Erhvervslokaler i Haderslev

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Haderslev herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Haderslev, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Haderslev i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Haderslev.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
160 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Haderslev over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Haderslev over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Haderslev på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Haderslev der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Haderslev der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over nye lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Haderslev over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Haderslev over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Haderslev over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
20. juli 2024 170 1 1
19. juli 2024 170 0 1
18. juli 2024 171 1 0
17. juli 2024 170 3 2
16. juli 2024 169 1 1
15. juli 2024 169 0 0
14. juli 2024 169 0 0
13. juli 2024 169 2 0
12. juli 2024 167 1 2
11. juli 2024 168 0 3
10. juli 2024 171 0 0
9. juli 2024 171 1 0
8. juli 2024 170 0 1
7. juli 2024 171 0 0
6. juli 2024 171 2 0
5. juli 2024 169 1 0
4. juli 2024 168 1 0
3. juli 2024 167 0 1
2. juli 2024 168 2 0
1. juli 2024 166 0 1
30. juni 2024 167 0 0
29. juni 2024 167 0 0
28. juni 2024 167 2 0
27. juni 2024 165 0 1
26. juni 2024 166 0 1
25. juni 2024 167 1 4
24. juni 2024 170 8 1
23. juni 2024 163 3 10
22. juni 2024 170 1 1
21. juni 2024 170 1 0
20. juni 2024 169 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Haderslev

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Haderslev over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over nye lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Haderslev over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Haderslev over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Haderslev over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Haderslev over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 160
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 1
Ledige m2 i alt 182.853
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 697
Højeste m2-pris 1.760
Laveste m2-pris 1,62

Erhvervslokaler til leje i Haderslev

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Haderslev, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Haderslev via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Haderslev

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Butik til leje i Haderslev

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Lager til leje i Haderslev

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Haderslev

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Haderslev

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Haderslev

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Haderslev ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Haderslev

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Haderslev ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Haderslev

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Haderslev, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Haderslev med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Haderslev, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Haderslev

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Haderslev, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Haderslev til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Haderslev til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Haderslev eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Haderslev

Haderslevs erhvervsliv er præget af en bred vifte af brancher, herunder industri, handel, service og turisme. Byens største industrier er fødevareindustrien, metalindustrien og træindustrien. Haderslev er også en vigtig handelsby med et stort udvalg af butikker og serviceydelser. Turismen er også en vigtig erhvervsgren i Haderslev, med byens smukke natur og mange attraktioner som trækplaster.

I alt set er transportforholdene i Haderslev gode for virksomheder. Byen har en god infrastruktur, der giver virksomheder mulighed for at transportere varer og personale hurtigt og effektivt.

I de senere år har Haderslevs erhvervsliv oplevet en positiv udvikling. Byen har tiltrukket nye virksomheder, og der er skabt nye arbejdspladser. Dette skyldes en række faktorer, herunder god infrastruktur, kvalificeret arbejdskraft og attraktive omgivelser.

Bydele i Haderslev

Haderslev Kommune er opdelt i 12 bydele:

 • Haderslev By er byens centrum og hjerte. Her finder man de fleste af byens butikker, restauranter, caféer, kulturinstitutioner og offentlige institutioner. Bydelen er også hjemsted for Haderslev Domkirke, Haderslev Rådhus og Haderslev Slot.
 • Fjordbyen ligger langs Haderslev Fjord. Her finder man en række boligområder, et erhvervsområde og en marina. Bydelen er også hjemsted for Haderslev Havn og Haderslev Fjordpark.
 • Vojens er en bydel, der ligger øst for Haderslev By. Bydelen er en vigtig handelsby med et stort udvalg af butikker og serviceydelser. Vojens er også hjemsted for Haderslev Sportscenter og Haderslev Kommunes administration.
 • Gram er en bydel, der ligger nord for Haderslev By. Bydelen er en smuk skovby med en velbevaret Slotsby. Gram er også hjemsted for Gram Slot, Gram Museum og Gram Kirke.
 • Aarøsund er en bydel, der ligger på øen Aarø. Bydelen er en charmerende havneby med en række restauranter, caféer og butikker. Aarøsund er også hjemsted for Aarø Kirke og Aarøsund Fyr.
 • Gammelbyen er en bydel, der ligger i Haderslev By. Bydelen er en velbevaret historisk bydel med en række gamle bygninger og gader. Gammelbyen er også hjemsted for Haderslev Museum og Haderslev Domkirke.
 • Møllebakken er en bydel, der ligger i Haderslev By. Bydelen er en bakket bydel med en række boligområder og parker. Møllebakken er også hjemsted for Haderslev Sygehus og Haderslev Musikskole.
 • Skovbyen er en bydel, der ligger nord for Haderslev By. Bydelen er en ny bydel med en række boligområder og grønne områder. Skovbyen er også hjemsted for Haderslev Golfklub og Haderslev Dyrepark.
 • Vestermarken er en bydel, der ligger vest for Haderslev By. Bydelen er en ny bydel med en række boligområder og erhvervsområder. Vestermarken er også hjemsted for Haderslev Tekniske Skole og Haderslev Vandværk.
 • Østbyen er en bydel, der ligger øst for Haderslev By. Bydelen er en blandet bydel med en række boligområder, erhvervsområder og offentlige institutioner. Østbyen er også hjemsted for Haderslev Gymnasium og Haderslev Privatskole.
 • Vesterby er en bydel, der ligger vest for Haderslev By. Bydelen er en blandet bydel med en række boligområder, erhvervsområder og offentlige institutioner. Vesterby er også hjemsted for Haderslev Idrætsefterskole og Haderslev Idrætscenter.

Mere information om Haderslev som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Haderslev, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Haderslev som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Haderslev i denne guide: Logistik og innovation i Haderslev.