Erhvervslokaler i Vanløse

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Vanløse herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Vanløse, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Vanløse i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Vanløse.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
24 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Vanløse over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vanløse over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Vanløse på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Vanløse der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Vanløse der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vanløse over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vanløse over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vanløse over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
1. december 2023 25 0 5
30. november 2023 30 1 2
29. november 2023 31 1 2
28. november 2023 33 1 1
27. november 2023 34 1 2
26. november 2023 35 1 1
25. november 2023 35 0 0
24. november 2023 35 5 1
23. november 2023 31 5 6
22. november 2023 32 2 0
21. november 2023 30 3 3
20. november 2023 30 0 2
19. november 2023 32 0 0
18. november 2023 32 2 2
17. november 2023 32 3 0
16. november 2023 29 2 2
15. november 2023 29 1 5
14. november 2023 33 2 2
13. november 2023 33 2 0
12. november 2023 31 0 0
11. november 2023 31 3 0
10. november 2023 28 2 5
9. november 2023 31 6 2
8. november 2023 27 3 0
7. november 2023 24 1 6
6. november 2023 29 0 1
5. november 2023 30 0 0
4. november 2023 30 6 4
3. november 2023 28 6 0
2. november 2023 22 0 0
1. november 2023 22 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervslokaler i Vanløse

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Vanløse over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over nye lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Vanløse over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Vanløse over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Vanløse over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Vanløse over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 24
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 5
Ledige m2 i alt 5.050
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.254
Højeste m2-pris 1.600
Laveste m2-pris 873,71

Erhvervslokaler til leje i Vanløse

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Vanløse, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Vanløse via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Vanløse

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Butik til leje i Vanløse

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Lager til leje i Vanløse

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Vanløse

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Vanløse

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Vanløse

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Vanløse ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Vanløse

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Vanløse ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Vanløse

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Vanløse, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Vanløse med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Vanløse, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Vanløse

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Vanløse, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Vanløse til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Vanløse til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Vanløse eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er Vanløse?

Vanløse er en bydel i København, beliggende øst for Indre By på den anden side af Frederiksberg. Vanløse er kendt for sine mange grønne områder, som gør det til et dejligt sted at bo. Bydelen har også et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner.

Vanløse er også et populært område for uddannelsesinstitutioner. Det er hjemsted for flere gymnasier og erhvervsskoler. Derudover er der også flere folkeskoler og daginstitutioner. Bydelen har også et stort udvalg af offentlige og private kulturinstitutioner, herunder museer, teatre.

Lokalesøgning i Vanløse

I Vanløse bliver der udbudt mange erhvervslokaler. Vanløse Station er et af de mest populære steder at leje erhvervslokaler. Det er et af de mest centrale steder i bydelen og er tæt på mange af de andre erhvervslokaler. Derudover er der også mange andre erhvervslokaler, der er tilgængelige i Vanløse Kommune. Der er også mange butikker og restauranter i nærheden af Vanløse Station, som gør det til et godt sted at bo og arbejde.

Borgere i Vanløse har også adgang til et stort udvalg af shoppingmuligheder. Der er mange butikker, der sælger alt fra tøj til madvarer. Der er også et stort udvalg af restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af spiseoplevelser.

Vigtige steder i Vanløse

Vanløse er også hjemsted for flere vigtige steder. Det mest berømte er Vanløse Kirke, som er en af de ældste kirker i København. Derudover er der også flere andre kirker, herunder den katolske kirke, Sankt Johannes Kirke. Der er også et stort udvalg af offentlige institutioner, herunder Vanløse Bibliotek og Vanløse Idrætscenter. Derudover er der også flere museer, teatre og andre kulturelle institutioner.

Transport i Vanløse

Vanløse er godt forbundet med resten af København. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også togforbindelser til og fra Københavns hovedbanegård. Der er også flere cykelstier, hvilket gør det let at komme rundt i området. Derudover har der i et stykke tid nu været en metrolinje, som går helt fra de to ender af Amager og til Vanløse.