Kontorfællesskab i Vejle

Se alle kontorpladser, arbejdspladser og kontorfællesskaber i Vejle herunder. Hvis du leder efter en kontorplads, arbejdsplads eller et kontorfællesskab i Vejle, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorfællesskaber i Vejle i vores database. Find dit nye kontorfællesskab i Vejle her. God fornøjelse. Mere info om kontorfællesskab i Vejle.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
10 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorfællesskaber i Vejle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Vejle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorfællesskaber i Vejle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorfællesskaber i Vejle der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorfællesskaber i Vejle der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte i Vejle over tid.

Dato Alle udbudte kontorfællesskaber Nye udbudte kontorfællesskaber Udlejede og solgte kontorfællesskaber
18. maj 2024 10 0 0
17. maj 2024 10 0 0
16. maj 2024 10 0 0
15. maj 2024 10 0 0
14. maj 2024 10 0 0
13. maj 2024 10 0 0
12. maj 2024 10 0 0
11. maj 2024 10 0 0
10. maj 2024 10 0 0
9. maj 2024 10 0 0
8. maj 2024 10 0 0
7. maj 2024 10 0 0
6. maj 2024 10 0 0
5. maj 2024 10 0 0
4. maj 2024 10 0 0
3. maj 2024 10 0 0
2. maj 2024 10 0 0
1. maj 2024 10 0 0
30. april 2024 10 0 0
29. april 2024 10 0 0
28. april 2024 10 0 0
27. april 2024 10 0 0
26. april 2024 10 0 0
25. april 2024 10 0 0
24. april 2024 10 0 0
23. april 2024 10 0 0
22. april 2024 10 0 0
21. april 2024 10 0 0
20. april 2024 10 1 1
19. april 2024 10 1 0
18. april 2024 9 1 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Vejle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Vejle over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte i Vejle over tid.

Kontorfællesskaber
Antal ledige lokaler 10
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 1.188
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 1.207
Højeste m2-pris 2.492,3
Laveste m2-pris 233,33

Kontorfællesskab i Vejle

Et kontorfællesskab er et fællesskab af virksomheder, som slutter sig sammen om at dele et fælles kontorlejemål. Et kontorfællesskab kan være en god måde at spare penge og tid på, da man ikke behøver at betale for et stort kontorlejemål, men deler udgifter til husleje, drift, indretning mv. med andre.

En plads i et kontorfællesskab i Vejle kan give dig adgang til et coworking-miljø, hvor du kan arbejde side om side med andre ligesindede, holde møder og netværke. Kontorfællesskaber kan være meget forskellige, så det er

For at finde et kontorfællesskab med ledige pladser i Vejle, skal du igennem en række trin. Du kan få inspiration til din søgeproces i vores guide: Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye kontorfællesskab. Derefter skal du undersøge markedet for kontorfællesskaber der har ledige pladser lige nu.

Du kan få overblik over kontorfællesskaber i Vejle via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i hele Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for kontorpladser til leje i Vejle, der informerer dig om nye ledige kontorpladser hos kontorfællesskaber, der matcher dine kriterier.

Find et kontorfællesskab i Vejle med den rette størrelse og indretning

Når du søger en kontorplads, arbejdsplads eller kontor i et kontorfællesskab i København, er første skridt at definere dine behov. Ønsker du et lukket kontor, eller er det fint med en åben arbejdsplads? Hvad er dit budget? Hvilke krav har du til faciliteter i kontorfællesskabet – skal der være mødelokale, adresseservice, virtuelt kontor, frokostordning, andet? Hvor mange medlemmer skal kontorfællesskabet optimalt set have? Skal du have plads til medarbejdere og samarbejdspartnere, eller er du bare dig selv?

Størrelsen og indretningen af kontorpladserne kan variere: Nogle kontorpladser er beregnet til enkeltpersoner, mens andre kontorfællesskaber tilbyder egentlige kontorlokaler, hvor du kan have plads til dig selv og flere medarbejdere hvis du ønsker det.

Når du har fundet et interessante kontorfællesskab, som du synes passer til dig, så aftal en besigtigelse med udlejeren, som typisk selv vil være en del af kontorfællesskabet.

Du kan læse mere om indretning i kontorfællesskaber i denne guide: 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø.

Flytning til dit nye kontorfællesskab i Vejle

Når du har valgt det kontorfællesskab du vil flytte ind i, skal du tænke på indflytningen. Forbered hele processen – nedpakning, transport af dine remedier, udpakning, indretning, ibrugtagning, og kommunikation til kunder og samarbejdspartnere om den nye adresse.

Brug vores Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab, så du er sikker på at du husker det hele.

Har du ledige kontorpladser til leje i Vejle?

Hvis du har et kontorfællesskab med ledige pladser i Vejle, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk. Vi anvendes af et stort antal kontorfællesskaber og kontorhoteller til udlejning af ledige kontorpladser og kontorlejemål.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger kontorlokaler og kontorpladser til leje, kan du ved at annonce dine ledige kontorpladser nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dit kontorfællesskab i Vejle eller søge lejere der søger kontorfællesskab direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om udlejning af pladser i kontorfællesskab i denne guide: Udlejning af pladser i kontorfællesskab – en 10-trins guide.

Kontorplads i Vejle

Flere og flere vælger at leje en kontorplads, fordi det giver en lang række fordele.

En af de store fordele ved at leje en kontorplads er, at man ikke selv skal bekymre sig om vedligeholdelse og rengøring. Dette er naturligvis en stor fordel, fordi det giver dig mere tid til at fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Derudover er det også en stor fordel, at man ikke selv skal bekymre sig om at finde de rette møbler og inventar til kontoret.

Coworking i Vejle

Coworking bliver stadig mere populært, da det tilbyder en række klare fordele. En af hovedgevinsterne ved at vælge en coworking-plads er, at du slipper for besværet med vedligeholdelse og rengøring. Det frigiver tid, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din forretning.

Med en coworking-plads, behøver du ikke tænke på at skaffe møbler og udstyr til kontoret – det hele er allerede på plads.

Arbejdsplads i Vejle

Når du lejer en arbejdsplads, får du adgang til et komplet indrettet kontor, der er klar til at tage imod dine medarbejdere og dine kunder.

Det er en stor fordel, at man ikke selv skal bruge tid og energi på at indrette et kontor, når man lejer en arbejdsplads.

Værd at vide når du søger kontorfællesskab til leje i Vejle

Vejle er en vigtig erhvervsby i Danmark med en lang tradition for industri og handel. Byen er hjemsted for en række store virksomheder, herunder Danpo, Jem og Fix og Dan Cake.

Vejle er kendetegnet ved en stærk industrisektor. Byen har også en betydelig handelssektor, der er koncentreret omkring byens centrum og havneområde.

Derudover er byen også et vigtigt knudepunkt for transport og logistik. Byen ligger ved Vejle Fjord og er forbundet med resten af Danmark via både motorvej og jernbane.

Vejle har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger ved Vejle Fjord og er forbundet med resten af Danmark via motorvej og jernbane.

Byen er en vigtig erhvervsby i Danmark med en lang tradition for industri og handel.

Vejle Industripark er et af de vigtigste erhvervsområder i Vejle. Industriparken er hjemsted for en række virksomheder, der beskæftiger sig med industri, lager og transport. Industriparken ligger ved motorvej E45 og er forbundet med resten af Danmark og resten af verden.

Bydele i Vejle

Vejle er inddelt i følgende bydele:

  • Vejle Centrum: Vejles centrum er hjemsted for byens største attraktioner, herunder Vejle Rådhus, Vejle Domkirke, Vejle Museer og Vejle Musikteater. Bydelen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Find ledige erhvervslokaler i Vejle Centrum
  • Vejle Ø: Vejle Ø er en ø, der er forbundet med fastlandet via en bro. Øen er hjemsted for en række boliger, kontorer og erhverv. Find ledige erhvervslokaler i Vejle Ø
  • Vejle Skov: Vejle Skov er et stort grønt område, der ligger syd for Vejle Centrum. Skoven er et populært sted for rekreation og friluftsliv.
  • Vejle Nord: Vejle Nord er et område, der ligger nord for Vejle Centrum. Området er hjemsted for en række boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner.
  • Vejle Vest: Vejle Vest er et område, der ligger vest for Vejle Centrum. Området er hjemsted for en række boliger, erhverv og industri.

Mere information om Vejle som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Vejle, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Vejle som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Vejle i denne guide: Vejle: Et attraktivt sted at drive forretning.