Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

KONTORHOTEL I FREDERICIA / TAULOV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 195807
  • Kontor
  • 10 - 1.000 m2
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Jens Wormstrup
tlf: 22181220
jw@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Fredericia, Adelvej

Vi samtænker altid rammerne med geografien for at sikre alle typer virksomheder, kontorer og klinikker en plads i huset med det maksimale udbytte.

Voxeværket i Taulov bliver vores helt store mødecenter, hvor vi byder på helt unikke og fine møde- og undervisningsfaciliteter. I Taulov får du et kontorfællesskab i hyggelige rammer, hvor du kan arbejde roligt og effektivt. Derudover er faciliteter som skærme, projektorer og møblerede lokaler også en del af pakken til alles fornøjelse.

I dette kontorhotel rummer vi op mod 13 forskellige virksomheder, samt kontorpladser til de personer, der blot skal bruge et kontor for en dag. Derudover er der fri adgang til mødelokalerne, som alle lejere kan benytte sig af; ligegyldigt om du kommer fra nord, syd, øst eller vest.

Hos Voxeværket er der generelt mange fordele, men specielt for Taulov kan vi tilbyde endnu mere. Her kan du f.eks. frit benytte den omkringliggende parkeringsplads, internet, kaffe og te står altid klart, når du besøger, og så tilbyder vi også møblerede kontorer, der er helt klar til indflytning.

I Taulov er du tæt på international handel med Danmarks største samhandelspartnere i Europa, men i lige så høj grad tæt på det lokale erhvervsliv.

Dette kontorlejemål, ligger på Adelvej i Fredericia. Fredericia har postnummeret 7000, og ligger i kommunen Fredericia, som ligger i Region Sydjylland. Lokalet er i alt 1000 m2. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 23.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.


Lignende lokaler