Erhvervslokaler på Østerbro

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler på Østerbro herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje på Østerbro i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler på Østerbro.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
290 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler på Østerbro over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Østerbro over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Østerbro på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Østerbro der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Østerbro der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over nye lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Østerbro over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Østerbro over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Østerbro over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. juli 2024 318 5 7
23. juli 2024 320 0 1
22. juli 2024 321 0 0
21. juli 2024 321 15 1
20. juli 2024 307 5 19
19. juli 2024 321 12 1
18. juli 2024 310 2 1
17. juli 2024 309 9 1
16. juli 2024 301 4 2
15. juli 2024 299 3 3
14. juli 2024 299 3 3
13. juli 2024 299 5 6
12. juli 2024 300 16 1
11. juli 2024 285 1 11
10. juli 2024 295 10 4
9. juli 2024 289 1 0
8. juli 2024 288 1 2
7. juli 2024 289 2 5
6. juli 2024 292 14 3
5. juli 2024 281 3 18
4. juli 2024 296 4 2
3. juli 2024 294 2 5
2. juli 2024 297 9 7
1. juli 2024 295 1 4
30. juni 2024 298 7 0
29. juni 2024 291 7 5
28. juni 2024 289 6 6
27. juni 2024 289 4 7
26. juni 2024 292 22 2
25. juni 2024 272 12 13
24. juni 2024 273 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler på Østerbro

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Østerbro over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over nye lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Østerbro over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Østerbro over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Østerbro over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Østerbro over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 290
Antal nye lokaler siden i går 5
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 7
Ledige m2 i alt 252.398
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 4.082
Højeste m2-pris 292.596
Laveste m2-pris 399

Erhvervslokaler til leje på Østerbro

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje på Østerbro, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet på Østerbro via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje på Østerbro

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Butik til leje på Østerbro

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Lager til leje på Østerbro

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Værksted til leje på Østerbro

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Klinik til leje på Østerbro

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Restaurant til leje på Østerbro

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje på Østerbro ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab på Østerbro

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab på Østerbro ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål på Østerbro

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål på Østerbro, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje på Østerbro med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale på Østerbro, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale på Østerbro

Når du har lejet et nyt erhvervslokale på Østerbro, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler på Østerbro til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler på Østerbro til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler på Østerbro eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Østerbro?

Østerbro er et af de mest populære kvarterer i København. Det er kendt for sin hyggelige atmosfære og sine mange grønne områder. Det er et af de ældste kvarterer i København, og det er et af de mest attraktive steder at bo. På Østerbro finder man blandt andet Fælledparken, rigshospitalet og Parken, samt en masse ældre boligområder fyldt med charme.

Lokalesøgning på Østerbro

Østerbro er et epicenter for restauranter, cafeer og andre erhvervsdrivende. Aktiviteter tæller mange, det kan være tøjbutikker såvel som kontorlokaler eller showrooms. Erhvervslokaler til leje er let tilgængelige på Østerbro. Nær Trianglen er eksempelvis et godt sted for cafeer og barer der færdes mange unge i dette område.

Vigtige steder på Østerbro

Østerbro går fra den nordligste sø til Hellerup og omfatter også Nordhavn. Fra Trianglen inddeles Østerbro af Østerbrogade, på den vestlige side ligger Parken, Fælledparken og rigshospitalet. Nordhavn er et nyere område, der er under udvikling, og det er et af de mest attraktive steder at bo i København. Der er også mange andre steder at besøge, såsom Svanemøllen Strand, Østerbro Bibliotek og Østerbro Torv.

Blegdamsvej er den vej, som går parallelt med Ryesgade og Søerne, og ender med ved Trianglen at deles i Øster Allé, Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Odensegade.

Transport på Østerbro

Østerbro er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer, der går gennem kvarteret, og der er også to S-tog stationer, der forbinder Østerbro med resten af København. Der er også flere cykelstier, der går gennem Østerbro, så det er nemt at komme rundt på cykel. Derudover er der også mange parkeringsmuligheder, så det er nemt at komme til og fra Østerbro med bil. Metroen er også under udvikling, og det vil gøre det endnu nemmere at komme rundt i København.