Erhvervslokaler i Albertslund

Se alle erhvervslejemål, lokaler til leje og ledige erhvervslokaler i Albertslund herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller et lokale til leje i Albertslund, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervslokaler til leje i Albertslund i vores database. Find dit nye erhvervslokale her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervslokaler i Albertslund.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
88 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige erhvervslokaler i Albertslund over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervslokaler i Albertslund over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige lokaler i Albertslund på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lokaler i Albertslund der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lokaler i Albertslund der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over nye lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Albertslund over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Albertslund over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Albertslund over tid.

Dato Alle udbudte lokaler Nye udbudte erhvervslokaler Udlejede og solgte lokaler
24. april 2024 91 1 13
23. april 2024 103 0 4
22. april 2024 107 0 0
21. april 2024 107 11 0
20. april 2024 96 0 0
19. april 2024 96 0 1
18. april 2024 97 0 0
17. april 2024 97 1 1
16. april 2024 97 0 11
15. april 2024 108 10 0
14. april 2024 98 0 0
13. april 2024 98 0 0
12. april 2024 98 5 3
11. april 2024 96 3 0
10. april 2024 93 0 14
9. april 2024 107 11 0
8. april 2024 96 0 11
7. april 2024 107 1 1
6. april 2024 107 2 2
5. april 2024 107 2 0
4. april 2024 105 0 0
3. april 2024 105 0 0
2. april 2024 105 11 0
1. april 2024 94 0 0
31. marts 2024 94 0 11
30. marts 2024 105 11 0
29. marts 2024 94 0 0
28. marts 2024 94 0 13
27. marts 2024 107 10 0
26. marts 2024 97 1 1
25. marts 2024 97 0 0

Statistik over udbuddet af ledige erhvervslokaler i Albertslund

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervslokaler i Albertslund over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over nye lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over udlejede lokaler i Albertslund over tid, samlet statistik over alle udbudte ejendomme til salg i Albertslund over tid, samlet statistik over nye ejendomme til salg i Albertslund over tid, samlet statistik over solgte ejendomme i Albertslund over tid.

I alt
Antal ledige lokaler 89
Antal nye lokaler siden i går 1
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 13
Ledige m2 i alt 45.907
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 802
Højeste m2-pris 2.400
Laveste m2-pris 173,96

Erhvervslokaler til leje i Albertslund

Når du skal finde et nyt erhvervslokale til leje i Albertslund, skal du igennem en række trin. Du kan se en detaljeret beskrivelse af hvordan du finder og lejer forskellige typer erhvervslokaler via vores guides: leje af kontor, leje af butik, leje af lager, leje af værksted.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye erhvervslokale. Derefter skal du undersøge det aktuelle marked for tilgængelige erhvervslokaler.

Du kan få overblikket over ledige erhvervslokaler til leje på markedet i Albertslund via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for erhvervslokale til leje, der informerer dig om nye erhvervslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Dette sparer tid og giver dig mulighed for hurtigt at kontakte udlejere, der har interesse i et specifikt erhvervslokale.

Når du har identificeret interessante erhvervslokaler på markedet, kan du kontakte den udlejer, administrator eller ejendomsmægler, som udlejer lokalerne, for at aftale en besigtigelse.

Der findes forskellige typer erhvervslokaler:

Kontor til leje i Albertslund

Kontorlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til skrivebordsarbejde og administrationsarbejde. Læs mere om kontor til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Butik til leje i Albertslund

Butikslokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at sælge varer og kunder direkte på besøg fra gaden. Læs mere om butik til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Lager til leje i Albertslund

Lagerlokaler er erhvervslokaler, som typisk benyttes til at opbevare varer indtil de sendes til kunder eller sendes ud til butikker mv. Læs mere om lager til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Værksted til leje i Albertslund

Et værksted er et erhvervslokale, som typisk benyttes til at producere eller reparere varer. Læs mere om værksted til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Klinik til leje i Albertslund

Et kliniklokale er et lokale, som typisk anvendes til at tilbyde sundhedsydelser. Læs mere om klinik til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Restaurant til leje i Albertslund

Et restaurantlokale er et erhvervslokale, som typisk benyttes til bespisning af gæster. Læs mere om restaurant til leje i Albertslund ved at trykke på linket.

Kontorfællesskab i Albertslund

Et kontorfællesskab er et erhvervslokale, der typisk består af en række kontorpladser og/eller kontorrum der udlejes til mange forskellige virksomheder. Læs mere om kontorfællesskab i Albertslund ved at trykke på linket.

Find et billigt erhvervslejemål i Albertslund

Hvis du ønsker at finde et økonomisk overkommeligt erhvervslejemål i Albertslund, er det vigtigt at bringe så mange bolde i spil som muligt. Dette kan opnås ved at kontakte forskellige udlejere erhvervslejemål som muligt og arrangere besigtigelse af de forskellige erhvervslejemål.

Efter at have modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, skal du forhandle prisen ved at komme med dit eget prisforslag. Ved at have flere erhvervslokaler og udlejere i betragtning, øger du chancerne for at finde en udlejer, der er villig til at tilbyde en pris, der passer til dit budget.

Husk at den pris, du får, også er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige erhvervslokaler, kan du også på den måde øge sandsynligheden for at få en lav pris.

Find et lokale til leje i Albertslund med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger dit nye lokale i Albertslund, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det opfylder både dine nuværende og dine fremtidige behov. Lokalet skal med andre ord både være stort nok til de aktiviteter, som du har i dag, og de aktiviteter, som du forventer i den nærmeste fremtid.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at indretning og planløsning kan have en stor betydning for hvilket lokale der kan opfylde dine behov. Selvom et lokale kan virke for småt, kan du ofte med den korrekte indretning optimere anvendelsen via indretningen af lokalet.

Du kan læse mere om hvordan man indretter sit erhvervslokale optimalt via disse guides: Indretningsguide for kontor, indretningsguide for butik, indretningsguide for lager og indretningsguide for værksted.

Flytning til nyt erhvervslokale i Albertslund

Når du har lejet et nyt erhvervslokale i Albertslund, skal du på et senere tidspunkt flytte ind i det nye erhvervslokale. Det er her meget vigtigt at du organiserer selve flytteprocessen fra det ene erhvervslokale til det andet på en optimal måde. Det er afgørende, at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytte processen er meget forskellig alt efter om du flytter kontor, lager, værksted eller butik. Vi har udviklet en række guides som er målrettet flytning til forskellige typer erhvervslokaler, som du med fordel kan læse: Flytteguide: Kontorlokaler, Flytteguide: Lagerlokaler, Flytteguide: Værksted og Flytteguide: Butik.

Har du ledige erhvervslokaler i Albertslund til udlejning?

Hvis du har ledige erhvervslokaler i Albertslund til udlejning, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk, som en online platform inden for erhvervslokaleudlejning. Vi anvendes af ejendomsselskaber, administratorer, erhvervsmæglere og private udlejere, der søger egnede lejere til deres erhvervslokaler.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger erhvervslokaler til leje, kan du ved at annonce dine ledige erhvervslokaler nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dine erhvervslokaler i Albertslund eller søge lejere direkte på vores hjemmeside Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om de trin du typisk skal igennem ved udlejning af erhvervslokaler i denne guide: 10 trin til succesfuld udlejning af dine erhvervslokaler.

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Albertslund

Albertslund er en af de større forstæder til København med sine lidt mere end 27.000 indbyggere. Det er desuden hovedbyen i Albertslund Kommune. Albertslund Kommune er anerkendt som en grøn kommune, især på grund af Vestskoven og Vejleådalen, hvor mere end 60% er udlagt til naturområder. Albertslund har desuden benyttet regnvandsafledning til at lave rekreative elementer som søer og kanaler midt i byen.

Albertslund blev hovedsageligt bebygget i 1960’erne og er derfor kendt som den moderne planlagte by. Det vil sige at byen er præget tæt, lavt elementbyggeri som rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Kommunen er kendt for skoler- og daginstitutioner af høj standard. Her serveres mad til børnene der er 95% økologisk. Byen er den føste i Dan mark der blev 100% miljøcertificeret.

Det var netop i 60’erne, at Albertslund voksede fra byens tidligere knap 3.000 indbyggere til de nuværende knap 30.000 indbyggere på blot 8 år. Siden 2012 har Albertslund gennemgået et omfattende renoveringsprojekt,som forventes færdigt i 2020. Målet er, at gøre Albertslund endnu mere attraktivt for familier der ønsker at bo grønt og tæt på hovedstaden. Omtrent 6000 af de ikoniske gårdhuse renoveres, og sker i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten og Wissenbjerg Rådgivende Ingeniører.

Albertslund havde i 2010 et indbyggertal på 27.457. Albertslund Kommune har et samlet areal på 23,04 km2. Albertslund ligger imellem Glostrup og Tåstrup, og har gode trafikale forbindelser til København især via Roskildevej, der løber hele vejen ind til Vesterbro, hvor den bliver til Vesterbrogade.