Kontorfællesskab i Århus C

Se alle kontorpladser, arbejdspladser og kontorfællesskaber i Århus C herunder. Hvis du leder efter en kontorplads, arbejdsplads eller et kontorfællesskab i Århus C, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorfællesskaber i Århus C i vores database. Find dit nye kontorfællesskab i Århus C her. God fornøjelse. Mere info om kontorfællesskab i Århus C.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
26 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorfællesskaber i Århus C over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Århus C over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorfællesskaber i Århus C på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorfællesskaber i Århus C der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorfællesskaber i Århus C der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Århus C over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Århus C over tid, samlet statistik over solgte i Århus C over tid.

Dato Alle udbudte kontorfællesskaber Nye udbudte kontorfællesskaber Udlejede og solgte kontorfællesskaber
21. maj 2024 26 0 0
20. maj 2024 26 0 0
19. maj 2024 26 0 0
18. maj 2024 26 0 1
17. maj 2024 27 1 1
16. maj 2024 27 1 1
15. maj 2024 27 0 1
14. maj 2024 28 0 0
13. maj 2024 28 0 0
12. maj 2024 28 0 0
11. maj 2024 28 0 0
10. maj 2024 28 0 0
9. maj 2024 28 1 1
8. maj 2024 28 0 0
7. maj 2024 28 2 2
6. maj 2024 28 0 0
5. maj 2024 28 0 0
4. maj 2024 28 0 0
3. maj 2024 28 0 1
2. maj 2024 29 0 0
1. maj 2024 29 0 1
30. april 2024 30 0 0
29. april 2024 30 0 0
28. april 2024 30 0 0
27. april 2024 30 1 1
26. april 2024 30 1 0
25. april 2024 29 0 0
24. april 2024 29 0 0
23. april 2024 29 1 1
22. april 2024 29 1 0
21. april 2024 28 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Århus C

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Århus C over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Århus C over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Århus C over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Århus C over tid, samlet statistik over solgte i Århus C over tid.

Kontorfællesskaber
Antal ledige lokaler 26
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 1.800
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.200
Højeste m2-pris 1.200
Laveste m2-pris 1.200

Kontorfællesskab i Århus C

Et kontorfællesskab er et fællesskab af virksomheder, som slutter sig sammen om at dele et fælles kontorlejemål. Et kontorfællesskab kan være en god måde at spare penge og tid på, da man ikke behøver at betale for et stort kontorlejemål, men deler udgifter til husleje, drift, indretning mv. med andre.

En plads i et kontorfællesskab i Århus C kan give dig adgang til et coworking-miljø, hvor du kan arbejde side om side med andre ligesindede, holde møder og netværke.

For at finde et kontorfællesskab med ledige pladser i Århus C, skal du igennem en række trin. Du kan få inspiration til din søgeproces i vores guide: Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye kontorfællesskab. Derefter skal du undersøge markedet for kontorfællesskaber der har ledige pladser lige nu.

Du kan få overblik over kontorfællesskaber i Århus C via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i hele Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for kontorpladser til leje i Århus C, der informerer dig om nye ledige kontorpladser hos kontorfællesskaber, der matcher dine kriterier.

Find et kontorfællesskab i Århus C med den rette størrelse og indretning

Når du søger en kontorplads, arbejdsplads eller kontor i et kontorfællesskab i Århus C, er første skridt at definere dine behov. Ønsker du et lukket kontor, eller er det fint med en åben arbejdsplads? Hvad er dit budget? Hvilke krav har du til faciliteter i kontorfællesskabet – skal der være mødelokale, adresseservice, virtuelt kontor, frokostordning, andet? Hvor mange medlemmer skal kontorfællesskabet optimalt set have? Skal du have plads til medarbejdere og samarbejdspartnere, eller er du bare dig selv?

Størrelsen og indretningen af kontorpladserne kan variere: Nogle kontorpladser er beregnet til enkeltpersoner, mens andre kontorfællesskaber tilbyder egentlige kontorlokaler, hvor du kan have plads til dig selv og flere medarbejdere hvis du ønsker det.

Når du har fundet et interessante kontorfællesskab, som du synes passer til dig, så aftal en besigtigelse med udlejeren, som typisk selv vil være en del af kontorfællesskabet.

Du kan læse mere om indretning i kontorfællesskaber i denne guide: 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø.

Flytning til dit nye kontorfællesskab i Århus C

Når du har valgt det kontorfællesskab du vil flytte ind i, skal du tænke på indflytningen. Forbered hele processen – nedpakning, transport af dine remedier, udpakning, indretning, ibrugtagning, og kommunikation til kunder og samarbejdspartnere om den nye adresse.

Brug vores Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab, så du er sikker på at du husker det hele.

Har du ledige kontorpladser til leje i Århus C?

Hvis du har et kontorfællesskab med ledige pladser i Århus C, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk. Vi anvendes af et stort antal kontorfællesskaber og kontorhoteller til udlejning af ledige kontorpladser og kontorlejemål.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger kontorlokaler og kontorpladser til leje, kan du ved at annonce dine ledige kontorpladser nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dit kontorfællesskab i Århus C eller søge lejere der søger kontorfællesskab direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om udlejning af pladser i kontorfællesskab i denne guide: Udlejning af pladser i kontorfællesskab – en 10-trins guide.

Kontorplads i Århus C

Flere og flere vælger at leje en kontorplads, fordi det giver en lang række fordele.

En af de store fordele ved at leje en kontorplads er, at man ikke selv skal bekymre sig om vedligeholdelse og rengøring. Dette er naturligvis en stor fordel, fordi det giver dig mere tid til at fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Derudover er det også en stor fordel, at man ikke selv skal bekymre sig om at finde de rette møbler og inventar til kontoret.

Coworking i Århus C

Coworking bliver stadig mere populært, da det tilbyder en række klare fordele. En af hovedgevinsterne ved at vælge en coworking-plads er, at du slipper for besværet med vedligeholdelse og rengøring. Det frigiver tid, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din forretning.

Med en coworking-plads, behøver du ikke tænke på at skaffe møbler og udstyr til kontoret – det hele er allerede på plads.

Arbejdsplads i Århus C

Når du lejer en arbejdsplads, får du adgang til et komplet indrettet kontor, der er klar til at tage imod dine medarbejdere og dine kunder.

Det er en stor fordel, at man ikke selv skal bruge tid og energi på at indrette et kontor, når man lejer en arbejdsplads.

Hvad er Århus C?

Århus C er den mest centrale bydel af Aarhus og omfatter blandt andet Strøget og kanalen. Det er et af de mest populære områder i byen, og det er her, mange af de store begivenheder og festivaler finder sted. Det er også et af de mest kendte områder i Danmark, og det er et populært turistmål. Lejeboligerne i Århus C er ofte dyrere end andre dele af byen, og det er et populært område for både studerende og erhvervsfolk.

Århus C har et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Det er også hjemsted for mange kulturelle institutioner som Aarhus Teater, Musikhuset og Aarhus Kunstmuseum (ARoS). Der er også mange offentlige parker og grønne områder, som er perfekte til at nyde en sommerdag. Det er et af de mest livlige områder i byen, og det er et godt sted at gå på opdagelse og opleve den lokale kultur.

Lokalesøgning i Århus C

Erhvervsaktiviteter er der mange af i Århus C. Om end man er det store selskab som ønsker en central placering til sit kontor til leje eller butikslokale til leje til sin flag ship store, eller man er den lille start up der ønsker at være i øjenfaldende i midtbyen. Der er mange muligheder i Århus C, og det er et godt sted at starte sin lokalesøgning. Der er mange forskellige typer af lejemål til rådighed, og det er et godt sted at starte, hvis man ønsker at etablere sig i midtbyen. Kommunen har en god attraktionskraft og man kan derfor se aktiviteten hos borgerne som del af lejemålets placering.

Vigtige steder i Århus C

Århus C er kompakt, men huser flere forskellige begivenheder og attraktioner. Midtbyen, med andre ord centrum af centrum, i Århus byder eksempelvis på Aarhus Domkirke, Magasin, ARoS og Århus Å. Det er også i dette område, at de fleste af nattelivets aktiviteter foregår, der er et væld af klubber og barer som Bar Smil, London Bar, Gbar og mange andre.

Udover åbenlyse seværdigheder er det også godt at kende til en masse af de veje og andre lokationer, som fører en gennem bydelen. Veje som Frederiks Allé, Langelandsgade og Nørrebrogade er essentielle i Århusianerens navigation i Aarhus C.

Transport i Århus C

Århus C er et af de mest centrale områder i Aarhus, og det er derfor let at komme rundt. Det er et af de mest trafikerede områder i byen, og det er let at komme rundt med offentlig transport. Der er flere buslinjer, der kører gennem Århus C, og der er også en togstation. Det er også muligt at komme rundt med cykel, og der er mange cykelstier i området. Bussen og cyklen er et meget almindelig bybillede da ikke mange benytter sig af bil