Andersen Erhverv - ledige lokaler

Siden 2005 har Andersen Erhverv beskæftiget sig med professionel formidling af erhvervsejendomme og investeringsejendomme. Andersen Erhverv bestræber sig på at tilbyde en stor erhvervsøkonomisk viden, god erfaring og et unikt markedskendskab. Andersen Erhverv har siden da indtaget en vigtigt position som erhvervsmægler i Nordsjælland, hvortil der er fokus på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme.

Andersen Erhverv tilbyder også rådgivningsbistand og assistance i henhold til boligudlejningsejendomme og erhvervsgrunde. Sidst men ikke mindst, så udfører Andersen Erhverv også vurderingsopgaver af erhvervsejendomme.

Til Udbydere: Hvis du har brug for hjælp til udlejning af erhvervslokaler eller salg af en erhvervsejendom, så kontakt trygt Andersen Erhverv for et tilbud. Andersen Erhverv har nemlig adgang til at markedsføre alle sine sager på Danmarks største lokaleportaler: Lokaleportalen.dk, Virksomhedslokaler.dk og Companyspace.com. Lokaleportalen.dk er Danmarks største lokaleportal med mange tusinde månedlige brugere. Virksomhedslokaler.dk og Companyspace.com er høj-effektive portaler til markedsføring og formidling af sager. Husk, at jo mere effektivt du markedsfører dine lokaler, desto hurtigere bliver lokalerne udlejet.

CVR-nummer: 33965451

Antal sager:
  • Navn:
  • Kontakt:
  • Tlf.:
  • E-mail:
1 2 3