Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervslokaler i Herning

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Herning herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Herning, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Herning i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Herning.

Få besked om nye ledige erhvervslokaler i Herning

199 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Herning over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Herning over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Herning på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Herning der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Herning der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Herning over tid, samlet statistik over nye lokaler i Herning over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Herning over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Herning over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Herning over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Herning over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
23. september 2023 239 12 0
22. september 2023 227 0 10
21. september 2023 237 0 3
20. september 2023 240 52 0
19. september 2023 188 48 97
18. september 2023 237 51 0
17. september 2023 186 1 0
16. september 2023 185 2 1
15. september 2023 184 0 6
14. september 2023 190 5 2
13. september 2023 187 4 3
12. september 2023 186 5 48
11. september 2023 229 4 5
10. september 2023 230 42 2
9. september 2023 190 2 51
8. september 2023 239 51 0
7. september 2023 188 4 41
6. september 2023 225 43 4
5. september 2023 186 3 3
4. september 2023 186 10 1
3. september 2023 177 0 59
2. september 2023 236 7 10
1. september 2023 239 21 4
31. august 2023 222 4 21
30. august 2023 239 0 0
29. august 2023 239 50 1
28. august 2023 190 0 1
27. august 2023 191 0 0
26. august 2023 191 0 0
25. august 2023 191 5 5
24. august 2023 191 2 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Herning

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Herning over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Herning over tid, samlet statistik over nye lokaler i Herning over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Herning over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Herning over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Herning over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Herning over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 199
Antal nye lokaler siden i går 12
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 426.001
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 766
Højeste m2-pris 1.600
Laveste m2-pris 195

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervslokaler til leje i Herning

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Herning, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Herning via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Herning

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Herning ved at trykke på linket.

Butik til leje i Herning

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Herning ved at trykke på linket.

Lager til leje i Herning

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Herning ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Herning

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Herning ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Herning

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Herning ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Herning

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Herning ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Herning

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Herning ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Herning

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Herning, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Herning med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Herning, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Herning

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Herning, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Herning til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Herning til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Herning eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Herning

I Herning finder man det store Messecenter Herning, hvor der årligt holdes mange messer og kongresser, og som derfor også tiltrækker mange mennesker til den midtjyske by. Herning  har historisk haft stor signifikans i den danske uldproduktion, som har resulteret i at mange tekstilproduktioner har slået sig ned i byen. Her finder man bl.a. hovedkontoret for undertøjsproducenten JBS og andre store virksomheder. Herning byder derudover også på rige muligheder for butiks- og restaurationsdrivende, som med succes kan slå sig ned i de hyggelige gader.

Veje med ledige erhvervslejemål i Herning
Information om kommunen