Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Butik til leje i Århus

Find butikslejemål og butikker til leje i Århus herunder. Hvis du leder efter en butik til leje i Århus er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige butikslejemål og butikslokaler til leje eller afståelse i vores database. Find din nye butik til leje i Århus her. God fornøjelse. Mere info om butik til leje i Århus.

Få besked om nye butikker til leje i Århus

95 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Statistik over udviklingen i ledige butikslokaler til leje i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige butikslokaler til leje i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal butikslokaler til leje i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye butikslokaler i Århus der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af butikslokaler i Århus der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Århus over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Århus over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Århus over tid.

Dato Alle butikslokaler til leje Nye butikslokaler til leje Udlejede butikslokaler
3. oktober 2023 94 9 0
2. oktober 2023 85 0 12
1. oktober 2023 97 1 0
30. september 2023 96 0 0
29. september 2023 96 13 0
28. september 2023 83 0 15
27. september 2023 98 12 0
26. september 2023 86 3 16
25. september 2023 99 14 0
24. september 2023 85 0 13
23. september 2023 98 2 0
22. september 2023 96 0 3
21. september 2023 99 0 1
20. september 2023 100 13 0
19. september 2023 87 14 28
18. september 2023 101 14 0
17. september 2023 87 0 1
16. september 2023 88 3 0
15. september 2023 85 0 1
14. september 2023 86 0 1
13. september 2023 87 1 0
12. september 2023 86 0 11
11. september 2023 97 2 7
10. september 2023 102 14 0
9. september 2023 88 0 14
8. september 2023 102 14 0
7. september 2023 88 1 11
6. september 2023 98 12 0
5. september 2023 86 0 1
4. september 2023 87 1 0
3. september 2023 86 0 0

Statistik over udbuddet af butikslokaler til leje i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af butikslokaler til leje i Århus. Se også samlet statistik over alle udbudte butikslokaler i Århus over tid, samlet statistik over nye butikslokaler i Århus over tid, samlet statistik over udlejede butikslokaler i Århus over tid.

Butikslokaler
Antal ledige lokaler 95
Antal nye lokaler siden i går 9
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 30.342
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.925
Højeste m2-pris 4.181,49
Laveste m2-pris 400

Ofte stillede spørgsmål

Butik til leje i Århus

Et butikslokale eller butikslejemål er et erhvervslokale, der er designet til direkte salg af varer, kundebesøg mv. Der findes butikslokaler til leje overalt, men man finder dem i stor koncentration i butikscentre og bymidter.

Butikslokaler kan variere i størrelse og med forskellige planløsninger, og de kan eksistere som individuelle enheder eller en som del af større butiksfaciliteter.

Når du skal finde en ny butik til leje i Århus, skal du igennem en række trin. Du kan læse mere om disse trin i vores guide: Sådan lejer du en butik – de 8 vigtigste trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til din nye butik. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige butikslokaler.

Du kan få overblikket over butikslokaler til leje på markedet i Århus via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk, kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for butik til leje, der informerer dig om nye butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt butikslokale.

Når du har identificeret interessante butikslokaler på markedet, kan du kontakte de udlejerne, administratorerne eller ejendomsmæglere for at arrangere en besigtigelse.

Find en butik til leje i Århus med den rette størrelse og indretning

Når du vælger dit nye butikslokale i Århus, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine aktuelle og fremtidige behov. Butikslokalet skal med andre ord være tilstrækkeligt stort til at der er plads til alle varer og de medarbejdere, som du har nu og som du forventer at få i overskuelig fremtid.  Butikslokalet skal desuden have plads til de kunder, som du forventer nu og i fremtiden

Du skal også overveje indretning og planløsninger, da dette ikke kun påvirker butikkens kapacitet, men også markerer butikkens salg. Ved at gennemtænke butikkens indretning fra A-Z, kan du får det optimale ud af butikslokalet og maksimere salget.

Du kan læse mere om hvordan du indretter en butik optimalt i denne guide: Indretningsguide: Få mest muligt ud af dit butikslokale med disse 12 trin.

Flytning til dit nye butikslejemål i Århus

Når du har lejet et nyt butikslokale i Århus og skal flytte til det nye lokale, er det vigtig at du skal du organisere flytteprocessen omhyggeligt. Dette omfatter alt fra at pakke og transportere varer til at opdatere adresser og kontakte relevante samarbejdspartnere.

Det er en essentiel del af denne proces at du finder og ansætter et rigtigt dygtigt flyttefirma som har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe en virksomhed som din med butiksflytningen.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved flytning af et butikslokale i denne guide: Flytteguide: Tjekliste til flytning af butikslokale.

Har du ledige butikslokaler i Århus til udlejning?

Hvis du har ledige butikslokaler til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for butiksudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres butikslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger butikslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige butikslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine butikslokaler i Århus eller søge lejere til dine butikslokaler direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af butikslokaler i denne guide: Udlej dine butikslokaler med 10 enkle trin.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej butik i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje butik i Aarhus Midtby.

Lej butik i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje butik i Latinerkvarteret.

Lej butik i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer butik i Øgadekvarteret.

Lej butik i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se butik der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej butik ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje butik i Aarhus Ø.

Lej butik i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje butik i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus