Værløse erhvervsliv: En guide til vækst og udvikling

Værløse er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen ligger i Nordsjælland, tæt på København, og har en god infrastruktur med motorvejstilslutning og togstation. Værløse er også en attraktiv by for iværksættere. Byen har en række støtteordninger og initiativer, der er med til at fremme iværksætteriet
11. januar 2024 | Skrevet af: Sara Petersen
Værløse erhvervsliv: En guide til vækst og udvikling

Værløse er en erhvervsby med en lang tradition for industri. Byen ligger i Nordsjælland, tæt på København, og har en god infrastruktur med motorvejstilslutning og togstation. Værløse er også en attraktiv by for iværksættere. Byen har en række støtteordninger og initiativer, der er med til at fremme iværksætteriet.

Værløse som erhvervsby

I de senere år har Værløses erhvervsliv udviklet sig i retning af teknologi og IT. Byen er blevet et vigtigt center for udvikling og innovation inden for disse områder.

Her er nogle af de kendetegn, der kendetegner Værløse som erhvervsby:

  • En lang tradition for industri
  • En god infrastruktur
  • En bred vifte af brancher
  • En række større virksomheder
  • En attraktiv by for iværksættere

Værløse er en attraktiv erhvervsby med gode muligheder for vækst og udvikling.

Transportforhold i Værløse 

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan transportforholdene i Værløse kan være en fordel for virksomheder:

Værløse har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på København og har en god infrastruktur med motorvejstilslutning og togstation.

Motorvej E55 (Helsingørmotorvejen) passerer lige øst for Værløse, hvilket giver hurtig adgang til København og resten af Danmark. Der er også gode forbindelser til andre større byer i Nordsjælland, såsom Hillerød.

Værløse Station ligger på S-togslinjen B, der kører mellem Høje Taastrup og Farum. Der er mange daglige afgange i hver retning, og rejsetiden til København er cirka 25 minutter.

Derudover er der en række buslinjer, der betjener Værløse. Disse buslinjer forbinder byen med andre byer i Nordsjælland, såvel som København.

Transportforholdene i Værløse er således med til at gøre byen til en attraktiv placering for virksomheder, der ønsker at være tæt på København og have gode transportmuligheder.

Vigtige tal om Værløse (2023) 

Værløses befolkning er på omkring 13.203 mennesker.

Antallet af arbejdspladser i Værløse er på omkring 15.000. Dette viser, at byen har en sund økonomi og et bredt udvalg af arbejdspladser.

Den gennemsnitlige løn i Værløse er på omkring 40.000 kroner om måneden. Dette er højere end landsgennemsnittet.

Værløse største virksomheder

Hareskov-Værløse Begravelsesforretning

Hareskov-Værløse Begravelsesforretning er en familieejet begravelsesforretning, der har eksisteret siden 1921. Virksomheden er beliggende i Værløse og betjener kunder i hele Gladsaxe Kommune.

Værløse Auto Service

Værløse Auto Service har dygtige og erfarne mekanikere, der bruger kvalitetsmaterialer og værktøj. Virksomheden er medlem af Dansk Bilbrancheforening, hvilket er en garanti for kvalitet og service.

Værløse Hareskov Fysioterapi, Idrætsklinik / Varmtvandsbassin

Værløse Hareskov Fysioterapi har dygtige og erfarne fysioterapeuter, der bruger moderne behandlingsmetoder. Virksomheden har også et varmtvandsbassin, der kan bruges til fysioterapi og motion.

Revisorerne Værløse

Revisorerne Værløse har erfarne og kompetente revisorer, der er klar til at hjælpe kunderne med at overholde de finansielle regler og sikre en korrekt regnskabsaflæggelse.

Værløse Golfklub

Værløse Golfklub er en 18-hullers golfbane, der er beliggende i Værløse. Klubben har en lang historie, der går tilbage til 1936.

Bydele i Værløse

Værløse er en by i Nordsjælland med en befolkning på omkring 20.000 mennesker. Byen er opdelt i følgende bydele:

Kirken Værløse

Kirken Værløse er den ældste bydel i Værløse. Den ligger i den sydlige del af byen og er hjemsted for Værløse Kirke, Værløse Skole og Værløse Bibliotek. 

Værløse Bymidte

Værløse Bymidte er den centrale bydel i Værløse. Den ligger omkring Værløse Station og er hjemsted for et bredt udvalg af butikker, restauranter og cafeer. 

Nordbyen

Nordbyen er en moderne bydel i Værløse. Den ligger i den nordlige del af byen og er hjemsted for en række nye boliger, butikker og restauranter.

Sydlejren

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse. Den ligger i den sydlige del af byen og er ved at blive omdannet til en ny bydel med boliger, erhverv og kultur. 

Hareskoven

Hareskoven er en stor skov, der ligger nord for Værløse. Skoven er et populært sted for rekreation og naturoplevelser. 

Erhvervsområder og arbejdspladser i Værløse

Værløse har fem erhvervsområder:

Farum Erhvervspark

Farum Erhvervspark er det største erhvervsområde i nærheden af Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Lejrvej

Lejrvej er et mindre erhvervsområde, der ligger i den centrale del af Værløse. Det er hjemsted for en række mindre virksomheder, herunder håndværksvirksomheder, kontorer og butikker.

Kirken Værløsevej

Kirken Værløsevej er et erhvervsområde, der ligger i den sydlige del af Værløse. Det er hjemsted for en række produktionsvirksomheder og kontorer.

Sydlejren

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, der er ved at blive omdannet til et erhvervsområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området.

Walgerholm

Walgerholm er et erhvervsområde, der ligger i den nordlige del af Værløse. Det er hjemsted for en række virksomheder, herunder produktionsvirksomheder, kontorer og butikker.

Kontorområder i Værløse 

Farum Erhvervspark

Farum Erhvervspark er det største kontorområde i nærheden af Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Sydlejren

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, der er ved at blive omdannet til et kontorområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området.

Tilføj link under afsnittet Find kontor til leje i Værløse.

Butiksområder i Værløse 

Værløse Bymidte 

Værløse Bymidte er det centrale butiksområde i Værløse. Det ligger omkring Værløse Station og er hjemsted for et bredt udvalg af butikker, herunder dagligvarebutikker, tøjbutikker, elektronikbutikker og restauranter.

Nordbyen

Nordbyen er en ny bydel i Værløse, der er ved at blive udviklet. Den ligger i den nordlige del af byen og er hjemsted for en række nye butikker, herunder dagligvarebutikker, tøjbutikker og restauranter. Butikker i Værløse

Tilføj link under afsnittet Find butik til leje i Værløse.

Butikker i Værløse 

En god måde at vurdere om det kan betale sig for dig at etablere en butik i Værløse er at kigge på hvilke butikker der allerede ligger i Værløse. Her er nogle eksempler på hvilke butikker der ligger hvor i Værløse:

Værløse Bymidte

365discount - et discountsupermarked med et bredt udvalg af dagligvarer

Kvickly - et traditionelt supermarked med et godt udvalg af dagligvarer

MENY - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer og økologiske produkter

Konditor Bager - en traditionel bager med et udvalg af friskbagt brød, kager og konditorvarer

Værløse Fisk - en fiskehandel med et udvalg af frisk fisk og skaldyr

Vang - en tøjbutik med et bredt udvalg af tøj til kvinder, mænd og børn

Lego - en legetøjsbutik med et bredt udvalg af Lego-produkter

Normal - en discountbutik med et bredt udvalg af dagligvarer, nonfood og elektronik

Matas - en helsekostbutik med et udvalg af helsekostprodukter, skønhedsprodukter og parfumer

Nordbyen

SuperBest - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer

Føtex - et supermarked med et bredt udvalg af dagligvarer, nonfood og elektronik

JYSK - en møbelkæde med et udvalg af møbler til hjemmet

Elgiganten - en elektronikkæde med et udvalg af elektronikprodukter

Power - en elektronikkæde med et udvalg af elektronikprodukter

Intersport - en sportskæde med et udvalg af sportsudstyr

Søstrene Grene - en boligindretningskæde med et udvalg af boligindretningsprodukter

Lager- og logistikområder i Værløse

Værløse har to vigtige logistikområder:

Farum Erhvervspark

Farum Erhvervspark er det største logistikområde i nærheden af Værløse. Det ligger syd for byen og er hjemsted for en række store virksomheder.

Sydlejren

Sydlejren er den tidligere flyvestation i Værløse, der er ved at blive omdannet til et logistikområde. Det er allerede hjemsted for en række virksomheder, og der er planer om at bygge flere virksomheder i området. 

Tilføj link under afsnittet: Find lager til leje i Værløse.

Relevante links om erhvervslivet i Værløse

Læs mere om Værløse erhvervsliv på disse sider:
Værløse Kommune
Værløse Erhverv
Aktiviteter i Værløse 
Wikipedia: Værløse
Værløse på Google Maps
Find ledige erhvervslokaler i Værløse.

Ofte stillede spørgsmål