Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butik til leje i Tranbjerg J

Se alle butikslejemål og butikker til leje i Tranbjerg J herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i Tranbjerg J er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslejemål og butikslokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye butik til leje i Tranbjerg J her. God fornøjelse. Mere info om butik til leje i Tranbjerg J.

Få besked om nye butikker til leje i Tranbjerg J

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående lokaler, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler til leje i Tranbjerg J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige butikslokaler til leje i Tranbjerg J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal butikslokaler til leje i Tranbjerg J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Tranbjerg J der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Tranbjerg J der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Tranbjerg J over tid.

Dato Alle butikslokaler til leje Nye butikslokaler til leje Udlejede butikslokaler
4. oktober 2023 0 0 0
3. oktober 2023 0 0 0
2. oktober 2023 0 0 0
1. oktober 2023 0 0 0
30. september 2023 0 0 0
29. september 2023 0 0 0
28. september 2023 0 0 0
27. september 2023 0 0 0
26. september 2023 0 0 0
25. september 2023 0 0 0
24. september 2023 0 0 0
23. september 2023 0 0 0
22. september 2023 0 0 0
21. september 2023 0 0 0
20. september 2023 0 0 0
19. september 2023 0 0 0
18. september 2023 0 0 0
17. september 2023 0 0 0
16. september 2023 0 0 0
15. september 2023 0 0 0
14. september 2023 0 0 0
13. september 2023 0 0 0
12. september 2023 0 0 0
11. september 2023 0 0 0
10. september 2023 0 0 0
9. september 2023 0 0 0
8. september 2023 0 0 0
7. september 2023 0 0 0
6. september 2023 0 0 0
5. september 2023 0 0 0
4. september 2023 0 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler til leje i Tranbjerg J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af butikslokaler til leje i Tranbjerg J. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Tranbjerg J over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Tranbjerg J over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 0
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 0
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Ofte stillede spørgsmål

Butik til leje i Tranbjerg J

Et butikslokale eller butikslejemål er et erhvervslokale, der er designet til direkte salg af varer, kundebesøg mv. Der findes butikslokaler til leje overalt, men man finder dem i stor koncentration i butikscentre og bymidter.

Butikslokaler kan variere i størrelse og med forskellige planløsninger, og de kan eksistere som individuelle enheder eller en som del af større butiksfaciliteter.

Når du skal finde en ny butik til leje i Tranbjerg J, skal du igennem en række trin. Du kan læse mere om disse trin i vores guide: Sådan lejer du en butik – de 8 vigtigste trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til din nye butik. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige butikslokaler.

Du kan få overblikket over butikslokaler til leje på markedet i Tranbjerg J via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk, kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for butik til leje, der informerer dig om nye butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt butikslokale.

Når du har identificeret interessante butikslokaler på markedet, kan du kontakte de udlejerne, administratorerne eller ejendomsmæglere for at arrangere en besigtigelse.

Find en butik til leje i Tranbjerg J med den rette størrelse og indretning

Når du vælger dit nye butikslokale i Tranbjerg J, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine aktuelle og fremtidige behov. Butikslokalet skal med andre ord være tilstrækkeligt stort til at der er plads til alle varer og de medarbejdere, som du har nu og som du forventer at få i overskuelig fremtid.  Butikslokalet skal desuden have plads til de kunder, som du forventer nu og i fremtiden

Du skal også overveje indretning og planløsninger, da dette ikke kun påvirker butikkens kapacitet, men også markerer butikkens salg. Ved at gennemtænke butikkens indretning fra A-Z, kan du får det optimale ud af butikslokalet og maksimere salget.

Du kan læse mere om hvordan du indretter en butik optimalt i denne guide: Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit butikslokale med disse 12 trin.

Flytning til dit nye butikslejemål i Tranbjerg J

Når du har lejet et nyt butikslokale i Tranbjerg J og skal flytte til det nye lokale, er det vigtig at du skal du organisere flytteprocessen omhyggeligt. Dette omfatter alt fra at pakke og transportere varer til at opdatere adresser og kontakte relevante samarbejdspartnere.

Det er en essentiel del af denne proces at du finder og ansætter et rigtigt dygtigt flyttefirma som har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe en virksomhed som din med butiksflytningen.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved flytning af et butikslokale i denne guide: Flytteguide: Tjekliste til flytning af butikslokale.

Har du ledige butikslokaler i Tranbjerg J til udlejning?

Hvis du har ledige butikslokaler til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for butiksudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres butikslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger butikslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige butikslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine butikslokaler i Tranbjerg J eller søge lejere til dine butikslokaler direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af butikslokaler i denne guide: Udlej dine butikslokaler med 10 enkle trin.

Hvad er Tranbjerg J?

Tranbjerg J er en bydel i det sydlige Århus, som primært omfatter Tranbjerg by. 8310 Tranbjerg J, som det også kaldes, er en af de største bydele i Århus Kommune. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, der gør det til et dejligt sted at bo. Der er også mange forskellige butikker, restauranter og andre servicefaciliteter, som gør det til et godt sted at bo.

Tranbjerg J har også et stort udvalg af skoler og daginstitutioner, som gør det til et godt sted at bo for børnefamilier. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en basketballbane og en skaterbane. Der er også et stort udvalg af offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.

Lokalesøgning i Tranbjerg J

Tranbjerg J er et godt sted at starte en virksomhed eller flytte sin nuværende virksomhed hen. Tranbjerg hovedgade byder på et stort udvalg af butikker og restauranter, og der er også mange andre virksomheder, der er etableret i området. Ejendomme i området kan benyttes til kontorer til leje eller showroom og klinikker, og der er også et stort udvalg af butikker til salg. Medarbejdere som muligvis flytter på grund af arbejdet kan også nyde godt af et godt boligmarked med massere af boliger til salg og huse til leje, som kan rumme alle typer familier eller enlige.

Vigtige steder i Tranbjerg J

Der er mange vigtige steder i Tranbjerg J, herunder Tranbjerg Kirke, Tranbjerg Bibliotek og Tranbjerg Idrætscenter. Der er også mange andre steder, herunder butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige institutioner som Tranbjergskolen på Grønløkke Allé.

Landevejen er et godt sted at kende til når man befinder sig i Tranbjerg J, fordi den går hele vejen gennem Tranbjerg J, fra Slet til Ravnholt.

Transport i Tranbjerg J

Der er mange forskellige transportmuligheder til rådighed i Tranbjerg J, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange offentlige parkeringspladser, som gør det nemt at parkere bilen. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i byen på cykel. Der er også mange offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.

Veje med ledige erhvervslejemål i Tranbjerg J
Information om kommunen