Filtrér søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Detaljeret søgningSøg

Erhvervsgrunde i Vejle

Se alle ledige erhvervsgrunde i Vejle herunder. Hvis du leder efter erhvervsgrund i Vejle, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige erhvervsgrunde i Vejle i vores database. Find erhvervsgrund i Vejle her. God fornøjelse. Mere info om ledige erhvervsgrunde i Vejle.

Få besked om nye erhvervslokaler i Vejle

8 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige erhvervsgrunde i Vejle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige erhvervsgrunde i Vejle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige erhvervsgrunde i Vejle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye erhvervsgrunde i Vejle der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af erhvervsgrunde i Vejle der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte erhvervsgrunde i Vejle over tid.

Dato Alle udbudte erhvervsgrunde Nye udbudte erhvervsgrunde Udlejede og solgte erhvervsgrunde
4. oktober 2023 8 0 2
3. oktober 2023 10 2 0
2. oktober 2023 8 0 2
1. oktober 2023 10 0 0
30. september 2023 10 0 0
29. september 2023 10 2 0
28. september 2023 8 0 2
27. september 2023 10 2 0
26. september 2023 8 0 2
25. september 2023 10 2 0
24. september 2023 8 0 2
23. september 2023 10 0 0
22. september 2023 10 0 0
21. september 2023 10 0 0
20. september 2023 10 2 0
19. september 2023 8 1 3
18. september 2023 10 2 0
17. september 2023 8 0 0
16. september 2023 8 0 0
15. september 2023 8 0 0
14. september 2023 8 0 0
13. september 2023 8 0 0
12. september 2023 8 0 2
11. september 2023 10 0 0
10. september 2023 10 2 0
9. september 2023 8 0 2
8. september 2023 10 1 0
7. september 2023 9 0 1
6. september 2023 10 1 0
5. september 2023 9 0 0
4. september 2023 9 0 0

Statistik over udbuddet af erhvervsgrunde i Vejle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige erhvervsgrunde i Vejle over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede erhvervsgrunde i Vejle over tid, samlet statistik over alle udbudte erhvervsgrunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye erhvervsgrunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte erhvervsgrunde i Vejle over tid.

Erhvervsgrunde
Antal ledige lokaler 8
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 2
Ledige m2 i alt 27.912
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Ofte stillede spørgsmål

Erhvervsgrund til leje i Vejle

Søger du erhvervsgrund til leje i Vejle, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervsgrund i Vejle.

Når du leder efter erhvervsgrund til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med erhvervsgrunde til leje i Vejle herover. Vi har samlet alle erhvervsgrunde, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervsgrund i mange ejendomme af alle typer overalt i Vejle. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du erhvervsgrund i Vejle

Har du brug for hjælp til at finde erhvervsgrund i Vejle? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter erhvervsgrund i Vejle. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Vejle!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Vejle. Hvor mange m2 skal lokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Vejle skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter erhvervsgrunde i Vejle

Når du søger erhvervsgrund i Vejle, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Lokaleportalen.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Vejle, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye lokaler i Vejle og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter Erhvervsgrunde til leje i Vejle

Når du søger erhvervsgrund til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje erhvervsgrund, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer erhvervsgrund.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Vejle, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige erhvervsgrunde til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type erhvervsgrund der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde erhvervsgrunde i Vejle, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der findes mange ledige erhvervsgrunde i Vejle, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye erhvervsgrunde i Vejle

Når du leder efter erhvervsgrund i Vejle, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye erhvervsgrunde i Vejle

Når du leder efter nye erhvervsgrunde til leje i Vejle, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Vejle.

Værd at vide når du søger erhvervsgrund til leje i Vejle

Vejle kan med rette siges at være en alsidig by. Byen har både fungeret som handels- og industriby gennem tiden, og i mange år var Vejle kendt for sin tekstilindustri, grundet beliggenheden lige ud til Vejle Fjord, som var væsentlig for bomuldsindustrien. I dag er Vejle dog mest kendt for de mange IT-virksomheder, som har bosat sig i byen, og Vejle kan desuden prale af, at være en af de eneste byer på mere end 50.000 indbyggere der har flere tilflytninger end fraflytninger af virksomheder. I Trekantsområdet arbejder de hårdt for samme at skabe gode rammer for virksomheder, og Vejle er derfor også et attraktivt sted at placere sit firma. Med erhvervslokaler i Vejle har du placering ud til skønne Vejle fjord, hvor du finde ro og fordybelse på en hektisk arbejdsdag. Vejle hovedstrøg er en ideel placering for dig, der søger butikslokaler og byen har et travlt erhvervsliv og huser mange store virksomheder.

Veje med ledige erhvervslejemål i Vejle