Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Showroom til leje i Århus

Se alle showrooms til leje i Århus herunder. Hvis du leder efter et showroom i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige showrooms i Århus i vores database. Find dit nye showroom i Århus her. God fornøjelse. Mere info om showroom til leje i Århus.

Få besked om nye showrooms i Århus

31 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Statistik over udviklingen i ledige showrooms til leje i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige showrooms til leje i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal showrooms til leje i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye showrooms i Århus der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af showrooms i Århus der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Århus over tid, samlet statistik over nye showrooms i Århus over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Århus over tid.

Dato Alle showrooms til leje Nye showrooms til leje Udlejede showrooms
4. oktober 2023 30 1 0
3. oktober 2023 29 0 3
2. oktober 2023 32 0 0
1. oktober 2023 32 0 0
30. september 2023 32 0 0
29. september 2023 32 0 0
28. september 2023 32 0 1
27. september 2023 33 0 0
26. september 2023 33 0 0
25. september 2023 33 0 0
24. september 2023 33 0 0
23. september 2023 33 0 0
22. september 2023 33 0 0
21. september 2023 33 0 1
20. september 2023 34 1 1
19. september 2023 34 1 0
18. september 2023 33 0 0
17. september 2023 33 0 0
16. september 2023 33 0 0
15. september 2023 33 0 0
14. september 2023 33 0 0
13. september 2023 33 0 0
12. september 2023 33 0 0
11. september 2023 33 0 0
10. september 2023 33 0 0
9. september 2023 33 0 0
8. september 2023 33 0 0
7. september 2023 33 0 0
6. september 2023 33 2 2
5. september 2023 33 0 0
4. september 2023 33 0 0

Statistik over udbuddet af showrooms til leje i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af showrooms til leje i Århus. Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Århus over tid, samlet statistik over nye showrooms i Århus over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Århus over tid.

Showrooms
Antal ledige lokaler 31
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 12.225
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.102
Højeste m2-pris 2.857,14
Laveste m2-pris 499,99

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et showroom?

Et showroom er et sted, hvor virksomheder kan vise deres produkter og services til potentielle kunder. Showroomet giver virksomheden mulighed for at fremvise sine produkter, og der tilbydes ofte kontorfaciliteter i forbindelse med leje af showroom, så virksomheden kan varetage administrative funktioner i forbindelse med salget.  Showrooms er typisk designet til at skabe et indbydende miljø, som kan hjælpe med at fremme salg og øge kundetilfredshed.

Showroom til leje i Århus

Når du leder efter et showroom til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på showrooms til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket showroom der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et showroom i en af de dyrere områder, eller er det okay med et showroom i et mindre kendt område?

Du kan se listen med showrooms til leje i Århus herover. Vi har samlet alle showrooms der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har showrooms i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Showrooms varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du showroom i Århus

Har du brug for hjælp til at finde showroom i Århus? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter showroom i Århus. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte showroom i Århus!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for showroom til leje i Århus. Hvor mange m2 skal dit nye showroom være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Århus skal beliggenheden være - skal dit nye showroom ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal showroomet ligge på?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter showroom i Århus

Når du søger showroom i Århus, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste showrooms til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer showrooms på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og showrooms på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet det showroom i Århus, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dit nye showroom, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye showroom i Århus og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i showroomet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på showroomet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye showroom. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter showroom i Århus

Søger du showroom til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter showrooms til leje i Århus.

Når du søger showrooms til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige showrooms hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje et showroom, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer et showroom.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Århus, hvor du gerne vil leje showrooms, og se hvilke ejendomme der har ledige showrooms til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type showrooms der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde showrooms i Århus, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der er mange showrooms til leje i Århus, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige showroom til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye showroom i Århus

Når du leder efter et showroom i Århus, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det showroom, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye showroom skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. showroomets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye showrooms i Århus

Når du leder efter nye showrooms i Århus, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye showrooms. Placeringen af dit nye showroom er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller et showroom skal ligge i mere befærdede steder i Århus.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej showroom i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje showroom i Aarhus Midtby.

Lej showroom i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje showroom i Latinerkvarteret.

Lej showroom i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer showroom i Øgadekvarteret.

Lej showroom i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se showroom der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej showroom ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje showroom i Aarhus Ø.

Lej showroom i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje showroom i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus