Erhvervslokaler i København S

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i København S herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i København S, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i København S i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i København S.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
296 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i København S over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i København S over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i København S på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i København S der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i København S der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København S over tid, samlet statistik over nye lokaler i København S over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København S over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København S over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København S over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København S over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. juli 2024 327 9 7
23. juli 2024 325 1 2
22. juli 2024 326 0 6
21. juli 2024 332 1 8
20. juli 2024 339 16 6
19. juli 2024 329 14 4
18. juli 2024 319 11 9
17. juli 2024 317 1 1
16. juli 2024 317 3 2
15. juli 2024 316 3 2
14. juli 2024 315 2 7
13. juli 2024 320 3 20
12. juli 2024 338 15 1
11. juli 2024 324 7 1
10. juli 2024 318 3 1
9. juli 2024 316 2 2
8. juli 2024 316 3 6
7. juli 2024 319 0 9
6. juli 2024 328 17 3
5. juli 2024 314 3 5
4. juli 2024 317 0 2
3. juli 2024 319 3 12
2. juli 2024 328 14 3
1. juli 2024 317 2 6
30. juni 2024 321 0 2
29. juni 2024 323 3 0
28. juni 2024 320 2 5
27. juni 2024 323 1 1
26. juni 2024 323 1 0
25. juni 2024 322 7 6
24. juni 2024 321 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i København S

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i København S over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i København S over tid, samlet statistik over nye lokaler i København S over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i København S over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i København S over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i København S over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i København S over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 296
Antal nye lokaler siden i går 9
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 7
Ledige m2 i alt 523.795
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.475
Højeste m2-pris 9.000
Laveste m2-pris 7

Erhvervslokaler til leje i København S

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i København S, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i København S via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i København S

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i København S ved at trykke på linket.

Butik til leje i København S

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i København S ved at trykke på linket.

Lager til leje i København S

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i København S ved at trykke på linket.

Værksted til leje i København S

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i København S ved at trykke på linket.

Klinik til leje i København S

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i København S ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i København S

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i København S ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i København S

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i København S ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i København S

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i København S, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i København S med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i København S, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i København S

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i København S, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i København S til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i København S til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i København S eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Hvad er København S?

København S er en bydel til København som er beliggende på Amager og omfatter Ørestaden, Amagerbro, Islands Brygge og Sundbyerne; Sundbyøster og Sundbyvester.

København S er også kendt for sine mange grønne områder, der giver mulighed for at nyde naturen og slappe af. Det er et af de mest populære steder for cyklister og løbere, der søger efter en god træning. Der er også mange offentlige parker og grønne områder, der gør det muligt at nyde naturen og få frisk luft. Man kan blandt andet besøge Amager Strandpark, som er en stor attraktion for især også almindelige Københavnere.

Lokalesøgning i København S

København S er et populært sted for lokalesøgning. Der er mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre steder, der tilbyder et stort udvalg af produkter og services. Der er derfor gode muligheder for at drive succesfuld liberalt erhverv. Derudover byder København S også på erhvervslokaler med mere administrativt formål, det gælder eksempelvis sådan noget som kontorer. Find lokaler i København S og få et godt overblik over de mange muligheder.

Vigtige steder i København S

København S er forbundet med København K og Christianshavn via Amagerbrogade, som også deler København S på midten. Der er mange vigtige steder i København S, herunder Københavns Hovedbanegård, DR Byen, Amager Strandpark, Islands Brygge og Kastrup Lufthavn. Københavns Hovedbanegård er et af de største togstationer i Danmark, og det er en af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i København. DR Byen er et af de mest kendte steder i København, og det er et af de mest populære steder at besøge. Amager Strandpark er et af de mest populære steder at besøge, og det er et af de mest populære steder for cyklister og løbere. Islands Brygge er et af de mest populære steder for shopping og restauranter, og det er et af de mest populære steder at bo. Og Kastrup Lufthavn er den største lufthavn i Danmark og et af de vigtigste knudepunkter for flytrafik.

Transport i København S

København S er forbundet med København K og Christianshavn via Amagerbrogade, som også deler København S på midten. Der er mange transportmuligheder i København S, herunder offentlig transport, cykler og biler. Offentlig transport er den mest populære måde at komme rundt på, og der er mange busser, tog og metrolinjer, der forbinder København S med resten af København. Der er også mange cykelstier, der forbinder København S med resten af København, og det er en populær måde at komme rundt på. Og der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil.