Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhverv til leje i Brønderslev

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Brønderslev. Mere info om erhverv til leje i Brønderslev.
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Brønderslev. Mere info om erhverv til leje i Brønderslev.

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Brønderslev

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find erhvervslokaler til leje i Brønderslev

Leder du efter erhvervslokaler i Brønderslev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Brønderslev , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Brønderslev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Brønderslev  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Brønderslev, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Brønderslev

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Brønderslev. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Brønderslev der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brønderslev?

I Brønderslev finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Brønderslev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brønderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Brønderslev.

Hvor meget koster et lokale i Brønderslev?

Prisen på et lokale i Brønderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brønderslev.