Erhvervslokaler i København SV

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i København SV herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i København SV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i København SV i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i København SV.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
238 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i København SV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i København SV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i København SV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i København SV der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i København SV der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København SV over tid, samlet statistik over nye lokaler i København SV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København SV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København SV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København SV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København SV over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. april 2024 225 0 13
23. april 2024 238 3 2
22. april 2024 237 3 6
21. april 2024 240 10 2
20. april 2024 232 3 0
19. april 2024 229 0 1
18. april 2024 230 0 0
17. april 2024 230 0 0
16. april 2024 230 0 7
15. april 2024 237 7 0
14. april 2024 230 1 0
13. april 2024 229 0 1
12. april 2024 230 1 1
11. april 2024 230 8 6
10. april 2024 228 0 9
9. april 2024 237 8 0
8. april 2024 229 0 8
7. april 2024 237 0 0
6. april 2024 237 0 0
5. april 2024 237 4 1
4. april 2024 234 4 8
3. april 2024 241 1 0
2. april 2024 240 8 1
1. april 2024 233 1 1
31. marts 2024 233 0 7
30. marts 2024 240 7 0
29. marts 2024 233 0 0
28. marts 2024 233 0 7
27. marts 2024 240 8 0
26. marts 2024 232 0 1
25. marts 2024 233 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i København SV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i København SV over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København SV over tid, samlet statistik over nye lokaler i København SV over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København SV over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København SV over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København SV over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København SV over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 238
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 13
Ledige m2 i alt 767.353
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 3.087
Højeste m2-pris 132.000
Laveste m2-pris 500

Erhvervslokaler til leje i København SV

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i København SV, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i København SV via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i København SV

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i København SV ved at trykke på linket.

Butik til leje i København SV

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i København SV ved at trykke på linket.

Lager til leje i København SV

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i København SV ved at trykke på linket.

Værksted til leje i København SV

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i København SV ved at trykke på linket.

Klinik til leje i København SV

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i København SV ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i København SV

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i København SV ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i København SV

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i København SV ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i København SV

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i København SV, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i København SV med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i København SV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i København SV

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i København SV, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i København SV til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i København SV til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i København SV eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er København SV?

København SV er den sydvestlige del af København, som omfatter Sydhavnen. Det meste i dette område er nyopførte lejligheder. Området er et meget moderne og trendy sted, med masser af butikker, restauranter og caféer. Det er også et af de mest populære steder at bo i København.

København SV er et af de mest livlige og levende områder i København. Det er et sted, hvor man kan finde alt fra kunstgallerier og museer til shoppingcentre og natteliv. Der er også mange kulturelle begivenheder, der finder sted i området, såsom koncerter, teaterforestillinger og andre arrangementer. Det er et sted, hvor man kan finde et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, der tilbyder alt fra internationale retter til traditionelle danske retter.

Lokalesøgning i København SV

I København SV kan man drive mange forskellige former for virksomhed, det er i forvejen udbredt med cafeer og restaurantlokaler til leje. I nogen af de nyopførte moderne bygninger finder man også ledige kontorlokaler eller showrooms. Til fælles har de fleste, at have god udsigt til kanalerne i Sydhavnen. Lagerlokaler er der også mulighed for at finde, hvis man skal drive en webshop eller lignende.

Vigtige steder i København SV

København SV er et meget livligt område med mange restauranter, butikker og andre faciliteter. Det meste af området grænser også ud til kanaler og havneområde, så det er et godt sted at bo, hvis du ønsker at være tæt på vandet. Indenfor stedets areal finder man faktisk også Valby Idrætspark og Valbyparken, som, ikke overraskende, grænser op til Valby. På grænsen til Vesterbro og det øvrige København ligger også Fisketorvet ud til Københavns havn og Bryggebroen.

Transport i København SV

København SV er et meget godt sted at bo, hvis du ønsker at være tæt på offentlig transport. Det er nemt at komme rundt i området, da der er flere bus- og metrolinjer, der kører gennem området. Der er også flere cykelstier, som gør det nemt at komme rundt.