Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler på Østerbro

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje på Østerbro herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler på Østerbro i vores database. Find dit nye lokale på Østerbro her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje på Østerbro.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

157 lokaler fundet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje på Østerbro

Søger du et lejemål eller et lokale til leje på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje på Østerbro.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje på Østerbro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje på Østerbro, kontor til leje på Østerbro, lager til leje på Østerbro, værksted til leje på Østerbro, klinik til leje på Østerbro, showroom til leje på Østerbro, lokale til leje på Østerbro, erhvervslokale til leje på Østerbro, restaurant til leje på Østerbro eller produktion til leje på Østerbro. Få besked om nye lokaler til leje på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler på Østerbro

Har du brug for hjælp til at finde lokaler på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler på Østerbro. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler på Østerbro!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje på Østerbro. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor på Østerbro skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler på Østerbro

Når du søger lokaler på Østerbro, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler på Østerbro, kan du gøre det via disse links: Butik til leje på Østerbro, kontor til leje på Østerbro, lager til leje på Østerbro, værksted til leje på Østerbro, showroom til leje på Østerbro, lokale til leje på Østerbro, erhvervslokale til leje på Østerbro, restaurant til leje på Østerbro, produktion til leje på Østerbro, butikslokaler til leje på Østerbro, butikker til leje på Østerbro, kontorlokaler til leje på Østerbro, lagerlokaler til leje på Østerbro, lokaler til leje på Østerbro, værksted til leje på Østerbro, lokaler til showroom til leje på Østerbro, erhvervslokaler til leje på Østerbro, restauranter til leje på Østerbro, restaurantlokaler til leje på Østerbro, produktionslokaler til leje på Østerbro, butikslokaler på Østerbro, kontorpladser på Østerbro, kontorlokaler på Østerbro, kontorer på Østerbro, lagerlokaler på Østerbro, lokale på Østerbro, lokaler til værksted på Østerbro, lokaler til showroom på Østerbro, lokaler på Østerbro, erhvervslokaler på Østerbro, restaurantlokaler på Østerbro, produktionslokaler på Østerbro, erhvervslejemål på Østerbro, klinikfællesskaber på Østerbro, kontorfællesskaber på Østerbro, kontorhoteller på Østerbro, butik på Østerbro, kontor på Østerbro, kontorplads på Østerbro, arbejdsplads på Østerbro, lager på Østerbro, lokale på Østerbro, værksted på Østerbro, showroom på Østerbro, erhvervslokale på Østerbro, restaurantlokale på Østerbro, produktionslokale på Østerbro, erhvervslejemål på Østerbro, klinikfællesskab på Østerbro, kontorfællesskab på Østerbro, kontorhotel på Østerbro, ledige butikslokaler på Østerbro, ledige kontorpladser på Østerbro, ledige kontorlokaler på Østerbro, ledige kliniklokaler på Østerbro, ledige kontorer på Østerbro, ledige lagerlokaler på Østerbro, ledige lokaler på Østerbro, ledige lokaler til værksted på Østerbro, ledige lokaler til showroom på Østerbroledige erhvervslokaler på Østerbro, ledige restaurantlokaler på Østerbro, ledige produktionslokaler på Østerbro, ledige erhvervslejemål på Østerbro, ledige klinikfællesskaber på Østerbro, ledige kontorfællesskaber på Østerbro eller ledige kontorhoteller på Østerbro, butikslejemål på Østerbro, kontorlejemål på Østerbro, kliniklejemål på Østerbro, lagerlejemål på Østerbro, værksted på Østerbro, showroom på Østerbro, lokaler på Østerbro, erhvervslokale på Østerbro, ledige butikslejemål på Østerbro, restaurantlejemål på Østerbro, butik til afståelse på Østerbro, butikslokaler til afståelse på Østerbro, restaurant til afståelse på Østerbro og restaurantlokaler til afståelse på Østerbro.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler på Østerbro, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler på Østerbro og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje på Østerbro

Søger du et lejemål eller lokaler til leje på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje på Østerbro.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje på Østerbro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje på Østerbro, butikker til leje på Østerbro, kontorlokaler til leje på Østerbro, lagerlokaler til leje på Østerbro, lokaler til leje på Østerbro, værksted til leje på Østerbro, lokaler til showroom til leje på Østerbro, erhvervslokaler til leje på Østerbro, kliniklokaler til leje på Østerbro, restauranter til leje på Østerbro, restaurantlokaler til leje på Østerbro eller produktionslokaler til leje på Østerbro.

Lokaler på Østerbro

Søger du et lejemål eller lokaler på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler på Østerbro.

Du kan se listen med lokaler på Østerbro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler på Østerbro, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Østerbro, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler på Østerbro, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler på Østerbro, kontorpladser på Østerbro, kontorlokaler på Østerbro, kontorer på Østerbro, kliniklokaler på Østerbro, lagerlokaler på Østerbro, lokaler på Østerbro, lokaler til værksted på Østerbro, lokaler til showroom på Østerbro, lokaler på Østerbro, erhvervslokaler på Østerbro, restaurantlokaler på Østerbro, produktionslokaler på Østerbro, erhvervslejemål på Østerbro, klinikfællesskaber på Østerbro, kontorfællesskaber på Østerbro eller kontorhoteller på Østerbro. Få besked om nye lokaler på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Lokale på Østerbro

Søger du et lejemål eller et lokale på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale på Østerbro.

Du kan se listen med lokaler på Østerbro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler på Østerbro, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler på Østerbro

Når du leder efter lokaler på Østerbro, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler på Østerbro

Når du leder efter nye lokaler på Østerbro, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder på Østerbro.

Find lokaler på Østerbro

Hvis du leder efter en bestemt type lokale på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik på Østerbro, kontor på Østerbro, kontorplads på Østerbro, klinik på Østerbro, arbejdsplads på Østerbro, lager på Østerbro, lokale på Østerbro, værksted på Østerbro, showroom på Østerbro, erhvervslokale på Østerbro, restaurantlokale på Østerbro, produktionslokale på Østerbro, erhvervslejemål på Østerbro, klinikfællesskab på Østerbro, kontorfællesskab på Østerbro, kontorhotel på Østerbro. Få besked om nye lokaler på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler på Østerbro

Søger du et lejemål eller ledige lokaler på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler på Østerbro.

Du kan se listen med ledige lokaler på Østerbro herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler på Østerbro, ledige kontorpladser på Østerbro, ledige kontorlokaler på Østerbro, ledige kliniklokaler på Østerbro, ledige kontorer på Østerbro, ledige lagerlokaler på Østerbro, ledige lokaler på Østerbro, ledige lokaler til værksted på Østerbro, ledige lokaler til showroom på Østerbro, ledige lokaler på Østerbro, ledige erhvervslokaler på Østerbro, ledige restaurantlokaler på Østerbro, ledige produktionslokaler på Østerbro, ledige erhvervslejemål på Østerbro, ledige klinikfællesskaber på Østerbro, ledige kontorfællesskaber på Østerbro eller ledige kontorhoteller på Østerbro. Få besked om ledige lokaler på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål på Østerbro

Søger du et erhvervslejemål på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål på Østerbro.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål på Østerbro herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål på Østerbro, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål på Østerbro, kontorlejemål på Østerbro, kliniklejemål på Østerbro, lagerlejemål på Østerbro, værksted på Østerbro, showroom på Østerbro, lokaler på Østerbro, erhvervslokale på Østerbro, restaurantlejemål på Østerbro.

Erhvervslokaler på Østerbro

Søger du erhvervslokaler på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler på Østerbro.

Når du leder efter erhvervslokaler på Østerbro, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Østerbro herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale på Østerbro

Søger du erhvervslokale på Østerbro, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale på Østerbro.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor på Østerbro det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler på Østerbro herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt på Østerbro. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler på Østerbro ved at lave en søgeagent.

Hvad er Østerbro?

Østerbro er et af de mest populære kvarterer i København. Det er kendt for sin hyggelige atmosfære og sine mange grønne områder. Det er et af de ældste kvarterer i København, og det er et af de mest attraktive steder at bo. På Østerbro finder man blandt andet Fælledparken, rigshospitalet og Parken, samt en masse ældre boligområder fyldt med charme.

Lokalesøgning på Østerbro

Østerbro er et epicenter for restauranter, cafeer og andre erhvervsdrivende. Aktiviteter tæller mange, det kan være tøjbutikker såvel som kontorlokaler eller showrooms. Erhvervslokaler til leje er let tilgængelige på Østerbro. Nær Trianglen er eksempelvis et godt sted for cafeer og barer der færdes mange unge i dette område.

Vigtige steder på Østerbro

Østerbro går fra den nordligste sø til Hellerup og omfatter også Nordhavn. Fra Trianglen inddeles Østerbro af Østerbrogade, på den vestlige side ligger Parken, Fælledparken og rigshospitalet. Nordhavn er et nyere område, der er under udvikling, og det er et af de mest attraktive steder at bo i København. Der er også mange andre steder at besøge, såsom Svanemøllen Strand, Østerbro Bibliotek og Østerbro Torv.

Blegdamsvej er den vej, som går parallelt med Ryesgade og Søerne, og ender med ved Trianglen at deles i Øster Allé, Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Odensegade.

Transport på Østerbro

Østerbro er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer, der går gennem kvarteret, og der er også to S-tog stationer, der forbinder Østerbro med resten af København. Der er også flere cykelstier, der går gennem Østerbro, så det er nemt at komme rundt på cykel. Derudover er der også mange parkeringsmuligheder, så det er nemt at komme til og fra Østerbro med bil. Metroen er også under udvikling, og det vil gøre det endnu nemmere at komme rundt i København.

Veje med ledige erhvervslejemål i Østerbro
Information om kommunen