Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hos EasyOffice Kolding ved centrum, er lokale 2.07 ledigt. Book kontoret i Kolding idag, vi tilbyder nem etablering...

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Lokaleportalen.dk

  • 187772
  • Kontorhotel
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • 34.800 DKK

Dette lokale er ikke længere ledigt. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige lokaler:
Søg tilsvarende lokaler på Lokaleportalen.dk

Kontorhotel til leje, Kolding, Olaf Ryes Gade

Kontorlokaler til leje på Olaf Ryes Gade – Lokale 2.07
Dit nye kontor i EasyOffice – kontorfællesskab i Kolding centrum, har sjæl og kvalitet. Her har du mulighed for at leje kontorer fra 1 til 4 personer, hvor du deler adgang til husets fællesfaciliteter med de øvrige lejere. Lokalerne er fordelt på to etager og rummer et areal på 1.720 m2.

Læs mere om Olaf Ryes Gade her – se yderligere vores øvrige kontorlokaler til leje på Olaf Ryes Gade her

Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontor-gange med individuelle lejemål. Det er en bygning med sjæl, kvalitet og højt til loftet. Vi har bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende, lækker ny indretning.

Bygning K tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til flere flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne, spiseareal og gratis parkering. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. En fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se også vores andet kontorhotel i Kolding, tæt på motorvejen Centervej 2A

Dette kontorhotel ligger på Olaf Ryes Gade i Kolding. Kolding har postnummeret 6000, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland.

Lignende søgeresultater