatering", siger Morten Nilsson.

Det nye system, som er af international klasse og er udviklet over flere år i samarbejde med de bedste amerikanske hjerner, er helt unikt i Danmark:

"De andre ejendomsportaler inden for erhverv i Danmark har enten ingen systemer der kan foretage automatiske opdateringer eller også har de meget forældede API-systemer, hvor ejendomsselskabet selv skal foretage besværlig og omkostningsfyldt udvikling i deres ende, for at systemet kan fungere", siger Morten Nilsson.

Det nye system er velafprøvet og allerede implementeret for en række ejendomsselskaber, herunder Deas Erhverv, HD Ejendomme, Barfoed Group, Mogens De Linde, Escot Erhvervsejendomme, Place2live Erhverv, Real Estate Development, Nordicom mv.