Kontorfællesskab i Region Nordjylland

Se alle kontorpladser, arbejdspladser og kontorfællesskaber i Region Nordjylland herunder. Hvis du leder efter en kontorplads, arbejdsplads eller et kontorfællesskab i Region Nordjylland, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorfællesskaber i Region Nordjylland i vores database. Find dit nye kontorfællesskab i Region Nordjylland her. God fornøjelse. Mere info om kontorfællesskab i Region Nordjylland.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
9 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorfællesskaber i Region Nordjylland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Region Nordjylland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorfællesskaber i Region Nordjylland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorfællesskaber i Region Nordjylland der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorfællesskaber i Region Nordjylland der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over solgte i Region Nordjylland over tid.

Dato Alle udbudte kontorfællesskaber Nye udbudte kontorfællesskaber Udlejede og solgte kontorfællesskaber
28. maj 2024 9 0 0
27. maj 2024 9 0 3
26. maj 2024 12 0 0
25. maj 2024 12 0 0
24. maj 2024 12 0 0
23. maj 2024 12 0 0
22. maj 2024 12 0 0
21. maj 2024 12 0 0
20. maj 2024 12 0 0
19. maj 2024 12 0 0
18. maj 2024 12 0 0
17. maj 2024 12 1 1
16. maj 2024 12 0 0
15. maj 2024 12 0 0
14. maj 2024 12 0 0
13. maj 2024 12 0 0
12. maj 2024 12 0 0
11. maj 2024 12 0 0
10. maj 2024 12 1 2
9. maj 2024 13 1 0
8. maj 2024 12 0 0
7. maj 2024 12 0 0
6. maj 2024 12 0 0
5. maj 2024 12 0 0
4. maj 2024 12 0 0
3. maj 2024 12 0 0
2. maj 2024 12 0 0
1. maj 2024 12 0 0
30. april 2024 12 0 0
29. april 2024 12 0 0
28. april 2024 12 0 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Region Nordjylland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorfællesskaber i Region Nordjylland over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over udlejede kontorfællesskaber i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over alle udbudte til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over nye kontorfællesskaber til salg i Region Nordjylland over tid, samlet statistik over solgte i Region Nordjylland over tid.

Kontorfællesskaber
Antal ledige lokaler 9
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 637
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 757
Højeste m2-pris 965,51
Laveste m2-pris 600

Kontorfællesskab i Region Nordjylland

Et kontorfællesskab er et fællesskab af virksomheder, som slutter sig sammen om at dele et fælles kontorlejemål. Et kontorfællesskab kan være en god måde at spare penge og tid på, da man ikke behøver at betale for et stort kontorlejemål, men deler udgifter til husleje, drift, indretning mv. med andre.

En plads i et kontorfællesskab i Region Nordjylland kan give dig adgang til et coworking-miljø, hvor du kan arbejde side om side med andre ligesindede, holde møder og netværke. Kontorfællesskaber kan være meget forskellige, så det er

For at finde et kontorfællesskab med ledige pladser i Region Nordjylland, skal du igennem en række trin. Du kan få inspiration til din søgeproces i vores guide: Sådan finder du et kontorfællesskab – de vigtigste 8 trin.

Du skal altid start med at definere dine krav og behov til dit nye kontorfællesskab. Derefter skal du undersøge markedet for kontorfællesskaber der har ledige pladser lige nu.

Du kan få overblik over kontorfællesskaber i Region Nordjylland via Lokaleportalen.dk, som samler ledige erhvervslejemål i hele Danmark. På Lokaleportalen.dk kan du let filtrere efter størrelse, pris, indretning og beliggenhed og oprette søgeagenter for kontorpladser til leje i Region Nordjylland, der informerer dig om nye ledige kontorpladser hos kontorfællesskaber, der matcher dine kriterier.

Find et kontorfællesskab i Region Nordjylland med den rette størrelse og indretning

Når du søger en kontorplads, arbejdsplads eller kontor i et kontorfællesskab i København, er første skridt at definere dine behov. Ønsker du et lukket kontor, eller er det fint med en åben arbejdsplads? Hvad er dit budget? Hvilke krav har du til faciliteter i kontorfællesskabet – skal der være mødelokale, adresseservice, virtuelt kontor, frokostordning, andet? Hvor mange medlemmer skal kontorfællesskabet optimalt set have? Skal du have plads til medarbejdere og samarbejdspartnere, eller er du bare dig selv?

Størrelsen og indretningen af kontorpladserne kan variere: Nogle kontorpladser er beregnet til enkeltpersoner, mens andre kontorfællesskaber tilbyder egentlige kontorlokaler, hvor du kan have plads til dig selv og flere medarbejdere hvis du ønsker det.

Når du har fundet et interessante kontorfællesskab, som du synes passer til dig, så aftal en besigtigelse med udlejeren, som typisk selv vil være en del af kontorfællesskabet.

Du kan læse mere om indretning i kontorfællesskaber i denne guide: 10 trin til at indrette dit kontorfællesskab - Skab et effektivt og indbydende miljø.

Flytning til dit nye kontorfællesskab i Region Nordjylland

Når du har valgt det kontorfællesskab du vil flytte ind i, skal du tænke på indflytningen. Forbered hele processen – nedpakning, transport af dine remedier, udpakning, indretning, ibrugtagning, og kommunikation til kunder og samarbejdspartnere om den nye adresse.

Brug vores Tjekliste når du flytter i kontorfællesskab, så du er sikker på at du husker det hele.

Har du ledige kontorpladser til leje i Region Nordjylland?

Hvis du har et kontorfællesskab med ledige pladser i Region Nordjylland, kan du finde potentielle lejere gennem Lokaleportalen.dk. Vi anvendes af et stort antal kontorfællesskaber og kontorhoteller til udlejning af ledige kontorpladser og kontorlejemål.

Med en database på mere end oprettede 200.000 brugere og en stor mængde dagligt besøgende, der søger kontorlokaler og kontorpladser til leje, kan du ved at annonce dine ledige kontorpladser nå ud til en bred målgruppe af potentielle lejere.

Du kan oprette en annonce for dit kontorfællesskab i Region Nordjylland eller søge lejere der søger kontorfællesskab direkte på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på vip@lokaleportalen.dk for yderligere information eller assistance.

Du kan læse mere om udlejning af pladser i kontorfællesskab i denne guide: Udlejning af pladser i kontorfællesskab – en 10-trins guide.

Kontorplads i Region Nordjylland

Flere og flere vælger at leje en kontorplads, fordi det giver en lang række fordele.

En af de store fordele ved at leje en kontorplads er, at man ikke selv skal bekymre sig om vedligeholdelse og rengøring. Dette er naturligvis en stor fordel, fordi det giver dig mere tid til at fokusere på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Derudover er det også en stor fordel, at man ikke selv skal bekymre sig om at finde de rette møbler og inventar til kontoret.

Coworking i Region Nordjylland

Coworking bliver stadig mere populært, da det tilbyder en række klare fordele. En af hovedgevinsterne ved at vælge en coworking-plads er, at du slipper for besværet med vedligeholdelse og rengøring. Det frigiver tid, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din forretning.

Med en coworking-plads, behøver du ikke tænke på at skaffe møbler og udstyr til kontoret – det hele er allerede på plads.

Arbejdsplads i Region Nordjylland

Når du lejer en arbejdsplads, får du adgang til et komplet indrettet kontor, der er klar til at tage imod dine medarbejdere og dine kunder.

Det er en stor fordel, at man ikke selv skal bruge tid og energi på at indrette et kontor, når man lejer en arbejdsplads.