Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butikslokaler til leje i Århus

Se alle butikslokaler og butikker til leje i Århus herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i Århus eller butik til salg i Århus er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslokaler og butikker i Århus i vores database. Find dit nye butikslokale og din nye butik i Århus her. God fornøjelse. Mere info om butikslokaler til leje i Århus.

Lav en søgeagent og få besked om nye butikslokaler

67 lokaler fundet
1 2 3 4 >

Hvad er butikslokaler?

Butikslokaler er lokaler, der er designet til at sælge fysiske produkter. Butikslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom butikscentre, shoppingcentre eller gågader. Butikslokaler kan være små eller store, og de kan være en del af et større kompleks eller en selvstændig bygning.

Når du har fundet et passende butikslokale, skal du gøre dig grundige overvejelser om indretning. Her skal du tage hensyn til butikkens størrelse, konfiguration og hvilke typer kunder din virksomhed har. Det er vigtigt at vælge det rigtige inventar for at skabe et behageligt miljø for kunderne. Det er også vigtigt at sikre, at butikslokalet er velorganiseret og let at finde rundt i, så kunderne let kan finde de produkter de søger.

Butik til leje i Århus

Søger du et lejemål eller en butik til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for butikslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en butik til leje i Århus.

Når du leder efter en butik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på butikker til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilket butikslejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en butik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en butik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med butikker til leje i Århus herover. Vi har samlet alle butikslokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har butikslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Butikslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Århus, kontor til leje i Århus, lager til leje i Århus, værksted til leje i Århus, klinik til leje i Århus, showroom til leje i Århus, lokale til leje i Århus, erhvervslokale til leje i Århus, restaurant til leje i Århus eller produktion til leje i Århus. Få besked om nye butikker til leje i Århus ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en butik i Århus

Har du brug for hjælp til at finde en lokaler til butik i Århus? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en butik til leje i Århus. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte butik til leje i Århus!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et butikslokale i Århus. Hvor mange m2 skal dit nye butikslokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Århus skal beliggenheden være - skal dit nye butikslokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal butikken ligge på? Skal dit nye butikslokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye butikslokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter butik i Århus

Når du søger en butik til leje i Århus, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste butikslokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer butikslokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og butikslokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Århus, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Århus, kontor til leje i Århus, lager til leje i Århus, værksted til leje i Århus, showroom til leje i Århus, lokale til leje i Århus, erhvervslokale til leje i Århus, restaurant til leje i Århus, produktion til leje i Århus, butikslokaler til leje i Århus, butikker til leje i Århus, kontorlokaler til leje i Århus, lagerlokaler til leje i Århus, lokaler til leje i Århus, værksted til leje i Århus, lokaler til showroom til leje i Århus, erhvervslokaler til leje i Århus, restauranter til leje i Århus, restaurantlokaler til leje i Århus, produktionslokaler til leje i Århus, butikslokaler i Århus, kontorpladser i Århus, kontorlokaler i Århus, kontorer i Århus, lagerlokaler i Århus, lokale i Århus, lokaler til værksted i Århus, lokaler til showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokaler i Århus, restaurantlokaler i Århus, produktionslokaler i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskaber i Århus, kontorfællesskaber i Århus, kontorhoteller i Århus, butik i Århus, kontor i Århus, kontorplads i Århus, arbejdsplads i Århus, lager i Århus, lokale i Århus, værksted i Århus, showroom i Århus, erhvervslokale i Århus, restaurantlokale i Århus, produktionslokale i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskab i Århus, kontorfællesskab i Århus, kontorhotel i Århus, ledige butikslokaler i Århus, ledige kontorpladser i Århus, ledige kontorlokaler i Århus, ledige kliniklokaler i Århus, ledige kontorer i Århus, ledige lagerlokaler i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige lokaler til værksted i Århus, ledige lokaler til showroom i Århusledige erhvervslokaler i Århus, ledige restaurantlokaler i Århus, ledige produktionslokaler i Århus, ledige erhvervslejemål i Århus, ledige klinikfællesskaber i Århus, ledige kontorfællesskaber i Århus eller ledige kontorhoteller i Århus, butikslejemål i Århus, kontorlejemål i Århus, kliniklejemål i Århus, lagerlejemål i Århus, værksted i Århus, showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokale i Århus, ledige butikslejemål i Århus, restaurantlejemål i Århus, butik til afståelse i Århus, butikslokaler til afståelse i Århus, restaurant til afståelse i Århus og restaurantlokaler til afståelse i Århus.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de butikslokaler i Århus, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye butikslokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye butik til leje i Århus og du har en aftale med udlejeren om at den skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i butikken, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje butikslokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på butikslokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye butikslokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Butikker til leje i Århus

Søger du et butikslejemål eller en butik til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter butikker til leje i Århus.

Når du søger butikker til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige butikslokaler, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en butik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en butik.

Du kan se listen med butikker til leje i Århus herover. Vi har samlet alle butikslokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har butikslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Butikslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Århus, butikker til leje i Århus, kontorlokaler til leje i Århus, lagerlokaler til leje i Århus, lokaler til leje i Århus, værksted til leje i Århus, lokaler til showroom til leje i Århus, erhvervslokaler til leje i Århus, kliniklokaler til leje i Århus, restauranter til leje i Århus, restaurantlokaler til leje i Århus eller produktionslokaler til leje i Århus.

Butikslokaler i Århus

Søger du et lejemål eller butikslokaler i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter butikslokaler i Århus.

Du kan se listen med butikslokaler i Århus herover. Vi har samlet alle butikslokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har butikslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Butikslokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter butikslokalerne i Århus, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Århus, hvor du gerne vil leje butikslokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige butikker til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type butikslokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde butikslokaler i Århus, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Århus, kontorpladser i Århus, kontorlokaler i Århus, kontorer i Århus, kliniklokaler i Århus, lagerlokaler i Århus, lokaler i Århus, lokaler til værksted i Århus, lokaler til showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokaler i Århus, restaurantlokaler i Århus, produktionslokaler i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskaber i Århus, kontorfællesskaber i Århus eller kontorhoteller i Århus. Få besked om nye butikslokaler i Århus ved at lave en søgeagent.

Butik i Århus

Søger du et lejemål eller en butik i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny butik til leje eller til salg i Århus.

Du kan se listen med butikslokaler i Århus herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har butikslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Butikslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange butikslokaler i Århus, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige butikslokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye butikslokale i Århus

Når du leder efter en butik i Århus, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det butikslokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye butikslokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Butikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye butikslokaler i Århus

Når du leder efter nye butikslokaler i Århus, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye butikslokaler. Placeringen af dit nye butikslokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Århus.

Find butikslokaler i Århus

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Århus, kontor i Århus, kontorplads i Århus, klinik i Århus, arbejdsplads i Århus, lager i Århus, lokale i Århus, værksted i Århus, showroom i Århus, erhvervslokale i Århus, restaurantlokale i Århus, produktionslokale i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskab i Århus, kontorfællesskab i Århus, kontorhotel i Århus. Få besked om nye butikslokaler i Århus ved at lave en søgeagent.

Ledige butikker til leje i Århus

Søger du et lejemål eller en ledig butik til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig butik til leje i Århus.

Du kan se listen med ledige butikslokaler i Århus herover. Vi har samlet alle ledige butikslokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige butikslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Butikslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler til leje i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Århus, ledige kontorpladser i Århus, ledige kontorlokaler i Århus, ledige kliniklokaler i Århus, ledige kontorer i Århus, ledige lagerlokaler i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige lokaler til værksted i Århus, ledige lokaler til showroom i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige erhvervslokaler i Århus, ledige restaurantlokaler i Århus, ledige produktionslokaler i Århus, ledige erhvervslejemål i Århus, ledige klinikfællesskaber i Århus, ledige kontorfællesskaber i Århus eller ledige kontorhoteller i Århus. Få besked om ledige lokaler i Århus ved at lave en søgeagent.

Butik til afståelse i Århus

Hvis du leder efter en butik til afståelse i Århus, er du kommet det rette sted. Vi har nemlig samlet næsten alle offentligt udbudte butikker til afståelse i landet.

Afståelse betyder, at du som ejer af en butik sælger din butik til en anden virksomhed. Dette kan være en virksomhed, der ønsker at etablere sig på markedet, eller en virksomhed, der allerede er etableret, men ønsker at udvide sin forretning.

Ved afståelsen betaler du en bestemt pris for at få lov til at overtage lejemålet. Herefter betaler du depositum og lejemålet der udlejes af den der ejer lokalerne.

Uanset hvilken type butik til afståelse du søger, kan du finde den her på siden.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en butik til afståelse. Du kan søge på forskellige kriterier, så du kan finde den butik, der passer bedst til dine behov.

Du kan søge på: Beliggenhed, Butiksstørrelse, Butiks type, Pris.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej butik i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje butik i Aarhus Midtby.

Lej butik i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje butik i Latinerkvarteret.

Lej butik i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer butik i Øgadekvarteret.

Lej butik i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se butik der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej butik ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje butik i Aarhus Ø.

Lej butik i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje butik i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus